Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 10
alexa si mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 alina: las" ca ai timp cel putin 3 sapt de acum incolo sa ti le pui la punct.Sanatate sa fie! 37+ Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
si eu, sar'mina. asa zic si eu, sanatosi sa fim, ca restul vine de la sine:)
alexa simami
gargaritza85 spune:
sabinelu am gasit gata.maine merg sa arunc o privire mai de aproape, ca si-asa va fi zi de finalizat cumparaturi
37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
musettepink spune:
Boo eu ii dau cu glicerina lui Luca pt ca are in gurita o ciuperca de la lapte,dr mi-a zis ca bebelusii alaptati la san fac f frecvent asa ciupercute de la laptele si de asta ii dau.Si el e alb asa si dr mi-a zis ca aia e ciuperca acum nu stiu,eu zic sa intrebi dr inainte sa-i dai lui Alexandru.
Si acum am vazut ca pe reteta scrie glicerina boraxata cu stamicin si pe bonul de la farmacie scrie cu nistratin,pana la urma mi-am luat inima in dinti si i-am dat,sper ca am facut bine,nu?
Sanziana
Denisa
Felicic vezi daca ai mituit baiatul sa mai stea in burta acu poate te apuca si Tutu e plecat...dar eu iti tin pumnii sa il apuci macar cat sa te nasca si sa plece apoi,de tine se vor ocupa rezidentii lui care sunt chiar ok.Tin pumnii pt maine!
Legat de centuri,eu am una de la prenatal cu arici si am fost f multumita de ea,te si strange dar e si flexibila incat puteam sa stau jos cu ea faraprobleme bine nici nu m-am strans ca in corset.Eu am pus-o abia la o saptamana dupa nastere ca imi apasa pe operatie dar si cand am pus-o a fost mana cereasca,au trecut durerile de la cezariana f repede.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
aly_c20 spune:
sanziana, nastere usoara!
musette, cica e acelasi lucru, stamicin cu nistatin,cel putin asa mi-a zis mie la farmacie! ca am cumparat si eu
mamica de puiutz Sebi
minunea noastra
musettepink spune:
citat din mesajul lui aly_c20 sanziana, nastere usoara! musette, cica e acelasi lucru, stamicin cu nistatin,cel putin asa mi-a zis mie la farmacie! ca am cumparat si eu mamica de puiutz Sebi minunea noastra |
Merci.Ii dai si tu lui Sebi?are si el cipercuta?
Luca cel frumos
Povestea noastra
LUCUTTA spune:
Fetelor spunet-mi va rog daca este buna pompa de lapte de la Primii Pasi sau de la Wee?daca a-ti folosit sau daca a-ti auzit de la cele care au mai folosit.Ca nu stiu care sa mi-o i-au dintre cele doua nu alta firma.
36+Sergiu
Leah spune:
Gata, maine e ziua cea mare. Am si eu bagajul gata, am facut mancare pentru sot, mi-am facut supa strecurata pe care sa mi-o aduca la spital si i-am lasat si termosul la indemana ca s-o aduca incalzita, mi-am pregatit sticlutele cu apa, iaurturile, actele, dosarul cu analize, am facut ordine, spalat pe jos in bucatarie, si bineinteles epilat, spalat pe par, taiat unghii si altele din aceeasi categorie.
Nu pot sa spun ca am emotii, nu am sentimentul acela de asteptare ca atunci cand pleci in concediu a doua zi si abia astepti dar tot sunt nelinistita pentru ca sunt control-freak si imi place ca lucrurile sa mearga dupa plan si stiu ca n-o sa fie asa. Plus ca (stiu ca suna stupid) dar am prins intamplator horoscopul la Urania si imi zicea ca o sa fac o operatie saptamana asta, dar ar fi mai bine s-o aman ca o sa fac infectie, asa ca vrand-nevrand tot m-am ingrijorat. Sper sa fie bine si revin cu vesti bune cat de curand. Va pup, bafta multa burticilor care mai au si mamicilor care se lupta deja cu grijile specifice!
P.S Raluca83, am pus reteta de sos de gogosari pe blog.
Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/
musettepink spune:
Leah,Bafta maine!!!!!!!!te asteptam cu vesti bune!
Luca cel frumos
Povestea noastra
sabinel spune:
lucutta, cea de la primii pasi a fost desfiintata intr-un capitol anterior de cineva. cica nu-i buna de nimic...
edit: m-am uitat acum pe situl lor si arata ok. adica par mai ok decat cea de la chicco manuala ce-o am eu
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
Raluca83 spune:
citat din mesajul lui Leah Gata, maine e ziua cea mare. Am si eu bagajul gata, am facut mancare pentru sot, mi-am facut supa strecurata pe care sa mi-o aduca la spital si i-am lasat si termosul la indemana ca s-o aduca incalzita, mi-am pregatit sticlutele cu apa, iaurturile, actele, dosarul cu analize, am facut ordine, spalat pe jos in bucatarie, si bineinteles epilat, spalat pe par, taiat unghii si altele din aceeasi categorie. Nu pot sa spun ca am emotii, nu am sentimentul acela de asteptare ca atunci cand pleci in concediu a doua zi si abia astepti dar tot sunt nelinistita pentru ca sunt control-freak si imi place ca lucrurile sa mearga dupa plan si stiu ca n-o sa fie asa. Plus ca (stiu ca suna stupid) dar am prins intamplator horoscopul la Urania si imi zicea ca o sa fac o operatie saptamana asta, dar ar fi mai bine s-o aman ca o sa fac infectie, asa ca vrand-nevrand tot m-am ingrijorat. Sper sa fie bine si revin cu vesti bune cat de curand. Va pup, bafta multa burticilor care mai au si mamicilor care se lupta deja cu grijile specifice! P.S Raluca83, am pus reteta de sos de gogosari pe blog. Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/ |
Bafta maine....
Te asteptam cu vesti bune...
Multam pt reteta
Raluca
38+ Bianca Florentina