Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Leah bafta maine, bblina sanatoasa si pt mami refacere rapida

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 6 zile and counting down

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

dragele mele cum imi dau seama daca bebelina mea are diaree? a avut 3 scaune intr-un interval de 3 ore asta dupa ce nu mi-a mai iesit cu scaunul de ieri dimineata. si are o culoare ciudatica, spre verde. o fi de la ceai? ii administrez baby drink si e si in tratament cu amoxicilina si nurofen.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Incep sa obosesc rau ... Gruia cand nu doarme (si doarme rar 3 ore legat!, nici macar noaptea, ma trezeste de 2-3 ori ) sta atarnat de tzitzi, fie ca mananca, fie ca doar molfaie, daca-l demufez plange continuu ... nu stim ce sa ne mai facem ... mamici cu experienta, spuneti-mi ca e doar o faza temporara, pliiiiiiiiiiiiiiiz

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nerantula...Cred ca ii place sa stea in brate la tine la tzatica...deja incepe perioada "normala" pentru ei sa zic asa ..si anormala pt noi.Sfatul meu e sa ii dai tzatica si sa suga,..daca molfaie il pui in patut..trebuie s a ai nervii tari pt ca va plange..si ca are colici si ca vrea in brate.Incearca s a il pui in patut sa il mangaii vorbesti cu el, pune-i muzica , si ultimul lucru, sau chiar primul ,foenul la burtica..daca tace..asa te chinuii sa il adormi..cu foenul...la mine asa a fost balsamul pt colici.In 2 sapt de tinut foen la burtica...ajungeam doar sa ii dau drumul si tacea si dormea...si asta la amandoua fete a mers.Sa stii ca se doarme f bine pe foen..te obisnuiesti.. oricum e mai bine decat la urlat
Acum 3 ani am cautat explicatia cu foenul, zgomotul aspiratorului ,al blenderului etc..care ii linisteste pe bebei..cica ii linisteste pt ca zgomotul produs seamna cu zgomotul pe care il auzeau ei in burtica de la intestine etc.. saracii

sanziana ..ma gandesc la tine...nastere usoara!!

leah...bafta maine!!

*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Tzinem pumnii gravidutzelor programate pt cezariana maine.Asteptam vestile cu nerabdare.
Iar ma cuprinde depresia ca nu mai nasc si eu odata.
Ma i a teama ca raman fara lichid...ca bebelusha mea se zbate asa de rau in burtica mea...offf.
Cum o fi momentul cand o voi tzine in bratze....????Cum Doamne???
Gata... momentul de melancolie trebuie sa se incheie acusi.
PUP si sa aveti un somn linistit burtici si mamici cu bebici.

Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 5 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Anis, la supt stam pe pat, nu in brate, ne-am obisnuit asa de cand zaceam eu si nu-l puteam tine .. am incercat tot ce ai spus (vorbit, mangaiat, muzica, etc.), numai foehn nu, insa cum il punem pe pat parca arde .. si in brate trebuie sa fim in miscare ..
Noaptea inca e convins sa doarma in patutul lui, nu l-am tinut cu noi in pat si e o reduta la care nu cedam, orice ar fi ..
Insa cand incepe sa planga e dezastru, nimic nu-l mai consoleaza
Colici nu pare sa aiba, ca nu se strange de burtica, doar pare suparat pe tot si pe toate .. nu pare chinuit fizic .. colicii pot fi si asa, fara crampe??

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ia pune tu foenul nerantula si sa vedem...nu rade...ca si mie mi s-a parut o tampenie cand mi-a zis o asistenta de la pediatrie...vai si ce i-am multumit ca mi-a zis.Remediul il obtii in cateva zile..dar trebuie sa incerci cu acelasi lucru...poate merge si dupa 1ora..cum ai bafta.Eu ti-as zice sa ii dai 2 feluri d e picaturi pt colici..alternezi..de ex..o data sab simlex..o data bonisan etc..la 2 sapt schimbi ordinea...baby gripe water e f bun..dar depinde de copil..la unul merge o chestie la altul nu..de aia zic trebuie incercat.
Deci nu brate..ci doar san...hm...aer clar si colici zic eu.

Colicii nu insemna crampe pe care sa le vezi..sunt goluri de aer pe care le inghite in momentul suptului..deci cand incepe fermetatia d e lapte ,de se face branzica in loc sa fie o bucata mare..sunt bucati bucati..intrerupte de aer...mama ce explicatie am gasit si io...trebuie s a nasc intelegeti-ma si pe mine..au plecat neuronii mai stiintifici la plimbare

*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

BAFTA, LEAH!!!

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Lucutta eu am pompa de la primii pasi. ce m-a speriat e recipientul de colectare, care e deprimant de mare. Pana strangi ceva sa se vada trece timpul, te tot uiti ca esti tot pe fundul vasului si parca nu ai nici un spor. Apoi nu etanseaza prea bine si iti mai arunca ceva laptik inapoi, asa ca la sfarsitul procesului arati ca un porcusor. In rest merge destul de bine, la mine a tras ok, nu cu picatura, cu jetul de laptik.
Depinde pentru ce vrei sa o folosesti. Mie mi-a trebuit ca sa vad ca chiar am laptik si ca e suficient si eventual daca ma adaptez cu pompa sa o folosesc, sa nu dau un car de bani pe una pe care sa nu o folosesc. Asa macar am dat bani mult mai putini si nu mi-e ciuda ca o tin pe dulap.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am aparut si noi, ma simt mult mai bine psihic, ca fizic...;am plecat de la mama, suntem la socrii la Turnu Magurele, in we am fost singurei cu bebe si e mult mai bine
sa nu fiti suparate ca n-am mai scris de ceva vreme, dar n-a fost usor (si nu ma refer numai la bebe...mama ne-a dat mult de furca, asa ca am decis sa ne mutam cu chirie cand ne intoarcem de la socrii)
din pacate am niste dureri mari de burta, nu mi s-a retras uterul (probabil din cauza ca nu alaptez)si la palpare pare exact sub buric...o fi normaliau niste antibiotice preventiv, in fine, bine ca am scapat de baby blues...oarecum
Piciul meu papa mult, formula, 120,130ml, dar am avut 3 serii de regurgitare in jet asa ca o sacadem 'doza'la 90ml chiar daca o sa fie cam suparat (e un papacios si un lacom), ne-am speriat rau cand am vazut cum a regurgitat

AM vazut ca vorbiti de centura, mie dr mi-a zis sa nu folosesc inca, probabil si pentru faptul ca aveam zona operatiei rosie

Offf eu tot uit de vigantolul ala...uite acum ii dau la masa de la 12 noaptea si am inceput din ziua 14, asa ne-a zis pediatrul

Am vazut ca zicea o mamica ca bebele se screme tare de tot cand face caca, scuze ca nu am retinut care mami si care bebe, sa stii ca si Mikul meu se screme foarte tare, ca un om mare si se inroseste la fata, se chinuie...nu stiu de ce, pentru ca face normal, nu pare constipat, face de 2 ori pe zi si e moale, dar am inteles ca la formula si un scaun pe zi e normal

Dya, imi pare rau ca esti supi, uite , si eu am fost deprimata si n-am mai intrat pe forum de ceva vreme dar nu pentru ca m-ar fi suparat ceva sau cineva aici, pur si simplu nu ma mai interesa nimic, tipam la bebe, nu vroiam sa dorm, sa mananc, dar uite ma simt mult mai bine si imi place sa citesc pe forum si imi pare rau ca unele fete se simt singure sau poate nebagate in seama, uite eu scot o agitata timida pentru viitoarele mamici de octombrie, pentru tine Dya si te astept aici sa impartasim experiente, din cate imi amintesc si bebele tau era exclusiv pe formula ca al meu

Felicicpe tine si toate burticile, stam aici pana naste ultima burtica, apoi trecem la scutece, nu fiti suparate ca unele dintre noi intram mai rar de cand au venit bebeii

Hai ca m-am lungit, promit ca o sa incerc sa intru mai des
Noapte buna

39s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput