Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 12
danamiha spune:
Mie imi place mult branza 0% grasime de la Prodlacta Brasov. La micul dejun o pap pe paine graham/wassa cu gem cu fructoza, cafea cu lapte 0% grasime. Acesta intentionez sa fie meniul in perioada de mentinere. E ok?
Iar nu mi-ati raspuns la intrebare Va fi vina voastra daca nu slabesc
Ce inseamna felii de branza asortate, adica cascaval, telemea?
misha71 spune:
Sa mor daca stiu
Io maninc brinza Esquisa 0% cu tonele. O "asortez" cu rosii si gata masa!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
brianamica spune:
Cu lasatul de fumat ....stau prost
Ca toti ceilalti mi-am gasit scuze...si nu am reusit mare lucru.
Se pare ca la grasimi am ambitie dar la fumat nu prea !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Mie imi place mult branza 0% grasime de la Prodlacta Brasov. La micul dejun o pap pe paine graham/wassa cu gem cu fructoza, cafea cu lapte 0% grasime. Acesta intentionez sa fie meniul in perioada de mentinere. E ok? Iar nu mi-ati raspuns la intrebare Va fi vina voastra daca nu slabesc Ce inseamna felii de branza asortate, adica cascaval, telemea? |
Se recomanda branza uscata, tare....eu asortam ca sa zic asa 2 felii de branza de oi uscata si nu prea sarata. Alta data mancam branza de vaci degresata.....depinde.
In carte sunt niste exemple de branzeturi pe care pe la noi nu le-am gasit !
ANA ESTE ATAT DE MARE
Marina spune:
uhuu, 3 zile s-au dus, cantarul e cu mine asa ca ii dau bataie
Ce tipuri de branza recomanda in carte? Acum se mai gasesc si pe la noi in fitoseniile de magazine....asa de curiozitate
Mey am mancat la paine zilele astea cat nu am mancat io in ultimii 5 ani
Spor la fructe astazi...sa nu trisati pe motiv de wk si de sarmalute la sot si copii
danamiha spune:
Am mancat o felie groasa de cascaval si una mica si subtire de telemea, spanacul a iesit foarte bun la steamer.
Tot nu mi-ati spus daca pot inlocui vitelul
brianamica spune:
citat din mesajul lui danamiha Am mancat o felie groasa de cascaval si una mica si subtire de telemea, spanacul a iesit foarte bun la steamer. Tot nu mi-ati spus daca pot inlocui vitelul |
Dana, desi este mentinat ca alimentele din meniu nu se inlocuiesc, eu as recomanda, in cazul in care chiar nu poti sa il mananci, sa inlocuiesti cu carne slaba de pui fara piele.
ANA ESTE ATAT DE MARE
misha71 spune:
Marina ai mincat piine multa si totusi "cintarul e cu tine"? Sau tu nu manincai piine deloc inainte si acum maninci ce e in meniu? Io sper ca e varianta a 2-a, ca altfel, stii tu...
Marina spune:
varianta 2...nu cred ca puneam o felie de paine in gura pe luna
acum am mancat strict ce e in meniu, adica mananc cam jumate din ce scrie in meniu, ca jumatate nu imi plac
de ex azi am bagat:
dimineata felia de paine prajita + 2 cafele (o imbunatatire maxima fata de micul meu dejun obisnuit care consta in cafea doar)
la pranz 1 gutuie (favoritele mele) + jum portocala ca era numai coaja
diseara imi fac pui la gratar si ma gandesc sa fac si o salata dar fara ulei parca nu are farmec.
eu nu mancam mult sau foarte prost inainte dar de ex...la servici ne aduc fructe asa ca de dimineata bagam un strugure mare + o para de ex si pana la pranz tot bobinam. La pranz de regula bagam salate dupa care mai bobinam 3 ore un strugure. Adica manca in continuu ceva, chiar daca ceva-ul asta erau 2 struguri. Si seara mancam tampenii gen salam chorizo de la cristim marea mea slabiciune sau cascaval...plus ca sunt un mare fan al beriiasa ca mai scapam una din cand in cand
misha71 spune:
eu nu mancam mult sau foarte prost inainte dar de ex...la servici ne aduc fructe asa ca de dimineata bagam un strugure mare + o para de ex si pana la pranz tot bobinam. La pranz de regula bagam salate dupa care mai bobinam 3 ore un strugure. Adica manca in continuu ceva, chiar daca ceva-ul asta erau 2 struguri. Si seara mancam tampenii gen salam chorizo de la cristim marea mea slabiciune sau cascaval...plus ca sunt un mare fan al beriiasa ca mai scapam una din cand in cand |
...oare de ce ma recunosc?
Inainte: dim: cafea, cafea, cafea.
Prinz: cafea, cafea, cafea (eventual fructe)
seara: mincaaaaaaaaare! ca vedeam verde de foame!
Dupa care am aflat ca:
- daca bei cafeaua pe stomacul gol=ingrasare (ceva cu insulina secretata...nu stiu prea bine, ca nu's in domeniul medical)
- daca maninci putin, nu slabesti. Organismul se invata sa-i dai putin, drept pt care isi face rezerve (sub forma de grasime!) ca sa aiba pe tot parcursul zilei de unde-si trage energia = ingrasare
Asa ca acum maninc dimineata, am 3 mese regulate (putin cantitativ, dar bun) si rezultatele nu au intirziat sa apara.