Puiuti de Randunici 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo cu spalatul pe jos mama a fost, nu randunoiul, asa ca nu-si spala pacatele...

Vali si noapte buna.

Tuchi of, of, of. Eu tot sper ca-i mai vine mintea la cap. Cat de bun baiat e el, mai face cateodata niste chestii legate de Sanziana, de-mi sta mintea in loc. De parca n-ar fi stat zi si noapte cu ea de peste 5 luni, parca acum o vede pentru prima data... Deh, barbati...

Am descoperit ca am acasa tetina cu flux reglabil (daca asa se cheama) de la Avent... O consideram foarte proasta, ca are gaura prea mare, dar acum m-am dumirit ce inseamna I, II si III scrise pe ea... Si surpriza, este foarte buna!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Aaa, azi am facut niste branzica din lapte, de curiozitate, sa vad daca-mi iese. A iesit, si i-am dat si ei sa guste putin de tot, un varf de lingurita. Nici nu pot sa va povestesc in ce fel s-a strambat. Nu a scuipat-o, dar a molfait-o in gura mult pana sa o inghita asa, cam cu scarba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mimo, vali, cata
vali, la ce oftalmolog ai fost cu matei pana la urma?

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!

Mergi la inceput

kya, branzica i-o amesteci cu ceva, fructe, legume, ca asa simpla e oribila.
bubu frumoase poze!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, tu nu-i dadeai branzica? mie imi place mult la gust asa goala, iar cu fructe e chiar buna, buna.
I-am facut si eu pilaful lui Stefanoi. Pulpitele de pui au fiert de data asta super bine si a iesit bun rau. I-am pus si eu rosie si e f. bun. Dar rosia am fiert-o.

Roxana, mersiiii! n-am apucat sa citesc din urma, sunteti bine?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

bubu nu prea suntem bine, Amira are acum infectie cu klebsiella. luni mergem la budimex sa vedem de ce tot face atatea infectii, daca e vorba de un reflux sau ce naiba o fi. acum au inceput sa-i curga si mucii, cred ca din cauza sistemului imunitar scazut de la atatea infectii.

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Mergi la inceput

Nu, nu i-am dat pana acum branzica. Incep dupa ce ace 6 luni.

Apropos de oftalmolog, vroiam sa va spun ca m-am uitat la o emisiune cu dr. Pop (directoarea de la spitalul de oftalmologie) care vorbea despre sanatatea ochilor la copii.
Spunea asa: ca neaparat, primul control la oftalmolog trebuie facut la 3-4 ani. Pana la 6 ani, ochiul isi poate corecta singur viciile de refractie (miopie sau hipermetropie). Daca nu se fac exercitii, dupa 6 ani, inseamna ca toata viata va purta ochelari.
Viciile astea de refractie nu se manifesta prin absolut nimic. Deci nu poate mama sa se uite la copil si sa-si dea seama daca vede sau nu bine. Nici macar oftalmologul nu poate face asta fara sa citeasca dioptriile la alarat. Nu au nici un simptom si sunt prea mici ca sa stie daca vad sau nu bine la distanta sau de aproape. Asa ca trebuie musai dusi la control, cat timp se mai poate corecta.

Mergi la inceput

Roxana, imi pare rau de micuta...bafta multa la dr.!

Kya, bine ca mi-ai zis...de fapt stiam ca trebuie dusi la control. Pe Vlad inca nu l-am dus la oftalmolog...

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Bubu, da, trebuie dusi la control. Asta zicea si dr, ca natura e foarte nedreapta la capitolul ochi. Daca iti rupi un picior, stai in ghips, apoi faci fizioterapie eventual, si poti sa mergi. Dar ochiul cu vicii de refractie nu se reface decat pana la 6 ani. Si e pacat sa nu profiti, daca exista vreo problema.

Fratele meu a avut cand era mic niste probleme cu ochii (pentru ca s-a nascut cianotic, cu circulara de cordon), a facut exercitii, a purtat un ochi acoperit, si s-a rezolvat intr-o mare masura. Nu chiar de tot, dar aproape.

Cum la mine in familie, si bunica si mama si eu avem miopie, mi-e teama ca si Sanziana va avea. Asa ca voi zbura cu ea la control, cand va fi vremea.

Mergi la inceput

Fug la nani!
Noapte buna!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput