Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Simona da, ca, asta a fost! Mai e asa de putin! In legatura cu grijile tale. Imi aduc aminte cand am ajuns in 33 de sapt ca imi doream din suflet sa trec de 36. Aveam si am in continuare dureri destule de mari in zona pubiana. Azi am implinit 37 si cu putin noroc bebe sta cuminte pana joi (aproape 38 de sapt). Nu pot sa-ti spun decat sa ai curaj, incarca-te cu optimism si cu siguranta vei trece cu bine de 36 de sapt, poate si mai mult.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Anes cat de bucuroasa sunt cand veniti cu vesti bune de la dr! Felicitari pentru vestile bune! Mai ai putin, dar asteptarea va merita.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Buna burtici!

Tocmai am venit de la doctor. Saptamana viitoare voi deveni mamica! Nu-mi revin! Bebe e foarte bine si e pregatit de nastere, deja lichidul a inceput sa scada si placenta incepe sa imbatraneasca. Deci, daca nu ma grabesc, se declanseaza nasterea naturala. A

ta-na-na-na!

proba de majorete

ei, ce ziceti gagici?
incepem sa batem la tobe?

33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Ginye, multumesc

Anes, nu poti fi decat felicitata, mamico. Eu zic ca e super faptul ca dr vrea sa te taie "abia" la termen. Eu raman la parerea mea, chiar daca e cezariana, sa nu fie la rece, sa dea BB intai semne ca vrea sa iasa. Asa ca... rabdare, nu mai e mult.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Spiridusule

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye suna super! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si la bebic si sa va intalniti cu bine! E timp exact cat sa faci ultimele retusuri pe care le mai doresti, lasa ca e bine ca stii cand va fi...nu te va lua pe nepregatite!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Otilia din cate am inteles in ziua in care ma internez fac si cezariana. Deci..suna bine si 9.10.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Amalia

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Anes e foarte bine ca doctorul lasa bebeul sa stea acolo pana la termen cu atat mai mult ti-a spus ca este in localitate in caz ca se declanseaza mai repede! Inca putin si o sa-i tinem in brate!

Citat:
citat din mesajul lui anes

Fetelor, iata concluziile zilei de azi. Dr. m-a programat la cezariana exact la termen, adica pe 4 noiembrie. Si asta pt. ca totul arata foarte bine cu mine si cu BB, El este in prezentatie craniana, placenta gr. 2, lichid in cantitate normala, iar BB are 3 kg . Daca cumva mi se declanseaza nasterea mai devreme, nu este nici o problema, ea este in localitate si ma va opera.
M-a chemat marti la spital sa imi faca o internare de 3 ore ca sa imi faca toate analizele, inclusiv tuseu si culturi din col pt. streptococul B. De asemenea, mi-a spus sa tin legatura cu ea pe telefonul mobil, ca sa ma aiba in vedere in minte .
Aproape ca am fost dezamagita ca mai am de asteptat pana il vad pe BB (sunt cu capul, nu?). Dar pe de alta parte, stiu ca este cel mai bine pt. dezvoltarea sistemului nervos central si a plamanilir lui BB. Daca el vrea sa stea, doar nu il fortez eu sa iasa mai devreme!
Deci, in afara de Cata, vor mai fi cateva gravidute inaintea mea la nascut! Oricum, sunt in primul esalon (de parca asta ar conta...)

Otilia

Diana, Mirtha, ce senzatii descrieti voi acolo! Nu abia asteptati sa nasteti? Stiu ca gravidele experimenteaza regretul asta dupa burtica, dupa miscarile lui BB. Eu astept cu atata nerabdare momentul nasterii ca aproape am fost dzamagita cand dr. mi-a fixat cezariana exact la termen .

Diana, Daca iti scoate firul poti naste in jumatate de ora sau in cateva zile. Va povesteam ca mama ne-a nascut pe mine si sora mea avand cerclaj. Dupa ce i-a scos firul pe mine m-a nascut dupa 3 zile, iar pe sora mea in jumatate de ora (ea este mai mica decat mine cu un an). Eu zic ca asa cum se prezinta colul tau, nu vei naste in jumatate de ora si vei avea timp sa ajungi la spital in siguranta!

Oceanborn

35+

si 36+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

VonHelen felicitari pt. vestile bune!

De acum incolo vor fi doar vesti bune, nu-i asa fetelor?

Andy, buna treaba cu obiceiul ala nord american! Sa le folositi sanatosi!

dandusa, bine ai revenit printre noi si sunteti ok! Si tu mai ai atat de putin pana la nastere!

Cata, BB se poate intoarce si in ultima saptamana. Dar ceea ce simti tu nu inseamna neaparat ca s-a intors. Poate este vreo manuta mai jucausa!

Eli, carmendu ,

35+

Mergi la inceput

Simona ma bucur ca ti-au iesit bine toate analizele si bebe este activ! O sa stea sigur cumintel acolo si n-o s-o supere pe mami! Cat priveste termenul...se stie deja, nu naste nimeni inainte de 37 de saptamani!

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Am fost si eu ieri la dr. Vesti jumi-juma. BB s-a miscat tare mult sapt asta si in final s-a pozitionat tare urat, e infipt cu capul in col, printre oase, cu toate ca burtica nu e coborata, din contra, mi-a infipt un fund in stomac, printre sani de nici nu mai pot sa respir, pur si simplu sta el f intins. Si de unde pana acum spatele era pe dreapta, acum e pe stanga. Uterul este deja ffff subtire in partea de jos, nu mai am decat 4 mm de perete uterin in zona cicatriceala. In rest toate sunt bune, inclusiv analize super OK si doca a zis ca totusi nu vede iminenta de nastere, dar evident ca tb sa stau extrem de cuminte. Mai fac dexa sapt viitoare si gata, voi intra in 34 de sapt. Acum insa sunt putin mai pesimista in legatura cu targetul meu de 36 de sapt.
Alte detalii nu a putut sa imi dea, am fost la control in spital, ca era de garda, nu la cabinetul ei si aici au un ecograf foarte vechi. Mi-a zis ca masuratorile ii dau total aiurea si nu se poate increde in performanta aparaturii, de estimarea greutatii nici nu s-a pus problema...
M-a pus si pe masa, dar doar s-a uitat (a folosit valve pentru departat), fara sa faca tuseu, ca nu e recomandat, mi-a zis ca am colul OK.
Ieri am avut dureri f mari in zona pubiana, poate si din cauza efortului fizic. Azi e putin mai bine.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

si 36+ Luca Gabriel

Mergi la inceput