Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ginye, bravo!!! Deja poti sa spui ca nasti la termen! Vei fi prima mamica de la odiseea noastra! . Iti urez de pe acum multa, multa, multa bafta !!!

simona, BB asta al tau se grabeste tare de sta cu capul infipt intre oasele pelvisului tau! Dr. a spus ceva de vreun pericol in privinta cicatricii de pe uter sau doar a constata ca este subtire, dar nu reprezinta niciun pericol!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Amalia, multumesc. Cu termenul temerile nu sunt in legatura cu nazdravanul ca nu vrea sa stea, dar, pe de o parte ma ingrijoreaza ca sta cu capul printre oasele mele, sa nu se deformeze doamne fereste, si mai ales cu riscul de ruptura uterina. Din cate stiu eu, uterul la 40 de sapt ar tb sa aiba 1,5 cm, ori al meu deja nu mai are decat 4 mm, si asta e perioada in care BB creste f repede si peretii uterini se tot intind.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Waawww Ginye ce aproape esti , mi-au dat lacrimile cand am citit , din poze nici nu zici ca esti cu 1 sapt. inainte de nastere , arati tare bine desi inca nu zambesti prea mult(adica ai un zambet trist ) ...sper sa zambesti mai mult dupa nastere
UUfff Oceanborn ce melodie ne-ai pus , o stiam dar nu o mai ascultasem de cateva luni , evident ca-mi place muuuuult (ca multe alte melodii italiene )..poti sa mai pui
Otilia ...iaaaar ??!! acum telefonul ? nu mai inteleg nimic parca ai fi in Vestul salbatic ! Daa inca nu m-am lasat de inot vreau sa mai merg inca 2-3 saptamani , multu de complimente , esti o draguta cat despre Ana ta ne-ar place si noua asa o bebelina (a vazut-o si sotul si i-a placut pe loc )

Criss 32+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anes Criss multumesc pentru urari fetelor!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Otilia, dar chiar ca toate ti se intampla numai tie... Las' ca sirul asta de ghinioane trebuie sa aiba un final... si atunci sa vezi ce ne scrii numai de bine...

Spiridushule, micky ea, mamiseli - sper ca am tinut bine minte lista cu aceeasi DN, si eu am in familie multi scorpioni, care isi cer drepturie - 23 oct nepoata mea (dar nu vreau sa o servesc la 35 de sapt), 3 nov cumnata, 5 nov baiatul prietenei, 7 nov sora mea, 13 nov nepotul, 14 nov verisoara cea mai apropiata - si pe astia doar mi-i aduc aminte acum...

32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anes

simona, BB asta al tau se grabeste tare de sta cu capul infipt intre oasele pelvisului tau! Dr. a spus ceva de vreun pericol in privinta cicatricii de pe uter sau doar a constata ca este subtire, dar nu reprezinta niciun pericol!

35+

Da, este risc sa se rupa, chiar mai mare decat declansarea nasterii in sine, de asta doca imi tot zice de 34 de sapt si nu de mai multe

32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

ginye , simona , Amalia Va multumesc! Sunt mai linistita acum! Sper sa fie bine totul si la final!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu...
Ati scris, nu gluma. Eu aseara a trebuit sa inchid laptopul ca era super incins. Sunt inca la capitolul trecut. citesc si raspund pe parcurs....
Dandusa, socrii stau cu 2 case mai incolo de mine....intr-un cartier din camp( nu glumesc)...slabe sanse sa vina salvarea la noi, pt ca suntem in Pipera, Voluntari.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Ginye, esti foarte frumusica! Si ma bucrur foarte tare ca sotul tau este mai bine! Dupa ce se naste BB va trebui sa fie el elementul de stabilitate pt. ca tu ai sa simti ca te depasesc problemele! Va tin pumnii sa fie bine!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

VonHelen, felicitari pt vestile bune de la eco!
Otilia, am dureri groaznice. Cel mai nasol e cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta. simt ca se rupe dansa in doua .
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura!!!!

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput