Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Este 12 noaptea si nu am nici un chef de nani. Am dormit o ora pe la 6 seara, dupa care am fost intr-o vizita si sunt fresh.
Eu nu am arsuri si nici nu poftesc sa am.
De ceva vreme nu mai pot dormi bine pe spate, simt ca ma sufoc. Imi tot caut o pozitie ideala asa ca stau cu perne pe ambele parti.

Corina, vad ca la mine s-au potolit putin durerile de bazin, ieri si azi m-am miscat mai bine dimineata, aseara la magazin insa ma tineam de carutul cu rotile sa pot merge, ce nasol este.
Gata Diana, am rezolvat, am fost la baie sa ma ung cu ulei de migdale si cand m-am intors am observat greseala.

Ce nasol mi se pare uleiul asta, am zis sa folosesc doua produse, poate, poate nu ma vergeturesc mai rau, dar dupa ce-l termin nici ca mai iau.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mie-mi pica ochii in gura de somn.

va doresc sa aveti o dimineata de duminica frumoasa, sa va miroasa a flori de mar si iasomie, a cafea si paine calda, sa auziti ciripit de mierla si sa va bucurati de omul de langa voi si de tot ce e frumos in viata. pentru toate . sa avem bebei sanatosi.

noapte buna, doamnelor.

33+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineata !!!!
prea devreme pentru ?
ufff ! insomnia asta..m-am trezit de pe la 4:00, m-am mai foit eu prin pat stanga dreapta, dar cand am vazut ca deranjez si sotul, m-am carat in alta camera si am verificat mesajele voastre de aseara!

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza buna!
Vonhelen m-ai luat...te trezesti inaintea mea...
Azi noapte mi s-a intamplat ceva de si acum ma bufneste rasul cand ma gandesc. atat de tare am sforait incat m-am trezit speriata de zgomotul pe care-l faceam. sotul radea infundat si tot butona telefonul sa ma inregistreze, ca de cate ori mi-a zis ca sforai ca un urs nu l-am crezut.vai de capul meu...
O melodie frumoasa pentru voi:

31+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata,

Vad ca nu sunt singura cu insomnii. De fapt m-am trezit din cauza durerilor de spate...

Am inceput sa iau Furosemid, mi-a prescris dr. pentru retentia apei. Am niste polonezi de degete la maini.

Mai, pe voi va doare cand misca BB? Pe mine azi cand se misca ma doare, nu tare, mai ales la vezica...Nu e o durere puternica, dar este destul de deranjanta.

In rest, ce sa va mai spun? Azi ma duc la Ikea sa iau patut, aparatori, saltea...Lista mea de cumparaturi este destul de mare, nu am apucat sa iau mare lucru.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata

Von Helen multumim pentru cafeluta.
Fetelor aveti o viteza la scris!!!!!!!!!!!
Citind printre randuri (ca nu am reusit sa citesc mare lucru) am vazut ca incep sa se apropie nasterile! Eu care sunt mai in ultima transa pregatesc .
Pupici la burtici si la mamici !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Raportez prima noapte odihnitoare din ultima vreme, aproape fara dureri (exceptand ridicatul din pat), fara arsuri, cu o singura trezire pt pisu, fara dureri de H! Nush cum a reusit sa se aseze/fixeze bb, dar a stat toata noaptea pe mijlocul burtii, nu m-a presat nici pe stanga, nici pe dreapta, parca nici nu-mi venea sa cred dimineata ca mai am bb in burta. De fapt, am impresia ca si burta a coborat... asa ca... e clar ca ne pregatim de marea intalnire!
Azi e si soare afara (desi ziceau la meteo ca o sa ploua tare), ce mai, am inceput bine duminica, va urez la fel si voua!

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Intreba cineva, cum ne vom numi dupa ce vom naste si o sa trecem la clubul scutecelor. Ce ziceti de: Fulgisori de Noiembrie-Decembrie 2008?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza burtici!

Von Helen si eu am fost pasare de noapte. De la 5 dimineata bantui prin casa, asta dupa ce m-am trezit si la 2 si la 4 sa ma duc la buda. Pana acum nu a mers netul. Cred ca de la ploaia de azi noapte. Ziceai ca esti in plina vara: fulgere, tunete.

Madutza si pe mine ma doare burta cand loveste bebe, dar dureri ca-mi taie respiratia, foarte scurte, dar diresct la sursa. Creste si el si nu-i mai ajunge spatiul.
Spor la cumparaturi!

Mav macar unele dintre noi sa mai doarma!

O zi placuta! Pupici pe burtici!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna dimineata,
ocean-multumim pentru muzica. tocmai buna pentru o duminica dimineata.

33+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput