Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
Spiridus din pacate, in seara asta din Carrefour Militari venim si nu am reusit sa luam decat scaunul de masina. Oferta de carucioare era foarte proasta...practic era decat un singur carut ce putea fi folosit de la 0 luni si ala avea si landou si scaun de masina...ori noi scaun am luat.
Eu as vrea un carucior cu maner reversibil, sa fie bun de la 0 luni, fara landou si scaun de masina, deci cat mai sport. De la Geoby am mai vazut ca sunt asa, dar nu stiu prin ce magazine..ca vad ca am trimiteti prin Mall..ori acolo cred ca in loc de 3 mil o sa platesc 6!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
36+
Luca Gabriel
spiridusul spune:
Amalia,
http://www.primiipasi.ro/products/127_1_mare.jpg
eu pe asta il am..... luat din carrefour.
am carat cu el si 10 kile de cartofi+ gupil, vorba ceea
e reglabil.. parca are vreo4-5 trepte, maner reversibil, incape in lift (maaare afacere, k stau la 9), rezistent la gropi,ce mai, mai am putin si il insor.... la cate calitati are
dar, eu cand nu gasesc ce vreau, ii toc la cap, pe cei de la raion, sa caute in depozit
apoi iau la sunat toate magazinele din oras,(iau nr de pe site de la ei, si, surprinzator, sa stii ca raspund la telefon, si sunt chiar dragutzi) apoi.. daca nu si nu, si nu .... sun un prieten care-i buyer si ma anuntza cand apare ![]()
pb e ca bretenu' s-a mutat la concurentza... daca ai rabdare pana luni, intreb daca ne poate ajuta
stai ca am descoperit ceva la ei pe site...
http://www.primiipasi.ro/retea.php
daca n-ai timp de alergatura.. i-ai la telefon pe toti, tre' sa il gasesti undeva
34 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
Amalia spune:
Spiridus iti multumesc mult de tot!
Este exact genul de carucior dorit. Similar gasisem unul la Geoby, dar tot pe net.. Maine mergem in Cora Lujerului si vedem ce bafta avem acolo..daca nu, vorba ta, ii iau la telefoane!
si
36+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
In primul rand o dedicatie ca vad ca va place muzica Italiana
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+Pozele noastre
Otiliav spune:
Diana, m-am prins acum de ce esti sambata seara activa la disco, de abia astepti sa treaca de miezul noptii sa schimbi semnatura. Nu-i asa? Eu o schimb sambata si mai mereu am stat vineri noaptea pe forum
.
Amalia, pe la Miniblu ai fost?
Spiridusule, cam toata lumea o mai pateste dar daca ai bonul poti returna un produs. Pozele de la intalnire le urci pe webshots?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
diana21 spune:
| Citat: |
| Diana, m-am prins acum de ce esti sambata seara activa la disco, de abia astepti sa treaca de miezul noptii sa schimbi semnatura. Nu-i asa? Eu o schimb sambata si mai mereu am stat vineri noaptea pe forum |
Oti,
! Gata, sunt in sapt. 35 de-acum
!Sper din suflet ca vor trece cu bine si urmatoarele 3...Doamne ajuta!_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
34+ Asa creste bebe
Amalia spune:
Otilia la Miniblu n-am ajuns, dar vad ca au magazin si in Mall, langa Cora Lujerului si poate ajungem si pe acolo maine. Sincer, sper sa gasesc caruciorul de care vorbeam cu Spiridus in Cora, pentru ca intruneste cerintele mele si din punct de vedere al calitatii si al pretului..un amanunt deloc de neglijat pentru mine
.
si
36+
Luca Gabriel
diana21 spune:
Amalia, si noi am fost azi in Carrefour Militari
, pacat ca nu ne-am vazut pe-acolo!
Sper sa gasesti maine carutul pe care-l cauti!
Ma duc sa incerc sa dorm...desi sunt iar in forma maxima.
CArmendu, am descoperit ceva super. Sucul de grapefruit. Mi-au trecut arsurile de la el, culmea!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
34+
Asa creste bebe
carmendu spune:
diana- intr'adevar. curios. grapefruitul iti prpvoaca aciditate si deci arsuri. ciudat.
o sa-l incerc maine si pe asta. offffffffffffffffff!
33+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA