Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)
Raspunsuri - Pagina 11
Amalia spune:
Hop si eu hururez ca abia am intrat de juma de ora pe usa.
Am fost la cumparaturi cu sotul si David si am reusit sa mai lua cate ceva..dar tot ne mai trebuie destule.
Am luat niste hainute, jucarii pentru carut si scaun de masina de la PrimiiPasi.
Bebecris am citit ca ati luat carut azi de la PrimiiPasi...de unde l-ati luat, de care este si cu cat? saru mana si sa-l folositi sanatosi alaturi de lucrusoare!
Ginye ne-am linistit, deci toata lumea doarme cuminte in seara asta cu bebei cu tot la purtator!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
36+
Luca Gabriel
simona_1402 spune:
Baietii mei (adica Radu si cu ta'su) se joaca de-a star wars - unul e jedi si alalalt e sith.... baietii/barbatii astia.. raman vesnic copii. Nu pot sa-i potolesc sa-i bag la culcare...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
32+ 
AMR cel mult 8 pana la 
ginye55 spune:
Elilov 
Spiridusule o sa am grija sa dau de stire daca bebe e mai rapid decat am programat.
M-am "cracanat" de ras vis-a-vis de chilotzii de gravida.

Diana si bebe almeu mai are cate o zi cand imi da emotii pt ca nu prea se misca. Totul e sa nu ne panicam. El e foarte bine. Doar ii place sa ne dea emotii. Sunt sigura ca totul e bine!
Amalia crede-ma ca nu mai stiu ce inseamna o noapte dormita: arsuri,greturi, dureri de coloana, mers la buda de cinspe mii de ori. Cand sa mai dorm?
Cu toate astea in fiecare seara cand ma pun in pat sper la o noapte dormita (sau macar 6-7ore legate)
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
AMR CEL MULT 1 SAPT 
ginye55 spune:
Simona

si mai vine unul!
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
AMR CEL MULT 1 SAPT 
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 [ Amalia crede-ma ca nu mai stiu ce inseamna o noapte dormita: arsuri,greturi, dureri de coloana, mers la buda de cinspe mii de ori. Cand sa mai dorm? Cu toate astea in fiecare seara cand ma pun in pat sper la o noapte dormita (sau macar 6-7ore legate)![]() ginye 37+ StefanBebitza Asa a inceput totul Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22 Nepotelu' Poze AMR CEL MULT 1 SAPT ![]() |
las' ca vezi tu, ca de sapt viitoare o sa vrei 3 ore legate, nu 7!!!!
pot sa iti spun ca eu de vreo 2 ani visez la nopti d-astea legate.... cum zici tu: cu 6-7 ore..
e drept ca am avut vreo 3, suficient,nu?
si daca mai adun si 4 ani de stat in caminele studentesti, unde vrei-nu-vrei, chef seara de seara.... mah, io-s cam nedormita, asea!
imi trebe un concediu, ceva
un belet la o casa de pensionari.....
ma puse necuratul sa fac upload pe webs..... ala, .... vreo 200 de poze... credetzi ca termin pana dimineata? sau o las balta? in juma de ceas a urcat 20 de poze
simonaaaaa, trimite-i la mine, ca si ai mei fac la fel..... a cumparat tat'su 2 mitraliere si 2 pistoale, si se fugaresc prin casa
am si filmat, dar mi-e jena sa pun pe internet, k e casa vraiste
34 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
BraveGirl spune:
Nu mai vrea nimeni din bucuresti ceva de pe Bimbomarket? Un patut, carucior, cosulet, ceva? Nimeni? Nimic? ![]()
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
diana21 spune:
Corina, de ce n-ai zis mai repede? Ca eu tocmai ce-am luat sapt. trecuta cadita cu salteluta, bicicleta si sterilizatorul. Si eu am platit pt toate astea 30 de euro...cam multicel, zic eu!
Simo, acum o sa ai trei baieti
, sa vezi atunci lupte
!
Spiridusule,
si eu vreau sa dorm mai mult. Nici nu pot sa-mi imaginez insa ce e aia 3 ore legate, la noi a fost boierie de la inceput, asta mica dormea toata noaptea (dupa aia am aflat ca era de la icter, saracuta...) Iar de pe la un an am corupt-o si dormea cu mine dimineata pana la...zece
! Si cu toate astea, tot nu-mi ajunge, simt nevoia sa doooooorm mai mult!
Mirtha, acu' mi-am amintit! Mai, tu te cazezi la rude in Buc de-abia pe 20??? Nu e cam tarziu? Mi-e sa nu te apuce nascarea pe autostrada, Doamne fereste!
Amalia, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele. Si noi am avut data trecuta cosulet de masina de la Primii Pasi, insa eu nu am fost multumita de el, mi se parea foarte rigid. Poate au mai schimbat ceva pe ici, colo in patru ani si o fi mai bun acum.
Anes,
, uneori sunt puternice, alteori, nu! Acum, ca se fataie, in sfarsit, m-am calmat! Uh...greu mai trec ultimele saptamani! Eu mai am cateva minute si intru in saptamana 35
!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
33+
Asa creste bebe
BraveGirl spune:
Diana, de abia saptamana asta au adus cosuletul care il vreau. El costa 250 si transportul 85
...mi se pare f mult.
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Amalia spune:
Diana multumesc frumos!
Sincer, sper sa fiu multumita de el ca nu prea ma pricep la scaune de masina
. La David nu am avut pentru ca nu aveam masina, iar acum nu mai e cazul ca e mare si sta in centura fara probleme.
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Amalia, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele. Si noi am avut data trecuta cosulet de masina de la Primii Pasi, insa eu nu am fost multumita de el, mi se parea foarte rigid. Poate au mai schimbat ceva pe ici, colo in patru ani si o fi mai bun acum. _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 33+ Asa creste bebe |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
36+
Luca Gabriel
spiridusul spune:
Amalia, primii pasi gasesti in carrefour, dar trebuie sa fii fff atenta cand il cumperi, eventual sa il desfaci acolo, sa fii sigura ca are toate rotzile.
eu am luat din carref un carut in primavara, si acasa, m-am trezit ca are 2 bare se sustinere in loc de una... recunosc ca am fost nesi, si nu am dus una inapoi, k-i drumul lung, si ma gandesc.... un nevinovat a luat carutul fara bara
btw.: sapt trecuta , la cumparaturi in megamarket carref militari, mi-am luat tzeapa anului.
produs care la raft era 19 lei, pe casa a fost 150 de lei. si am vazut abia acasa. sa mor de ciuda si nu alta.... da' cine are acum uscator de rufe care a costat cat 3? io
probabil de la bara aia in plus mi s-a tras

34 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus