Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Flori, felicitari pt. vestile bune! Ce ma bucur ca sunt numai rezultate pozitive!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
fetele azi am avut o zi mai nasoala....de dimineata ne-a facut probleme monitorul in sensul ca l-a sters sotul cu solutie de geamuri..si surpriza in coltul din dreapta jos a aparut o pata mareee neagra..si ne-am gandit ca s-au stricat pixeli...acum avad ca pata sa mai micit insa e tot acolo...apoi rudee sotului au venit...apoi soacra cu comentarile ei...i-am zis vreo 2 de s-a mai calmat pipota in mine...si gata vb lui bravegirl nu ma mai vait ca parca sunt o baba
gata eu merg la nani nani va pupik dragelor
34+Dimitrie

Eli, nu e de la solutia de geamuri. A fost pus un magnet in apropiere, cel mai probabil o boxa. Indeparteaz-o de monitor si isi revine.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Eli, ma bag si eu sa-ti raspund in legatura cu monitorul. Daca este LCD, nu este bine sa il stergi decat cu solutie speciala pt. acest tip de monitor. Daca este din cel clasic, simona are dreptate.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Anes, VonHelen, Flori, Simona, felicitari pt. vestile bune de la dr.

Simo, hai mai, ca bebe e bine, sta cu capul in jos cum e normal, cum sa stea "intre oasele tale"? Dr. asta a ta mi se pare ca te panicheaza aiurea uneori! O sa vezi ca va fi bine si vei trece si de 36s!
Acum sunt maricei toti bebicii, e normal sa ii simti peste tot si sa te incomodeze uneori pozitia sau miscarile lor.
Bebe coboara in bazin la sfarisutul sarcinii, la a doua nastere cu fff putin inainte de nastere. Plus ca atunci cand coboara bebe, "cade" si burta in momentul ala.

BraveGirl, si io cred ca ar trebui s-o inviti pe Lizuca pe la tine ! Eeeee, auzi, ce tupeu!!!

Carmendu, si eu am arsuri , m-am si obisnuit cu ele. Nu am luat nimic inca! Oricum, ai grija sa nu iei fierul sau vitaminele imediat dupa Maalox sau Rennie pt ca nu se mai absorb cum trebuie~!

......................

Mirtha, Otilia si restul gastii de cucuvele , va astept in vreo doua ore, asa ! Ma duc sa culc copil, nu inainte de a citi, pt a zecea oara , "Harry si dinozaurii"!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Anes,Diana

Diana:asa-mi mai face si mie bb...Nu-l simt cateva ore bune,de ma panichez urat detot si numa bine cand incep sa ma vait sotului...ups,da bb din picioruseee

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu cand n-o simt iau imediat Angelsounds si ii ascult inimioara si ma linistesc.N-a fost cazul in ultimele zile, pt ca a fost f activa, mai ales noaptea.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Diana, citeam ca in ultimul trimestru, miscarile lui BB sunt mai rare din cauza lipsei de spatiu, dar sunt mai puternice. Cand vrei sa il simti, manica sau bea ceva si ai sa vezi activitate!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Simo, hai mai, ca bebe e bine, sta cu capul in jos cum e normal, cum sa stea "intre oasele tale"? Dr. asta a ta mi se pare ca te panicheaza aiurea uneori! O sa vezi ca va fi bine si vei trece si de 36s!
Acum sunt maricei toti bebicii, e normal sa ii simti peste tot si sa te incomodeze uneori pozitia sau miscarile lor.
Bebe coboara in bazin la sfarisutul sarcinii, la a doua nastere cu fff putin inainte de nastere. Plus ca atunci cand coboara bebe, "cade" si burta in momentul ala.

Asa creste bebe

Nu m-a panicat, mai degraba ma ingrijoreaza peretele uterului. Din contra, mi-a zis ca nu vede iminenta de nastere si, citez, "nu as vrea sa ti-o iei in cap, dar meriti felicitari pentru felul in care ai ajuns pana aici"... Capul il avea cumva impins intre oasele care formeaza simfiza, dar, la ce revolutie am avut azi prin burta, nu m-ar mira sa fi iesit deja de acolo.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

spiridusul, flori, diana-
mi-au trecut arsurile. sa vedem cat o sa ma tina.
aproape imi venea sa vars de la cum le simteam.

33+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

carmen, si eu am arsuri si am avut si mai rau cu laura. mie mi-a dat dr un sirop care se cheama GAVISCON. spre deosebire de rennie care da un comfort de moment asta chiar vindeca. se da si la bebeii cu reflux.

eu am avut o zi grea, am muncit mult si laura a fost foarte agitata. sunt terminata si ma dor toate oasele. abia astept sa ma bag in pat. laura doarme in sfarsit ...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput