Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(93)
Raspunsuri - Pagina 14
Amalia spune:
Buna dimineata, burticute dragi!
Pai cum sa nu te trezesti cu drag cand gasesti asa primire? De la Carmendu super randuri, ca sa-ti mearga bine toata ziua, cafeluta lui VonHelen si dedicatia de la Oceanborn!

Multumesc fetelor, chiar ca mi-ati inseninat dimineata!
Eu m-am trezit abia la 10 astazi, ca aseara nu stiu ce m-a apucat sa ma uit la un film, n-am sesizat cat e ceasul si de fapt era o reluare de la o ora mai decenta..si m-am culcat la ora 2
. Asa ca acum la 10 m-a sunat sotul sa ma trezeasca...ca am zis sa merg o tura prin Cora si acum mai de dimineata sa mai iau ce mi-a mai ramas pentru bebe, maruntisuri...iar cu el sa caut mai pe dupa-amiaza carutul (ca acum se duce omul la sala...dupa ce-l aduce pe fii-su de la karate). Deh, se respecta baietii mei!
![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
36+
Luca Gabriel
BraveGirl spune:
Buna, raportez si eu o noapte super. Nu am fost nici macar o data la buda, nu m-am trezit deloc pana la ora 9.40. De atunci mai motai prin pat. Fii'mea a fost f cuminte, incat de dimineata ziceai ca nu sunt gravi. Asa ca am gadilat-o putin si acum se agita de zor. Ma simt usoara ca un fulg, fara nici o durere...nu-mi vine sa ma dau jos din pat ca sa nu dispara senzatia si sa ma apuce durerile de toate cele....
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
nebunica-zapacica spune:
Buna dimineata, burtici!
Desi am zis ca o sa fiu mai activa, tocmai saptamana asta nu am putut deloc, din motive de musafiri din Romania. Toata noaptea burtica mea s-a revoltat, a fost tare, tare chiar daca am luat no-spa, bebe s-a agitat toata seara, saracutul nu i-a placut casuta lui incordata toata.
Dar gata, ma odihnesc, nu mai exagerez cu miscarea, stau cumintica.
Am citit din urma...oooo..se apropie nasterile

...vin primii bebelusi...este atat de emotionant...facem galerie mamicilor curajoase 
Si eu ma gandeam la numele de la Clubul scutecelor si mi-a venit o idee..dulce
..pentru ca tot ii coacem 9 luni, ii scoatem din cuptor pufosi, dulci, numai buni de mancat de piciorusele si manutele grasane, eu sugerez Cozonacei de noiembrie-decembrie
In alta ordine de idei, bun venit mamicilor noi, mai aveti putin si va tineti bb-ii in brate, sarcini usoare in continuare!!
35+
Victor-Nicolas
Bebe in burtica
Bubu drag
Edit ca mananc litere, asa de dimineata ![]()
Mirtha spune:
Ma si vad : cu soata la volan , concetrat suta la suta pe volan si pe miscari , viteza maxima
!
Pac......pe autostrada politia ne opreste.
Iese burta la inaintare dupa care politia se plaseaza in fata noastra , da drumul la girofare nino , nino , ninoooo si ajungem in parcarea de la Filantropia cu surle si trimibite.

![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Mirtha, acu' mi-am amintit! Mai, tu te cazezi la rude in Buc de-abia pe 20??? Nu e cam tarziu? Mi-e sa nu te apuce nascarea pe autostrada, Doamne fereste! Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 33+ Asa creste bebe |
Mirtha
37 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI
Mirtha spune:

!
| citat din mesajul lui carmendu mie-mi pica ochii in gura de somn. va doresc sa aveti o dimineata de duminica frumoasa, sa va miroasa a flori de mar si iasomie, a cafea si paine calda, sa auziti ciripit de mierla si sa va bucurati de omul de langa voi si de tot ce e frumos in viata. pentru toate . sa avem bebei sanatosi.noapte buna, doamnelor. 33+ Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA |
Mirtha
37 +
AMR 3 SAPTAMANI
nebunica-zapacica spune:
Am schimbat si noi semnatura, am intrat in luna a noua, nu-i asa?

Ar trebui sa pun si AMR-ul, lucrez la el
...
Marti mergem la eco, il vedem pe bebe pt ultima data la dr care mi-a urmarit sarcina, dupa aceea la 38 de sapt urmeaza un control la spital si apoi...abia la nastere...
Bravegirl, Mav, felicitari pentru noaptea linistita, e asa de bine cand mai prindem cate una, eu chiar imi incarc bateriile asa..
35+
Victor-Nicolas
Bebe in burtica
Bubu drag
Mirtha spune:
Buna dimineata burticute !
Ma bucur ca ati reusit sa dormiti mai bine si mai ales ca aveti o stare de spirit de invidiat!
Merg sa imi fac bagajele pt. saptaman viitoare pe care o stam la bunica in Slatina apoi .....la citanie cu noi.
Mai bag cite un ochi si pe forum
.
La noi ploua , ploua ...Toamna veritabila.
Asa ca uite o melodie in ton.
Mirtha
37 +
AMR 3 SAPTAMANI
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui nebunica-zapacica Buna dimineata, burtici! . Si eu ma gandeam la numele de la Clubul scutecelor si mi-a venit o idee..dulce 35+ Victor-NicolasBebe in burtica Bubu drag Edit ca mananc litere, asa de dimineata |
ideea asta... cozonacei, e geniala..
ce ziceti fetele?
ii botezam asa?
34 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
madutza spune:
Mirtha, ai uitat ca suntem in Ro? Ce sunt visele astea pe capul tau? 
Mai e pana "Romania va creste prin bun simt si responsabilitate"...
Eu am un cumnat politist, cu care nu suntem in relatii tocmai cordiale. Si la un moment dat l-am luat pe baietelul lui de 10 ani cu noi la munte. I-am spus sa-si puna centura si a zis ca el la taticul lui in masina nu o poarta, ca e politist si poate face ce vrea...Ca taticul lui merge cu viteza mare si cand il ia radarul arata legitimatia si nu mai plateste amenda. Da sunt oameni si oameni. Speram ca sunt cat mai putini de genul mentionat mai sus si mai multi ca cei pe care ti-i imaginezi tu.
O duminica frumoasa!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
nebunica-zapacica spune:
Cine ma ajuta si pe mine, nu stiu sa schimb caracterele si culoarea la semnatura, nu am vazut nici o rubrica pentru asta, heelp!
Ieri am fost la Baby Planet, un fel de Baby Expo, am plecat cu planuri mari, voiam sa cumparam carucior si altele pe care inca nu le-am achizitionat, dar ne-am desumflat rapid cand am intrat acolo, cateva standuri, abia cateva reduceri, nimic spectaculos, aveam niste nervi..si am platit si intrarea si parcarea degeaba
....neseriosi elvetienii astia.
35+
Victor-Nicolas
AMR 5 SAPTAMANI!!!!