Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
dana81 spune:
bai, voi ma innebuniti cu dietele de slabit..eu raman in urma rau pt ca fiica mea tot isi mai ia ceaiul la tzatzi si eu am mai pus 3 kg acusi tb sa dau jos 14...am devenit si io dependenta de dulce...bine ca mi-am luat pt botez o rochie elastica
, abia astept sa ma apuc de ceaiul meu antiadipos si batoanele de slabit, la mine mereu au functuonat...spectaculos
Azi tb sa mergem la dr. daca nu ajungem la 17, vine doamna dr dupa 20.
Vremea asta o face pe Clara mea somnoroasa si maraita si plangacioasa?
Maitrey eu nu am stat la cozi la facultatept ca m-a inscris si a platit sotul din dotare si nu a avut curaj sa se planga, partea rea e ca nu poate sa se duca si la cursuri in locul meu, si anul asta mai am si licenta....am mai trecut eu prin asa ceva dar eram copchil de 22, nu mamik de printesa...uff
Madanu ma mai satur de fetele tale...
Bujo masele zici?ce baiet mare si frumos foc, vazusi eu in poze...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
FLO Filipocu si Andrei sunt in albumul lui Bujo, nu ai cum sa-i ratezi, sunt adevarati barbati la o sueta...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
narcisa.s spune:
Capri, sper ca nu mergi si tu in Bora Bora.Ca acusi mutam forumul acolo.
Cum mai merge cu scoala??
Ilenuca, ma uit acusica la poze sa vad ce fusta ai luat.Ma bucur pentru bucuria bunicii tale, sa sti...Ce muschiuletz are nashicaaaaaaaa...Sunt invidioasa
Vicky, frumoasa foc Maya...O scumpa
Bey, Diarux si Bujo, ce feciori frumosi foc avetzi!!!!!
Gabriela, si eu bag dulciuri la greu la greu...Si sunt invidioasa pe fetele cu cura de slabire...De alde Mada, Ilenuca, Kimmy, Camy, Didi...
AnnaBaby, nu stiu ce sa spun, acceasi problema am avut-o si eu...Si Anais a racit dar numai umpic, slava Domnului
Micky, bine ca Dilara s-a ingrasat...Of, pup fetele, toate 3 , sa nu mai planga, dragele de ele
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ankalaura spune:
FLO - eu o sa pun uleiul la salata.
Da' cu florile de pe lumanare ce fac??
Anca mami de Eliza si Erika
Gabriela82 spune:
Vicky am notat si eu regulile, acum sa vedem cand voi putea renunta la dulciuri da nu stiu ce inseamna carne+feculente, scuze de ignoranta 
bai frate va uitati cumva la Happy Hour. este Maria Dragomiroiu invitata si inca o tipa cu parul de 1.40 m 
mie mi s-a facut rau pe cuvant. maria Dragomiroiu mi se pare ca are prea mult par, tipa aia mi se pare scarboasa cu atat par.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
ileanna spune:
Salut gagix
Eu nu prea am chef de nimic azi, nici chiar de net. Is singura ... casa a ramas varza si nu am pus mana pe nimic ...
Saru'mana fetelor care m-au felicitat narci, sursu, gabriela, dia ... toate toate de fapt.
ankule cum as putea sa ma supar pe tine. Da, stiu si eu ca se spune ca tre' sa tii copilul in brate macar, daca tot nu ai san sa-i dai. Dar noi nu putem. Asa ii dau de vreo luna cred, si numai asa. Are 7 kile si se agita cand mananca, da cu mana peste bibe si etc. Pe pat este mult mai stabil si pot controla putin actiunea. Si in plus ii tot curge din gura pe gatut si asa il pot sterge imediat, pana ajunge sa i se ude hainuta. In prima faza ii dadeam prima tura in brate si dupa ragaiala il puneam in pat k incepea agitatia. Acuma ii dau de la inceput in pat. Ce sa zic ... o sa mai incerc in brate sa vad daca merge. Poate s-a schimbat ceva.
Ceva comentarii interesante la discutia pe legea mamelor?? Ma gandeam ca in strainatate nu beneficiaza nici macar de postnatal cat noi, asha ca nu vad de ce am fi noi mai cu motz ...
Pozici ![]()
ankalaura spune:
Daca stiam, mai bine ma uitam la Maria Dragomiroiu. In schimb, am ascultat pana acum aberatiile politice ale lui Tariceanu si Isarescu. Ma rog... nu chiar aberatii, dar prea vorbesc mereu aceleasi lucruri, fara nici un fel de rezultat...
Anca mami de Eliza si Erika
dia_filipas spune:
Am pus si eu poze la pepenasi. Scuzati monotonia, da is mai mult pt. "garderoba"!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Caprioara spune:
Narcisa,
. Is pe aici, mai. Da as da o fuga in Bora Bora s-o aduc pe Sun inapoi. Cine vine cu mine
?
Am avut un weekend cam aiurea. Vineri am aflat ca bunica sotului e in spital si ca are hepatita C si ciroza (asta de unde pana acum la controale doftorii ziceau ca sufera de inima si de aia are picioarele umflate; acu zic ca inima e betooon da are ce zisei). Asa ca a inebunit toata famelia si sambata dimineata am fost toti incolonati la analize
. Si daca tot am fost am facut si pentru A si B. Azi la pranz am putut vedea pe net rezultatele. La C la toata lumea a iesit "nonreactiv", adica bine. La fel si la B si A la restul. La mine insa A-ul a iesit "reactiv". Asa ca m-am panicat bine. Dupa o ora de cautat pe net m-am decis sa o sun pe Diana M, sa-i dea Dumnezeu sanatate si de la mine o
si un
, care m-a linistit
. Mi-a explicat ca la mine e asa din cauza ca am avut probabil in copilarie A-ul si am anticorpi. Io cu sotul suntem prieteni de la 15 ani (adica de 18 ani
), deci trebe sa o fi facut inainte, ca el nu are anticorpi, deci nu a avut. Si asta se ia super usor. Ei, acu ne-am mai linistit...
Miky, ce ti-a scris Bujo e ce stiu si io. Sanatate fetei.
Anka, pune domle odata pozele alea de la botez sa va vedem si noi. Io am aruncat florile de pe lumanare dupa ce s-au uscat.
Turtu, si io am asa o foameeee si o pofta de dulce mereu. Insa nu ma retin de la mancare, problema e numa sa apuc sa manc intre atatea cate am pe cap
. Si am zis ca am slabit la 54 kg, plecat din 56 inainte de sarcina la 1.69 inaltime (asta pana acum). La mine alaptatul exclusiv si grijile, oboseala, stresul, dau aceste rezultate pe care nu stiu daca le obtineam cu vreo cura de slabire
.
Camy, nu mai fi suparata, o sa apara si jobul potrivit pentru tine. Continua sa cauti. 
S-a trezit fata.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Radu Mihai