Sezatoarea canadiana (108)
Raspunsuri - Pagina 18
columbiana spune:
mai am niste nervi! am o fata ce m-a inlocuit, le-a bramburit de ti-e mai mare dragul (si avea de facut cam jumatate din tachuri, resturi le-au impartit contab.cu directorul de productie intre ei), i-am zis sefului sa-i spuna c-o rog sa-mi refaca niste chestii (daca nu o sa stau eu sa le refac), si o doare-n kur, se face ca ploua, ia pauze peste pauze; si ci-ca dau astia la agentie 25$/ora pentru ea; sefu mai vrea s-o tina inca o saptamina, ci-ca sa avansez io intre timp; pai ce sa avansez, ca asta nu face nimic; raspunde la telefon ci-ca, pai sunt cam 10-15 apeluri pe zi
http://www.floriinro.ro/
pitilache spune:
Salina bine ati venit si mult succes in continuare! De abia astept sa ne povestesti mai pe larg saptamana viitoare!
Khristin felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Simo cum stai cu bagajele?
Ana ai fost la Femme de Carriere? Am vazut ca au reduceri 70% la unele colectii.
Carmen77 apropos de creme de maini, noi folosim cu mare succes inca din Romania Neutrogena de maini. La noi functioneaza foarte bine.
Nelia multa sanatateTudorei! Cum se mai simte?
Oana sedere frumoasa in tabara Antoniei. Se pare ca se distreaza pe cinste!
Dana, imi pare rau pentru accidentul lui Edi si mai ales ca nu o sa plece in excursie. Trebuie sa-i fie tare greu s-o vada pe Denisa pregatindu-se...
Ange te-ai hotarat pentru 17. Vii sa ne vezi si sa mai povestim?
Va pup!
oanagabriela spune:
Nelia, Antonia nu este in vacanta, se cheama "classe rouge", si intr-adevar face parte din "programa", adica folosesc acest prilej sa invete diverse lucruri despre natura in general, fenomene naturale, etc. Vacanta va avea la inceptul lui noiembrie, o saptamina.
Azi au mers tot prin padure, pe lac cu caiacul si au facut ceva escalada. Aseara au avut foc de tabara si plimbare cu torte...Miine vine acasa...Ioupiiiiiii...
Carmen77, succes in noul vostru proiect, va invidiez
Pitilache, tu stii ceva si nu ne spui? Despre ce Simo si despre ce bagaje vorbesti? Nu este frumos sa ai secrete...
pitilache spune:
Ah, Oana, nici un secret! Despre bagaje pentru NY este vorba. Nimic altceva! Si despre Simonna era vorba, asa-mi place mie s-o alint.
Dragaica spune:
Fetelor stiti pe cineva care scurteaza pantaloni? Toti pantalonii de aici sunt super lungi(pentru mine) iar in ale cusutului sunt 0........ voi ce faceti, unde-i scurtati?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
nelia spune:
Buna seara! Sint epuizata, nu-mi mai ajung miini, picioare, cap, gura... sa le fac si sa dau din ultima pentru toti. Famelie mare, dom'le! Si calculatorul nu merge, scriu repede, poate pica dupa ce dau send... Gata, hotarirea e luata, adio iesire, adio uscator... calculatorul e primul pe lista, ca deja sint cu o saptamina in toate cercetarile mele pe net pentru teme, planuri si alte lucruri pe care ar fi trebuit sa le citesc... nici nu stiu daca o mai pot recupera. Astazi l-am sunat la servici pe Octav si i-am spus printre sughituri ca il arunce pe geam pe cel de pe birou daca se mai opreste o singura data! Si miine luam calculator, adica e ia, nu stiu, ca eu plec in vizita la prietena mea, la o cafea... cu copiii mici, dar tot se cheama ca ies.
Noi am fost astazi in parc, am stat vreo doua ore, a fost tare placut. Si fetele si-au gasit cite o fetita de virsta lor si s-au jucat frumos, nu se mai dadeau duse... Tudora e bine, slava domnului, invatam sa numaram... lingurile de mincare. Am prins-o ca o pasioneaza sa numere si ea imi spune ca nu pot, ca ma doare butica, eu ii zic doar 5 linguri, ea spune OK si le ia, dar apoi isi da seama ca ea stie sa numere pina la 10 in engleza si romaneste si pina la 5 in franceza... si uite asa, terminam tot din farfurie. Cea mare si cel mic imi maninca si urechile, si la propriu si la figurat. Astia doi maninca de sparg, Lisandru maninca de doua ori mai mult ca Tudora, cred ca are peste 10 kile si Tudora are 13.700. Lisandru s-a intors la prima lui iubire si e din nou disperat dupa titzica... da' nu spun nimic, ca am vazut cum a fost cind nu mai era si o ura de moarte. Se vad patru dintisori la orizont, sint in marginea gingiei, vor iesi in curind. Se schimba baietelul asta pe zi ce trece... parca nu-l mai recunosc. A inceput sa paseasca, astazi a facut primii pasi, sprijinit de masuta din bucatarie... a frecat-o acolo si pe parchetul de pe hol toata ziua apoi, sper ca nu au fost vecinii acasa. Si tot de astazi a mai gasit un lucru tare interesant de facut in casa: scoate cartile din biblioteca! Si din cea din salon, si de la fete. Scoate tot pina unde ajunge si dupa ce le da pe toate jos se urca pe ele ca un cocosel ce e! Oricum, e tare scumput in tot ce face! Agata... face lectii. Micuta astazi a avut zi plina de lectii, ca e singura audpa-amiaza libera pentru amindoua si lucram mai mult, ca vinerea are teste, iar miine patinaj si nu avem timp decit sa facem lectiile de vineri si eventual de repetat un pic.
Gata, ma duc la nani, ca sint rupta... Uite ca m-a tinut calculatorul sa va scriu.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
carmen77 spune:
Dragaica, la orice nettoyeur fac si chestii din astea mici, reparatii, scurtari de pantaloni, iti vopsesc haine de piele, etc. Au si preturile afisate, undeva la 10-15 cad parca de scurtat pantalonii.
ange spune:
dragaica,credeam ca numai eu am probleme cu pantalonii.
Si eu am toti pantalonii scurtati singurul magazin (asta daca nu-l stiai) este "american eagle" unde gasesti blugi pe lungimi(scurti,medii si normali).Eu numai de acolo pot sa-mi cumpar blugi.de nu sunt nevoita sa-i scurtez pe toti.Atat de mica sunt!
Ateliere din astea de croitorie gasesti in general pe langa depanoare.Pui semn si mergi acolo.costa 12$ aici la mine in cartier si ii face pe loc.In general costa 9 sau 10$ o scurtare dar eu il pun sa-i taie si sa-mi puna banda originala a blugului.In felul asta nu se vad ca au fost taiati.Nu stiu daca ai inteles.explic ca dracu
o zi buna.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Dragaica spune:
Pai ma gandeam si eu ....cat de inalta tre sa fii ca sa-ti vina pantalonii ca nici eu nu mi-s micuta
Mi-a zis cumnata mea ca ieri, in State, au taiat pensiile private, pentru ca nu mai au bani la buget. Oamenii sunt foarte speriati, imi inchipui cum e sa muncesti o viata si sa platesti lunar ca sa te pui la adapost ca mai apoi sa te trezesti cu mainile goale.
Sper sa nu se intample asta si aici.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
mikiion spune:
Kristin felicitari si mult laptic
cu pantalonii , singura solutie e sa fii atenta cand cumpari , la nr. de la lungime. insa eu am observat ca, in afata de magazine specializate, nu prea gasesti toate nr. la lungime.Ca lumea aici e mica de inaltime si se cauta nr. mici.
Old Navy este la fel o solutie mai ieftina si ai si lungimile diversificate.
Iar pt. ceva mai de tinuta de interviu, Reitmans au gama petit, si mie imi vine perfect la 1,63 ai mei.
Nelia, mie imi suna a un virus in calculatorul tau. Daca reinstalezi sistemul s-ar putea sa mearga din nou. Si cand ma gansc ca noi am aruncat un calculator la gunoi, ca il refuzase fratele meu ca era prea slab( pentium 2)
Si Lisandru nu manaca cartile? Ca al meu asa facea.
Ica i-am luat si eu azi siropel fortifiant. Zami. Noroc ca m-am dus in centru la un JC ca aici langa mine e prea mic magazinul.
Am vazut si spirulina. Oare merita sa iau pt, mine. Sunt foarte slabita imi tremura picioarle la oboseala si vad ca nu prea mai merge. Ma gandeam ca m-ar mai ajuta sa ma refac.A luat cineva dintre voi?
De curiozitate, Ica, cat faceai inainte pana la UDEM si cat faci acum? Am ajuns si eu marti prin zona carfour mormandie - bois de Boulogne si mi s-a parut departe de universitate cu autobuzul si metroul, insa acceptabil in masina. Nu era insa ora de varf.Si zona parea frumoasa. Mai putin inchisoarea aia imensaca ne-am ratacit putin si era sa intram inauntru!!!
Se construiau si condo-uri pe acolo.
Si mai am o intrebare. Marc are f. f. umflati ganglionii. Vi s-a intamplat asta. Nu mai e bolnav dar ganglionii dupa ureche sunt in continuare umflati. Si se mai se trezeste si noaptea urland de durere. Si nu stiu unde il doare concret.O sa ajungem la doctor iarm ca nu-mi place cum face.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc