Sezatoarea canadiana (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Nelia, felicitari, ai baiat mare!
Dragaica, pe aici in Toronto mai sunt ateliere de asta de scurtat pantaloni sau modificat ceva pe langa spalatoriile publice, adica chiar in cadrul lor. Cat timp stai sa-ti speli rufele, tanti aia de la ghiseu iti si coase sau ii iei a doua zi.

Ana, si mie imi plac cei de la Reitmans si au multe tinute de birou.

Oana, ce frumos trebuie sa fi fost pentru Antonia! ma gandesc cand eram si eu la varsta ei ce ne mai placea in tabere de astea

Mikkion, de ganglioni stiu ca raman umflati o perioada dupa ce trece raceala, cam 1 luna chiar asa zicea doctorul. Eu zic sa nu-ti faci probleme, dar du-te la doctor totusi. Multa sanatate!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

pitilache, simonna, mqqm, plecati impreuna la NY? vacanta placuta!

dragaica, e f scump sa scurtezi pantaloni aici...de fapt, orice la croitorie e scump. cel mai rentabil e sa iti iei masina de cusut, dai odata 100cad dar faci totul...si nu e complicat, crede-ma...ca eu am 2 maini stangi. eu, din principiu, nu cumpar decat pantaloni care imi vin sau pt care nu iti trebuie o arta sa le refaci tivul...in plus, sa se spele, nu sa trebuiasca dusi la curatat....alta cheltuiala!

mikiion, ganglioni umflati din ce stiu eu , inseamna infectie pe undeva...sau poate ma insel

ange, eu nu te=am vazut asa micuta!...stiu si eu trick-ul cu banda de jos de la pantaloni...

referitor la pensii, la fondurile la care participa "cetateanul" in general... ce va spuneam nu demult? iaca dispar, astia dispar primii...si ramane lumea cu buza umflata dupa ani de contributie...ii plang pe cei care trebuie sa iasa acum la pensie...de fapt, chiar am o madama la mine, iese in decembrie ...nu e fericita deloc...dpdv financiar ...si culmea, la juma de depart le-au crescut brusc salariile sapt asta ( la toti , in masa ) cu 10%. parca ar vrea sa mai stea un pic acum ..io fiind in concediu, nu am beneficiat ..na, mi-a trebuit concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Miikon, 1h - 1h si un pic cu transp in comun, masina 30-40' funct de trafic; acum cu STM max 35' ca n-am legatura directa tre' sa schimb metroul pe 2 linii da scurt'

Ktrinel, ange care-i domle' trickul cu banda de jos ca nici eu nu masor prea mult da' voi macar sunteti slabe Ktrinel, eu zic ca benef cand te intorci'

Fetelor care pleaca in vacanta, spor la bagaje

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

try, parca tu ( scuze daca am incurcat borcanele ) ziceai pe undeva ca nu pricepi de ce trebuie sa plateasca cetateanul cu cont la banca, prostiile bancii...raspuns: pt ca face parte din riscul pe care ti-l asumi cand treci de usa ...pur si simplu, suna urat, dar asta e adevarul. ne ducem de buna voie, e ca la maritis

bancile comerciale pot sa urmeze sau nu sa creasca/scada dob de referinta a bancii centrale..aia e dob interbancara...ce ne scot noua pe tabla dup-aia , e alta mancare de peste...in general, urmeaza trendul.

de unde bani acum la americani ? din bonds si alte hartii pe care le cumpara ..cine are bani ...cine? china, rusia, india, etc...cand se vor reintoarce la americani, cand isi vor rascumpara, stiti la ce dob se vor intoarce?..de-aia se asteapta o crestere de dob la tot . apoi inflatia, hiperinflatia de fapt..

e bine ca scade benzina, pt buzunarul cetateanului...dar e un semn trist ca suntem deja in recesiune, deci e worldwide recunoscut.

ange, sunt uimita ca zici ca dealerii practica dob mari la finantare...pai cum asa?? eu tot vad 0% financing....la dealeri.
in state nu stiu ce dealer national a inchis taraba...urmeaza garajistii, piesele de schimb, spalatoriile, uleiurile, produsele de masina, deci no more vanzare, no more productie...cati oameni depind de vanzarea unei masini?

Mergi la inceput

Ica, iti aratam daca vii la Marathon, pe viu da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaf7 spune:

Dragaica, intra pe kijiji or craigslist si cauta Montreal, iar la Servicii da-i cautare dupa couturiere, etc. S-ar putea sa gasesti pe cineva care lucreaza acasa si este mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm-SA ITZI TRAIASCA PRINTZESA,SA FIE NOROCOASA SI SANATOASA!Weekend fain sa avetzi!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ktrineldaca e numai pentru tivuri nu merita sa dai 100 si cad. Eu am una de la Can Tire cu vreo 19 cad, micuta tare. Sincer am ezitat mult sa o iau pentru ca avusesm in rom o chinazarie luata de pe la Europa care nu a mers niciodata cum trebuie.Noroc ca au luat inainte prietenii mei de la Quebec si m-au convins. E mica cat masina mea de jucarie din copilarie. Nu stiu daca a avut cineva de pe aici. dar eu mi-am prin degetul in ac cand eram mica..
Dar oricm eu pe la 10-12 ani trageam la masina bine. si parintii mei nu erau croitori
Masina asta, a folosit-o mai mult fratele meu, nu eu, pt. ca eu sunt mai rapida cu mana si imi place sa lucrez in pat!!!. Uite ca am pricep si eu la ceva ca la gatit sunt varza, timp nu am din pacate...Incepusem niste blugi pentru sot prin martie, terminasem un crac si urmatorul ghiciti cand l-am terminat? In august!!!!!!Si doar dupa ce m-a bazait mult si bine.
Acum ma gandeam sa-i confenctionez un costum de cowboy pt. marc, adica o vesta si ceva ca o curea pt. pistoale.... Ca nu gasesc nici un costum frumos simpatic pentru el. Ori nu stiu eu unde sa caut.....
dar ce e de varsta lui sunt mici, ca lui trebuie sa-i cumpar 4 ca sa fiu sigura. Deja tricouri 2 sau 3 sunt cu burta goalaIar ce e pentru 3-4 ani si plus sunt prea violente. Si nu ne da voie sa venim cu asa ceva . Oricum nici nu i-as lua eroi din aia batausi.
As fi vrut ceva cu un animal, in care sa se miste usor , sa nu fie gros, ca o sa-l foloseasca in interior, la gradi timp de 2 zile.
Aveti idei?
Ma uitam prin pozele mele de la gradi, si am vazut ca eu aveam un costumas, nu pt. haloowen ci pt. o serbare, un ciorap alb, o codita de vata, si urechiute din carton!!!!

Despre ganglioni si eu stiam ca e infectie, dar doctorii de aici mi-au dat niste raspunsuri naucitoare...Ca e muschi acolo si ni ganglionul...Cand pana si mama observase ca e umflat( din romania in poze.......)
Unu mi-a explicat ca e de fapt organismul care lupta contra infectiei...Si ca e un lucru bun ca se produc anticorpi si se stocheaza acolo....Daca e adevarat Marc are anticorpi pentru un batalion de copii.
Plus crizele de ultimele doua nopti, cand urla ca nebunul si nu ne lasa sa-l atingem.....Noroc ca adormea dupa vreo 15 minute la loc. Sotului ii e frica sa nu aiba viermi sau ceva de genul asta, ca spune ca ii aminteste de pisica lui cand avea viermi, tot asa facea.....
acum ma chinui sa gasesc loc la doctor si o sa vedem ce ne spun astia...Nu ca as avea vreo speranta din partea lor.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

mikiion, stiu de care zici...si mie mi se parea o jucarie...si am zis ca daca e sa se strice si sa iau alta, mai bine iau o masina mai solida...poate mai fac si altele cu ea...daca tu zici ca merge bine aia, e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ange

dragaica,credeam ca numai eu am probleme cu pantalonii.
Si eu am toti pantalonii scurtati singurul magazin (asta daca nu-l stiai) este "american eagle" unde gasesti blugi pe lungimi(scurti,medii si normali).Eu numai de acolo pot sa-mi cumpar blugi.de nu sunt nevoita sa-i scurtez pe toti.Atat de mica sunt!
Ateliere din astea de croitorie gasesti in general pe langa depanoare.Pui semn si mergi acolo.costa 12$ aici la mine in cartier si ii face pe loc.In general costa 9 sau 10$ o scurtare dar eu il pun sa-i taie si sa-mi puna banda originala a blugului.In felul asta nu se vad ca au fost taiati.Nu stiu daca ai inteles.explic ca dracu
o zi buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

ce sa spun eu care tre' scurtez si ai mei si ai sotului. eu am cumparat in final o masina de cusut si uite asa imi fac treaba singura. De cand am luat-o si-a scos banii, plus ca ii scurtezi cand vrei, fara sa trebuiasca sa astepti dupa croitor. e drept ca daca am pantaloni mai pretentiosi trebuie sa merg la croitor, ca nu sunt o deloc o priceputa in ale domeniului. In perioada facultati am facut un curs de croitorie, ca ma vedeam mare creatoare de moda, dar nu am apucat insa sa intru intr-o masina de cusut tot timpul cursului si sa trag si eu macar o cusatura la masina, ca s-a terminat cursul, asa ca am ramas doar la faza de tipare pe hartie si la proriu si la figurat

Mergi la inceput