Sezatoarea canadiana (108)
Raspunsuri - Pagina 17
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen77 Din ciclul "tara arde si baba se piaptana" ... aveti vreo crema "miraculoasa" pentru maini pe care sa o recomandati? Mi se usuca groaznic pielea pe maini, se crapa si da sangele efectiv , am incercat si creme mai grase, si mai light, si organice, si neorganice, nimic pana acuma. Si a 2 a chestie: daca vedeti pe undeva pe sale un Ergo baby carrier , sa imi ziceti si mie, ca vreau sa cumpar unul, dar mi se par piperate rau de tot la 115 + tx la cat am gasit eu pe aici ... deci daca vedeti vreun sale ... let me know. Asa arata produsul: http://www.ergobabycarrier.com/ Strumfii mei Carmen si Matei Gabriel + Marc David |
incearca Aveeno. o gasesti la Shopers sau la orice drug mart. nu numai ca simti efect imediat dar si trateaza.
almo spune:
citat din mesajul lui Ktrinel [Almo pupici lui Nicole! Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
multumesc mult. inca nu a scapt de febra de sambata! bine doar ca e doar putin peste 38.
julia
almo spune:
citat din mesajul lui try Carmen, ia te rog crema de maini de la Aveeno. E f buna pt maini cu piele uscata. E o diferenta f mare fatza de toate cremele pe care le incercasem anterior. Iti tine pielea moale si hidratata si dupa spalarile cu apa si sapun (comparativ cu alte creme). Trebuie s-o folosesti doar de 1-2 ori/zi (depinde de cat de uscata ti-e pielea). O gasest ial orice shopper’s drugmart. Mi s-a parut minunata. O sa trebuiasca sa-mi iau si eu pt la iarna ca iarna mereu am probleme cu uscarea pielii si de la asta eu fac un soi de iritatie pe maini (cu mancarimi) care greu trece (de regula doar cu crema cu cortizon) si ma sensibilizeaza si la detergenti. Asa arata [url=”http://www.drugstore.com/popups/largerphoto/default.asp?pid=80253&catid=10401&size=300&trx=29888&trxp1=80253&trxp2=1”]crema[/url] |
foarte de acord cu tine
Donia spune:
Fetelor, nu-mi vine a crede ca a ajuns benzina la 1,08-1,09! Nu speram sa mai vad asa preturi. Parca imi vine sa golesc rezervorul ca sa pot sa-mi pun benzina ieftina
Vad ca mai scad si dobanzile... poate ajung si la minus daca mai continua criza ... Ei, as avea ce sa le povestesc la nepoti!
Khristin, felicitari, sa iti revii repede si sa te bucuri de copilasii tai! Bun venit Chris-Antony!
simi, da, chiar vroiam sa te rog sa imi spui de spectacol... O sa fie oricum excelent!
Dana, asa de rau imi pare de Edi! Azi chiar am vazut o tipa cu piciorul in ghips si ma gandeam la el, ce pacat ca a ratat excursia.
Ica, sa va simtiti bine in noua casa!
citat din mesajul lui Salina Donia, mare dreptate ai. Uneori ma trezesc bucurandu-ma ca un copil de lucruri banale, alteori raman gura-casca in fata unor lucruri care-mi par fantastice, de exemplu retele de sosele care ma naucesc pur si simplu dar in acelasi timp ma fascineaza. |
Da, da, retelele de autostrazi ne ameteau de-a dreptul la inceput, vitezele, luminile, nu stiam unde sa ne mai uitam Si chiar si acum se intampla sa trec pe sub un pod luuuung, lung (autostrada) din oras de la noi si inca ma minunez...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
try spune:
Carmen, ce am uitat sa spun de aveeno e ca important e s-o iei pe cea destinata mainilor. Uneori nu o gasesc in mag si am mai luat si altfel de crema aveeno (lotiune de corp) sa o folosesc in loc de cea de maini, dar sa stii ca se simte diferenta, in sensul ca aia de maini e cea care trebuie pt maini si-si face treaba.
Lotiunea de corp de la aveeno eu o folosesc la copii iarna pentru asperitatile/bubitele alea care le fac pe gambe si la coate - numai iarna fac asta, cum vine primava, cum dispar.
carmen77 spune:
Mersi, Try, am fost deja la Pharmaprix-ul de la coltul strazii si am luat crema de la Aveeno (pe cea de maini), si intr-adevar, se vede o ameliorare ... si m-am dat numai o data. Sunt curioasa pe termen lung daca o sa functioneze bine, dar deocamdata am asa o stare de bine a mainilor, ma furnica pielea cumva .. cred ca e semn bun. Multam frumos inca o data. .
almo spune:
Donia la noi de ieri pretul la benzina e 1.05 . Vorba ta, si eu ma uit la rezervor si abia astept sa se faca loc sa bag benzina
try spune:
ana, am sunat si eu la mortg. si mi-au dat 5.9% pe 3 ani si 5.84% pe 5 ani. Valabil 2 zile
Prea mare rata. Ei acum probabil ca si profita de cei speriati si forteaza un pic nota la rate fixe pt ca stiu ca omu' prefera sa doarma linistit decat sa isi asume riscuri mari (mai ales dupa scenariu' ce ni se desfasoara in fatza la americani).
Donia, aici a ajuns 105.7 benzina. Si cand ma gandesc ce oripilata eram cand crescuse pe la 92centi/L. SI-acu' ne bucuram s-o vedem sub 1.20.
Donia spune:
Wow, voi ma ispititi cu preturile astea! Poate bag un drum la Toronto sa fac shopping la benzina , numai bine se goleste si rezervorul cu ocazia asta!
Daca scade sub 1 dolar, imi ingrop si cateva canistre de benzina sub copacul din gradina
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ange spune:
oana,si eu ma bucur cand reusesc sa va ctesc si sa va scriu
cand dispar ca magarul in ceata se datoreaza faptului ca ori e colegul acasa,ori ma depasesc responsabilitatile,ori sunt plictisita de tot si de toate
Copii sunt ok.Maia cu scoala si activitatile extra.Sambata i-am dedicat-o ei aproape in intregime.Iesim din casa la 9,30 si intram dupa 16,00.Face balet si patinaj dar intre ele avem o pauza in care ne oprim sa mancam si sa magazinam putin.Pe Robert il caram dupa noi de vrea ori de nu vrea.Il pacalesc cu ds-ul,cu bomboane si cu inghetata.Pe el nu-l intereseaza activitatile.Anul asat nu-l duc la hohey.Nu as vrea sa platesc degeaba sau sa mergem sa ma faca de kk.Anul trecut parca v-am povestit cum ii batea pe copii cu crosa de indrazneau sa-i ia pukul Asa ca anul asta pe tusa cu el.astept sa creasca si sa se maturizeze.Cu scoala sa zic ca e ceva mai bine.A inteles clar ca zilnic de vrea sau nu are lectii de facut.Numai ca pana facem 2 randuri de litere ajungem sa stergem de un milion de ori,ne enervam(adica eu),aruncam cu creionul,dormim pe caiet pana intr-un final cand se decide sa scrie gandinduse ca de continua sa faca pe bebeul nu-i ramane timp de joaca.
La voi toate bune?
salina,cutzu mi-a facut gauri in toti pantalonii.musca de ne dispera.Am sunat la clinica la veterinarul lui si mi-a explicat ca este felul lui de asi exprima bucuria si multumirea de a face parte din familia noastra.Doamne iarta-ma! In rest la 6,00 sunt in curte.El la pipi,eu la cafea cu vecinul(si ala semneaza condica ca si mine dar diferenta este ca eu am o potaie,el un dulau;eu beau cafea cu arome,el filtru)
La intalnire sper sa ajung.inca nu pot sa va spun de e da sau ba...
try,eu nu am inteles faza cu ministerul mediului.ce are canalul cu apa potabila?
wow.a scazut benzina!rezervorul masinii mele nu a vazut plinul de asta vara, din vacanta
Dar dobanzile la masini au scazut,aveti idee?Noi trebuie sa ne shimbam masina.Adica eu.Colegul pastreaza tancul si eu vroiam sa ma dau cu mazda vreo 3 ani dar au niste interese de fugi de acasa.Sa nu va spun bmw-ul si toyota ce dobanzi au!nu are rost.
Puteti crede ca de 2 sapt. umblu de nebuna pe la toti concesionarii si nu ma decid la ce masina?! nu era mai bine in Ro pe vremea lui Ceasca cand nu aveai decat 2 cioisuri ori dacia,ori olcit?
Acum din 1001 de modele alege.na!
o zi buna.
p.s.eu folosesc pt maini crema "ginger" de la buticul "dans un jardin".imi merge tare bine,intra imediat in piele si catifeleaza la fel de bine.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."