Sezatoarea canadiana (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Gataaa, felicitari Khristin, baietel sanatos si mancacios iti dorim, iar tie refacere rapida.
Hai ca deja le dureau pe fete mainile de cat agitau pampoanele alea de majorete.
Astemptam impresii de proaspata mamica, vai ce momente frumoase, dincolo de toate chinurile prin care poate trece o femeie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Try, las' ca ies toate curand, eu incerc sa ma gandesc ca vine Craciunul si dupa avem doar 2-3 luni mai grele si iar vine primavara

Cristina, felicitari Sa cresteti mari si sanatosi, rafacere rapida tie si sa va bucurati de amandoi copilasii

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Try, 4 1/2 inseamna 2 bedroom si 1 bath .. nicidecum 4 dormitoare .. ala e 6 jumate si sare bine de 1000 si pe aici .. in orice zona a orasului.

Khristin, FELICITARI!!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Felicitari Khristin, sa va traiasca bebe, sa fie sanatos si mancacios!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari, Khristin!!! Asteptam sa-l cunoastem pe micul print!

carmen77, vad ca retetele mele de sushi nu ti-au placut...

Nelia, pai aia de la animal services protejeaza animalele, sper ca nu s-a inteles ca ar avea de suferit. Nu pricep prea bine de ce te framanta daca ar amenda sau sainctiona stapanul, par example, da' stii tu politica curtii mai bine pe-acolo. Sper sa-ti iasa cu discutatul.

cge, spor la noul job.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mqqm, da un bzz daca ajungi pe aici la weekend...

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaf7 spune:

Khristin, Felicitari! Sa va traiasca baietelul, sa creasca mare si sanatos. Sa va bucurati de amindoi copii care va implinesc viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Khristin: Felicitari pt. puiutz! Sa creasca mare si sanatos, iar tu sa te refaci repede!

Try: De cate ori pe an se modifica prime rate? De 2 ori? Mai des?

Andy 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

khristin, felicitari si sa fie fericit si sanatos.

cfelinar, readaptare usoara si sa pasiti cu dreptul. Cred ca si zona Cote St Luc are multi romani.

Dana, insanatosire lui Edi si sper sa nu rateze tabara, nu de alta dar am auzit de la altii ca acolo se fac "lipelile". Daca ii spun asta lui sotu' n-o s-o lase pe fiimea niciodata.

Nelia, sper ca si-a revenit Tudora.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andy, rata se modifica de cate ori simte nevoia banca s-o faca (deci tine de politica bancii si deciziile ei la modificarile pietei). Poate sa se schimbe si lunar sau se poate sa ramana neschimbata si 12 luni daca piata ofera conditii stabile si banca nu decide modificari. Dar bancile de regula, chiar in conditiile unei piete stabile, jongleaza cu prime rate-ul pt perioade scurte (poate scadea prime rate-ul pe 6 luni ca sa atraga clienti noi si apoi sa revina la valoarea anterioara). De regula de cate ori banca nationala face modificari de prime rate, si bancile celelalte trec la ajustari.
Oricum, primesti instiintare de fiecare data de la compania de mortgage cu modificarea ratei.

Am fost la mag, Magdone si am gasit baby vac, din ala clasic din 3 piese de palstic pe care-l montezi la aspirator. Nene, 27$ un rahatel de plastic, nimic special in acceptiunea mea, dar parintii disperati ce nu fac…. Nu-ti spun ca am luat modelul expus pt ca era ultimul. Vandusera tot intr-o sapt – vezi ce inseamna sezonul rece? S-a deschis robinetul la muci, au lichidat stocul. Nici de-ala cu baterii nu mai aveau. Iar eu nu vroiam sa comand pe internet (unu’ sa evit complicatiile legate de CC, doi pt ca urma sa-mi ajunga peste cateva zile si eu vroiam azi seara sa ajut bebelusu’ sa scape de muci). Nu aveau mag. decat la Steels cu Keele si alte doua locatii – Mississauga si Brampton.
Mi-a placut tare magazinul, au de toate pt safety si nu numai si banuiesc ca au cautare.

Mergi la inceput