Sezatoarea canadiana (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nelia, io chiar am caine.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Multumesc pt incurajari!
Sunteti foarte dragute, iar sezatoarea aceasta parca-i o familie...
Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Tot io...

Mqqm, da, stiu ca ai ciine, unul mare si frumos! Da' parca tot nu-mi vine sa fac asta sau nu inainte de a vorbi frumos cu el si sa-i explic eu cu gurita mea situatia. Am tot zis ca rezolva vecina, ca la urma urmelor ea cea mai afectata, ca tot stringe dupa ciinii lui... de aceea am asteptat. Mai e si bolnav de inima... vecinul. Dar multumesc pentru sfat, nici nu stiam ca exista asa ceva.

Cge, bafta multa la noul servici! Sa ne povestesti cum e... Ancuta e mai bine?

cfelinar, si eu stiu de cartierul din jurul parcului Benny, ca noi vara mergem pe acolo si e plin de romani. Bafta multa cu re-reintegrarea... sinteti curajosi!

Oana, m-ai speriat cu meningita! Este una din bolile care imi provoaca cosmaruri de cind am copii.... pe linga toate celelalte. Mie inca mi se pare ca nu mai vorbeste ca inainte de episodul cu febra, am urmarit-o si aseara, ca s-a culcat mai tirziu, si isi pierde sirul, se leagana si inca i-au ramas spasmele alea... nu stiu cum sa le descriu exact: e linistita si deodata are o usoara si scurta zvicnire a corpului, parca ar sughita. Si aseara inca o durea capul, ma gindesc ca si de la nemincare, dar in rest e bine, febra i-a scazut de tot. Astazi sta tot acasa si cred ca o tin pina vineri acasa, cind vom merge la pediatra ei si ii voi descrie tot ce s-a intimplat.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Multumesc de gandurile bune
E frumos in noua casa, inca praf, constr neterminata 100%, n-am terminat de pus tot la loc. La intalnire as fi venit mai ales ca-i aproape de mine, insa cu studiu stau cam prost si sapt de dupa am examenele, cu mutarea asta am ramas si mai in urma cu cititul. In preajma Craciunul daca va intalniti tot acelasi program am , in ideea asta spuneam ca daca vreti sa va intalniti intre Craciun si Anul nou sau dupa anul nou ( cred ca ar fi mai usor ptr toata lumea ) semnez prezent de pe acum

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Carmen, suna tentanta oferta, dar daca ne luam acum calculator, atunci poate mai rezistam o iarna sa intind rufe... Din pacate, calculatorul e mai urgent, ca avem amindoi teme de facut, corepsondam prin internet cu facultatile, cu colegii, cautarile pentru teme tot pe el le facem... Ne-ar trebui chiar doua! Anul asta are doar un curs Octav, dar la anul va fi jale numai cu un calculator. I-am spus lui Octav si a zis ca ne mai gindim.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Nelia, ganditi-va ... pentru mine e egal, ca oricum le pun pe lespac si le dau imediat, ca am vazut ca nu prea renunta lumea la ele odata cumparate, si cele listate se dau imediat. Si o sa mai avem un aragaz bun ... ca parca te plangeai ca s-a stricat ceva la al tau .. e un whirlpool accubake, tre sa ma uit exact de model, si un frigi whirlpool gold .. astea sunt luate de la Leon, nu am avut nici o treaba cu ele, da nici nu ma omor eu cu gatitul .

Asa, cu miau-miau, am intrebat vecina, nu o mai are, iti spusesem atunci ca boyfriendul nu e amator de animale in ograda, si a dat-o la o prietena, unde s-a aclimatizat foarte bine pisica ... mi-a confirmat teoria ca stia sa faca la ladita ... pacat ca nu ati luat-o ...

Si ca ultima intrebare, nu stiu daca ai vazut ca iti ceream ajutorul cu niste retete de sushi pe la inceputul capitolului undeva .. daca ai timp .. pls ...

Multa sanatate Tudorei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaf7 spune:

Buna dimineata! Si eu cu intirziere... intilnirea a fost super, fetele sunt minunate. Olivia e o frumusete si un copil model. Speram ca data viitoare sa reusim sa fim mai multe. Oricum, nu conteaza locatia, sau cite ne intilnim, conteaza spiritul si sa ne simtim bine.

Nelia, multa sanatate copiilor.
Khristin a nascut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ktrinel, banuiesc ca merge toata gradinita, eu zic s-o lasi / inscrii, o sa vina f incantata

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

any news despre Khristin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Khristin- a nascut aseara la ora 9:00pm ,prin inducere un baietzel grasunel si sanatos care a avut 4.020kg si 53,5 cm si sunt bine amindoi(de aseara am incercat sa vb cu ei,am banuit ca de aia nu dau de nimeni si am reusit acuma sa il prind pe taticul fericit).

Cristina si Paul-FELICITARI SI SA VA TRAIASCA CHRIS ANTHONY!
Mamico-refacere rapida si laptic mult.
Yasmine-pupici si sa fii cuminte

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Magdone, danke, danke! Am descoperit ca astia de la babyproofing au unul din magazine la 5 minute de unde lucrez eu. Ma duc in pauza de masa sa-i iau aspirator nazal. E exact ce vroiam un mag unde sa ma ducsa iau azi, nu mai vroiam sa astept o comanda on-line. Am vazut ca au si din ala cu baterii, dar si de-ala clasic de pus la aspirator. Care credeti ca-i mai eficient? Am o retinere ca poate ala cu baterii nu e la fel de puternic precum cel care se monteaza la aspirator.

Carmen, merci tare frumos pt link.

Podeanu, sper sa nu rateze tabara din cauza gipsului ca stiu ca la varsta asta lor nu le pasa de sperietura ta, ci le e teama sa nu piarda distractia. Bine ca n-a fost ceva mai rau. Eu cand eram mica ma uitam la cei cu gipsuri ca la niste norocosi. Ce-as fi vrut sa mai chiulesc si eu de la scoala pe tema asta. Ca sa nu mai zic de atentia cu care erai asaltat din toate partile daca pateai vreo fractura.

Ktrinel, astia la radio dimineata ziceau ca se spera ca se va ajunge la o scadere a ratelor. Cica australia, Germania si alte cateva tari europene deja se gandesc la metode de contracarare a lipsei cererii de credite de pe piatza (lumea nu se mai arunca la cumparat masini de ex. si piatza sufera in plus, atat bancherii, cat si producatorii si asta adanceste criza) si vor sa impulsioneze treaba prin scaderea ratei dobanzilor. Si ziceau ca se spera ca si Canada va adopta politica asta. Mai ales ca-n N-America e economie de consum.

Ana, tot cu first line suntem si noi. Dar parca stirea de dimineata ma face sa nu ma grabesc, parca e in asentimentul meu pt ca oricum nu inclinam pt inchiderea ratei mai mult de 40%, ca sa zic asa. Ma gandeam doar sa luam in calcul varianta si sa prospectam un pic sa vedem ce ni se poate oferi. Posibil sa mergem un pic la risc. Om trai si-om vedea. Dar o optiune de rata fixa nu m-ar deranja sa am in buzunar, chiar daca nu au valabilitate lunga.

Mai fetelor din Montreal, ce inseamna la voi 4 ½ la o locuinta? 4 dormitoare + den? Doar 800$/luna cu parcare cu tot? Mi se pare super pretul. In Toronto, la pretul asta gaseai doar 1 bedroom sau chiar junior 1 bedroom (adica living mai micutz). Nu mai stiu acum care-s preturile la inchirieri, dar sigur n-are cum sa fie asa de jos ca la voi.

Ktrinel, las-o, o sa fie fun pt ei, mai ales daca are ocazia sa vada si vreo 2 animalute ceva. La noi odata a venit un fel de ferma ambulanta (nici nu stiu cum sa-i spun) in parcarea de la Dominion - asta vara. Si i-am dus pe pitici acolo sa vada si ei pe viu ceva animale. Amandoi au fost superbucurosi. Alex un pic mai temator, asa-i e felul cand vine vorba de animale, praslea – cu un curaj si imbold de zile mari, alerga toate animalele pe acolo, vroia sa le atinga pe toate, n-avea nici o retinere sau teama.

Oana, eu am amintit de cateva ori de mobila de la neoset, dar stiu ca ati zis atunci ca la voi in Montreal nu exista locatie. Aici la noi sunt vreo 3-4 magazine de desfacere. E solida si imi place design-ul. Of, mi-ai adus aminte ca as vrea sa-i schimb si celui mic patutul, e mare de-acum si nu as fi vrut sa-l mai tin in patut de bebe mic, cu gratii. Cand si cu ce, om vedea. Tot de la neoset as vrea sa-i iau, dar i-as lua numai pat, atat. Au preturi cam mari comparativ cu media pietei, dar si calitatea e cu totul alta. Insa mai au si reduceri din cand in cand la cate un articol.

Cge, sa-ti fie de bine job-ul. Trai neneaca pe tine, frumos din partea lor ca dau masa pt venirea ta si as zice si mai frumos ca s-au gandit sa guste din bucatele romanesti.

Ica, sa va fie de bine mutarea, cu aranajtul, ia-o usor. Eu de ex, dupa ce-am pus la loc strictul necesar, cand aveam nevoie de ceva si era inca in cutii, profitam si desfaceam toata cutia respectiva si puneam continutul la loc, dar mi-a fost usor pt ca eu le-am ambalat pe caprarii si destinatii in noua casa si era usor, toata cutia mergea in acelasi loc.

Pe mine deja parca ma apuca depresia cu venirea anotimpului asta rece. Si-n plus nimic nu-mi iese cum trebuie.

Mergi la inceput