Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
V-am pus povestea nasterii lui Sebi... doar ca raspuns la.... "travaliul galopant" al Dianei... Ca in cazul meu.... "galopant" a insemnat de doua ori mai repede decat la Diana.

Mav, mie mi s-a rupt apa la ora unu noaptea, insa durerile au inceput pe la trei (parca), nu imediat. De aia am zis "galopant", asa s-a exprimat dr. la final, cand a fost totul gata. Ca a fost un travaliu extrem de rapid ! Ma, io acum imi dau seama, poate ca sunt eu speriata de bombe pt. ca la mine, cand au inceput primele dureri, au fost, de fapt, o contractie luuuuuuunga si buna de vreo patru ore, nu am avut pauzele alea "din carti" intre ele, m-a durut intruna ! Poate ca daca as fi avut si eu timp sa-mi trag sufletul cateva minute intre contractii, altfel gandeam acum. Insa asa...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Monicus, Miky, Mirtha, Elilov si va multumesc pt urari. Am fost la clinica, mi-am luat salariu, am lasat si prenatalul, dar cu dr nu am avut noroc. Vroiam sa ma vada printre programari, dar dr de dinainte intarziase cu pacientii mai avea ea inca 4 de vazut si abia dupa aia putea sa intre si dr meu si bineinteles ca se aglomera si dr meu...asa ca am plecat si ma duc luni pe seara cand sunt sigura ca e liber.

Mirtha sper ca vei naste cu dr tau si nu cu "copilul"

Eli iubita ma intristez de fiecare data cand aud despre bebe Pavel , dar ma bucur ca ai curajul sa te descarci vorbind cu noi de spre asta .

Dea revin cu un PM iubita

Isabela fericita 33+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Si eu sunt de parere ca barbatii ginecologi sunt mai de treaba.Toata viata mea am fost doar la barbati.Dar cind am ramas insarcinata m-am gindit ca poate e mai bine la femeie,poate nu-mi va fi asa de rusine si voi fi mai relaxata in privinta consultatiilor,a nasterii etc.M-am inselat!Pina la 23 de saptamini mia urmarit sarcina o femeie ginecolog iar apoi am renuntat la ea.A fost de o nesimtire iesita din comun.Doar pentru simplu fapt ca am facut o ecografie la altcineva,ea nefiind in clinica si eu deja ma invoisem de la servici pt eco.Ce mia facut nici nu va spun.Ca ea nu garanteaza ca vine la nastere,sa ma descurc singura.Asa ca am lasat-o balta cu tot cu toanele ei.si eu doar plateam tot ca lucra la clinica privata si aveau preturi destul de piperate.Asa ca am dat fuguta la spital,ma informasem pe net despre un medic bun ,barbat si acum e totul ok.si intradevar nu e nici o diferenta in privinta jenei daca e barbat sau femeie.Eu din contra parca sunt mai relaxata cu barbati.Oi fi eu nebuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu ma gandesc si la dureri dar si la momente jenante....abia pe 16 o sa aflu, sper cum voi naste....pe 9 oct ma duc la eco sa vedem cate de mare este puiul meu......

acum...n-o sa fiu singura femeie care naste si se scapa pe ea....aia e...e ceva fiziologic...

mai este pana atunci...trebuie sa am o discutie cu bebe sa-l conving sa mai stea acolo inca 5-6 saptamani.....macar 5...

Cristinain asteptarea 33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Oceanborn ai dreptate,conteaza foarte mult psihicul,felul cum iti vorbeste si increderea care ti-o confera un medic.Eu una mai repede accept sa ma certe un pic un medic barbat decit o femeie.E adevarat ca sunt cazuri cind si barbatii sunt mai neciopliti dar foarte rare.De obicei pun mai multa pasiune in ceea ce fac si mie una mi se par mai umani,mai deschisi.
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

A venit comanda....INCOMPLETAAAAAAA.......CE SPUMEEEEE AMMMMMMM.......... abia mai respir......nu a venit fix ce-mi doream mai tareeeeeee....astea au venit si-mi vine sa le dau foc de nervi http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/Hainutze%20bebe/

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eu la viata mea nu prea am trecut pe la ginecologie, insa cu ocazia sarcinilor, normal ca m-am dus...
La inceput m-am dus la o dna gine, (mi-era jena de barbati, ca deh, asa si pe dincolo), insa cand am avut un moment critic in sarcina, nu mi-a placut cum s-a purtat, plus ca trebuia sa fac intrerupere (si nu era cazul)... La cat de disperata eram atunci, cand am schimbat medicul ginecolog, nici nu m-a mai interesat ce sex are, si barbat fiind, mi-a trecut rapid toata jena si gandurile aiurea...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mav, am citit acum povestea pe scurt , uh...mi-ai reimprospatat memoria, ca sa zic asa! Oricum, eu zic ca noi suntem, totusi, printre norocoase ca am scapt in cateva ore ! Hai ca incep sa prind curaj ! O sa scapam in doua ore, daaaaa? Nu-i asa?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, nu mai fi suparata. Sunt f frumoase lucrusoarele. Sa le stapaniti sanatosi!

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Alexa daca e vorba de comanda de la Quelle..eu ii consider tare nserioasi...eu am dat comanda de ceva dinainte sa ramin gravida si prin luna a5-a imi trimiteau mail ca vin bluzele...haha...le-am zis sa le poarte sanatosi ca eu sunt gravida! Felicitari oricum pentru hainute!

Eu vreau sa stiu ce tip de epiduarala trebuie sa cumpar pentru Elias..stiu ca Perifix de la Braun, dar nu stiu de care anume, ca sunt mai multe feluri!

Bianca Andreea
Larisa Elena35+
A M R numai 5 saptamini

Mergi la inceput