Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

babizapy nah niste pamopane bafta la echo [toba]
bebecris vazut pozici olala chiar ca ai burtica mare si ce de lucrusoare sa le folositi sanatosi si cu placere
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nu , nici voba din punctul meu de vedere.
Sunt cam in aceeasi situatie.Pentru mine conteaza psihic sa nu fac vreo gafa de genul celor descrise de tine. Lipsa genului asta de gafe imi da un plus de confort psihic. Dar daca va fi sa fie sper sa ma pot mobiliza si sa depasesc cit mai bine cu putinta momentul.
Apropos de colegii sotului tau.....
Eu sunt intr-o alta situatie : maica-mea invatatoare , acum ceva timp s-a intilnit cu mama unui fost "copil de-al ei" - asa le spune elevilor din toate generatiile.
Si ce crezi "copilul" e medic ginecolog...la Filantropia Bucuresti.Si este si un foarte bun coleg de-al ginecului nostru.
Iar daca ginecul dintr-o intimplare va fi in imposibilitatea de a ma asista cu cine crezi ca voi naste ? Cu "copilu" ala cu care mergeam in excursie cu mama . Ei poftim cu te duce si te invirte viata !

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sa nu radeti de mine, poate sunt eu mai inconstienta....dar, pe mine nu ma nelinistesc gandurile la durere, ci altele: sa nu fac pe mine , poate sunt de garda colegii sotului si vin toti sa se uite ca la circ (nu ca nu mi-a facut control in spital un coleg de-al sotului ), ma spala/toaleteaza apoi la dansa asistentele, si alte ganduri din astea...Sunt dusa, nu?

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

leeloo zi asa cucuvea..pai de vruiai sa fie eu singura pasare de noapte stai sa ma prezint liliacul de la miezul noptii
oceanborn pai te ti tare atunci...daca toti au racit numai tu nu
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Elilov...asa mi-a zis soata dupa ce m-a vazut plimbandu-ma prin casa: "treci si tu in pat, cucuvea ce esti!"
Luni merg si eu la eco...de abia astept sa imi spuna si mie cat a crescut, sper sa aibe peste 2 kg, acum 4 saptamani aveaq 1,700.

Leeloo
34 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Am fost si la ginece si la gineci. Mi se pare la fel de anapoda la ambele categorii iar senzatia de jena exista in ambele cazuri.
Ca sa spun sincer am avut experiente "mai mitocanesti" cu femeile ginece decit cu barbatii gineci. Asta a fost in cazul meu. Nu e o regula.
Oricum in ultima perioada am ajuns la concluzia ca foarte mult conteaza profesionalismul ginecului care face controlul. Exista un anumit tip de comportamant pe care il resimt.
Am reusit chiar sa fiu ceva mai detasata pe masa pt. ca uneori am impresia ca-l ajuta sa-si faca treaba mai bine daca au sunt mai relaxata.
Pe mine una nu ma ajuta atit de tare faptul ca stiu ca asta le este meseria , ca o fac cu sute poate chiar mii de femei , ca asa se face "de cind lumea si pamaintul". Pur si simplu argumentele astea imi sunt insuficiente cind ma vad cu piciarele cracante asteptind sa-si bage cineva degetele si alte instrumente in mine. Dar daca omu" e prof"(se vede si se simte inclusiv in modul in care face controlul si cum se manifesta atit inainte cit si dupa) asta da , ma ajuta mai mult decit orice sa trec peste jena sau peste penibilitatea momentului care la mine persita de ani de zile.
Fiecare avem ...pasareii nostri !

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Mirtha oare de aia imi face lunar tuseu ca ma obisnuiesc cu ideea?

In ro mergeam la ginecoloaga...aici cand am fost de primele dati ma simteam aiurea..ca e barbat, si pana la urma am ajuns la concluzia ca nu sunt singura lui pacienta...in fond ei vad atatea pasarici si le controleaza cati copii vedam eu la scoala,cate foi aveti pe mese , voi cele lucrati prin birouri si asa mai departe.asa ca eu am trecut de mult de faza cu rusinatul in fata dr...ce se intampla se intampla...sa ajungem acasa sanatosi eu si cu piticania si gata!

31+Thomas

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

mav citisem deja povestea nasterii lui sebi prin luna a 3-a de sarcina cred...am intrat pe forum la povesti si am citit si pe-a dianei si pe alor mai multe fete..oricum ma bucur ca ai scapat usor
dea bah si tu pasare de noapte ?
eu ce sa va spun cu nasterea ca am chinuit de pe 28 feb noaptea pana pe 3 martie cand s-au decis sa ii faca totusi cezariana...dureri crunte, dilatatie 8 am avut cand s-au gandit ca ar fi mai bine sa ma bage la cezariana...efectiv nu se uitau la mine asteptau sa ..moara Pavel in burtica...stiau ce inseamna un bb bolnav si de asta nici nu s-au stresat cu mine..nu au vrut nici bani, nici nimic..efectiv m-au lasat in voia sortii...in conditile in care am sangerat de pe 28....cert este ca Pavel a vut zile de la Dumnezeu si credetine i-am rugat pe doctori sa se comporte cu el ca si cand ar fi un bb sanatos...macar sail auzim odat ca plange sa ne simtim si noi parinti...e greu si ma gandesc cu groaza ca voi merge in acelasi spital..spital ce stie atat suferinta ...stiti in feb anul acesta am fost in craiova la un botez evident ne-am facut curaj si am urcat pana in spital...nu stiu ce ne asteptam sa gasim acolo poate pe Pavel...si imi era drag, si in acelasi timp uram spitalul acela...am plecat cu ochii in lacrimi si cu sufletul mai usor ..vazusem salcamul la radacina caruia pusesem apa de la botez si avea muguri si asa de drag mi-a fost si m-am gandit pt o clipa ca sufletul lui Pavel inmugureste acolo in fiecare an...si sunt multe de scris si doare..si realizez ca prin ceea ce scriu produc suferinta si imi pare rau si regeret, dar vreau sa stie lumea ca si el PAvel a fost om, da om pe lumea asta
revin mai tarziu momentan plang
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eli si eu m-am mirat..cand l-a luat pe sot..parca simteam si eu o usturime in nas si gat, posibil autosugestia ca deja ma vedeam cu litri de ceai in fata...dar am scapat de tura asta.

31+Thomas

Mergi la inceput

!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

revin mai tarziu momentan plang
34+Dimitrie

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eli
Mirtha, daca stau sa ma gandesc gineca era mai scarboasa, mai rece..ca persoana decat e ginecul meu de acum..conteaza mult si cum se poarta, cum vb cu tine in afara controlului. cel putin pt psihicul meu conteaza mult chestiile astea, la un mom dat sotul participand la ecografii si la discutiile de dupa din birou mi-a zis ca stati la povesti ca doua tzatze

31+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ei eu sunt cu pasaricile pe creier, adica nu pot merge la barbat ginecolog neam. Pana in prezent, am fost la 5 medici ginecologi, toate femei. Medicul care are acum grija de mine, este de departe tot ceea ce mi-as fi putut dori de la un dr: tinerete, calm, rabdare, empatizare cu pacientul, optimism, limbaj civilizat, comportament civilizat si increderea pe care mi-o da la fiecare vizita. Si totusi...sa vedeti, ca nu am scapat, anul trecut in noiembrie cand a trebuit sa fac histerosalpingografia...imi fac programare,insist pe medic femeie, reusesc...si cand toate par sa mearga struna, se blocheaza robinetelu ala si o aud pe tanti de la raze ca zice "Dnu.dr...ia veniti dvs putin ...poate sunteti mai fortos si ne ajutati si pe noi cu pacatosenia asta, ca s-a blocat!" Si unde nu ma inverzesc la fata, apoi albstresc, apoi inrosesc, apoi albesc...de la nervi, si intra si dl.dr...si incearca si el, degeaba evident...cred ca de fapt a fost un test de la Doamne Doamne...sa ajung sa concluzionez si eu ca nu se moare din asa ceva, si ca unele lucruri asa au cursul.

Leeloo
34 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput