Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

mav sarut mana de 1000 de ori. am reusit. de fapt, ai reusit.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

hmmmmm....... Corina, draga.... pai desi corpul meu se pregatea de nastere (cu vreo 2 zile inainte, am iesit foarte usor... si de cateva ori/zi la buda, fara sa fiu "deranjata"; si chestia asta au mai trait-o si alte mamici, deci tind sa cred ca stie natura ce face!)... eu am mancat ca sparta pana in ultima clipa.... asa ca... am facut si bucuria (nu mi-a reprosat nimeni asta si in momentele acelea, chiar nu mai conta pt mine); intr-adevar, daca ai ceva p-acolo... nu poti sa controlezi procesul....
sper ca de data asta sa fiu mai "pe faza"... si sa nu mai infulec asa, sa bag un supozitor inainte..... nu stiu...
ma gandeam sa-mi fac singura clisma, de acasa (n-ar fi prima data, cunosc una dintre tehnici), insa... am incercat zilele trecute... si... ... din cauza burtii prea mari... nu mai ajung sa-mi bag batu' ala in dos... deci, nu pot singura...
in privinta "frezei", m-a aranjat sotul, asa ca de jena asta am scapat usor.
iar in privinta "toaletei" de dupa nastere... pai mai bine sa te ajute asistentele si sa dezinfecteze locul, ca oricum singura nu poti... iar cu spalatul la spital... in zona aia... e o aventura... si se poate termina cu infectii....

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dragele mele.
vazut poze cu andreyutza si bebecris. burtici marii si frumoase.
mav- frumoasa povestea nasterii lui sebi. si tu foarte curajoasa. nu stiu cum as reactiona eu. cred ca la primele dureri, m-as pune pe-o matura si as zbura la spital.

32+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Alexa, daca te deranjeaza discutia, ma retrag..... Poate tu o sa fii mai delicata/ manierata/ politicoasa si n-o sa faci pe ei....

36+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Maaaaaav cum sa ma deranjeze???...a fost o gluma neinteleasa de'a mea....in niciun caz ceva de rau sau de reprosat....Doamne Fereste....eu sigur sigur sigur fac boacana....deci nici nu mai iau in calcul alta varianta....sterg mesajul ca m-am exprimat gresit probabil...scuze

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Alexa tocmai d-aia povesteam chestiile astea care ACUM sunt jenante (ca ATUNCI chiar n-aveam habar ca s-ar putea intampla si oricum pierdusem controlul... si l-ar fi pierdut oricine ar fi fost in valtoarea aia), ca sa invatati voi din experienta altora -patite...
Vorba aia: Tot patitu-i priceput!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dixit ! Si je zice la fel : la termen nene ! Negociez puternic cu fie-mea !

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Si-a mai adus aminte ceva neuronul gravid...multumesc Mirtha pt info legat de Filantropia. Deci pana nasc eu se deschide. V-am zis ca mai nou nasc la termen? Am stat eu la palavre cu fiimea si i-am explicat ce si cum, si cum nu cred ca e grea de cap, sper ca a inteles Sa vedem ce zice si nenea doctorul, dar daca je a decis, eu zic ca va fi ca je.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Babyzapi mult bafta la control !
Cit priveste cracanarea eu aproape ca m-am consolat.
Doua-trei pina nasti si sa vezi ce te obisnuiesti cu ideea !

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

raportez terminat curatenie, mancarca..plimbarica acuma merg la mam sa trag niste perdele la masina....deh de plictiseala zau e greu tare fara ion
bravegirl...pai daca tati a vb cu bb-lina o sa fie bine ai sa vezi
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mirtha oare de aia imi face lunar tuseu ca ma obisnuiesc cu ideea?

In ro mergeam la ginecoloaga...aici cand am fost de primele dati ma simteam aiurea..ca e barbat, si pana la urma am ajuns la concluzia ca nu sunt singura lui pacienta...in fond ei vad atatea pasarici si le controleaza cati copii vedam eu la scoala,cate foi aveti pe mese , voi cele lucrati prin birouri si asa mai departe.asa ca eu am trecut de mult de faza cu rusinatul in fata dr...ce se intampla se intampla...sa ajungem acasa sanatosi eu si cu piticania si gata!

31+Thomas

Mergi la inceput