Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc . Am reusit ceva, ceva sa adorm . De pe la 4 si ceva pina pe la 8 fara ceva apoi in etape pina pe la 10 .
Pina la urma m-am trezit , am aerisit , facut paturile , pus masina la spalat , mincat.....rutina.
Dupa ce va citesc ma apuc de citanie iar spre seara intr-un final sper sa apuc sa imi vad pritena si finuta. Sper.

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Somn usor , Mirtha, hai ca incerc si eu sa adorm, desi ma indoiesc, la ce energie am acum

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

! Sa ne aduci vesti bune !

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

La 10.30 plec la gine. Abia astept sa vad ce mai face minunea mea!

Sa aveti un week-end superb! Pupici pe burtici!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 2 SAPT

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

La mai mare !
Sa fiti sanatosi si papaciosi ca pina acum !

Citat:
citat din mesajul lui VonHelen
eu am fost ieri la ultima morfofetala. Grasanul meu are aprox. 2,00 kg si e cam neastamparat acolo in burtica. i-am vazut nasucul si gurita, cocoselul..si tati l-a vazut si el !!!
mai am dureri asa surde de burtica, dar vad ca daca ma iau cu treaba sau daca ma plimb trec; cand ma concentrez asupra lor in schimb..parca ma doare mai tare!
cam astea au fost vestile mele bune! va doresc tutror burticutelor un weekend linistit!

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mirtha 37 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

jucariile imprastiate fie le pune singura in cos,fie le lasam acolo fie le strange mami...
si jur ca de cele mai multe ori colaboreaza,ba o rog sa si le stranga singura ,ba o provoc la un concurs si s-o vezi ce viteza prinde pitika...da' tre sa fie in toane bune ca altfel mai scoate un cos si mi-l imprastie si pe ala...

Alra,
cu literele si puzzle ne jucam in pat ca sa-mi fie mai usor dupa
Elilov,

Mamica stralucitoare
36+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Amalia si eu am citit ca a 2 a nastere este mult mai rapida decit prima asa ca gasesc foarte buna decizia ta de a-ti lua anumite masuri de prevedere diferite fata de prima sarcina.
Cam peste tot in ceea ce am citit pina acum este subliniata diferenta dintre prima nastere si urmatoarele sub aspectul duratei travaliului.
Asa ca paza buna trece primejdia rea.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia[/i
Mirtha iti multumesc pentru gandurile bune, esti o dulce ca de obicei!. Cat priveste drumul, e bine ca te muti din vreme in Bucuresti. Eu la prima nastere n-am nascut repede...m-am internat dimineata la 9 si am nascut seara la 21:45, deci timp am avut destul...in schimb acum, e a doua nastere si la cate povesti am auzit ca se declaseaza repede, m-au luat caldurile..cu atat mai mult cu cat sotul meu lucreaza departe si face vreo ora si jumatate pana acasa...plus o ora si ceva pe drum pana la spital..ajung prea tarziu...deja ma gandesc la alte variante de luat in calcul in caz ca ma apuca cand nu e el acasa..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel

Mirtha 37 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Am intrat numai sa salut burticutele ca mi-au lipsit 1 zi
Am de citit destul din urma .
Babyzapi cred ca nu mai ai rabdare pana vine "taticutul " acasa [:D ]ma bucur pt. tine ai stat destul singurica .Al meu azi a plecat in Italia ...deci pe rand :unul vine altul pleaca , dar sper sa nu stea mult
Bebecris am vazut pozite cu tine si lucrusoarele lui bebe

Eu am fost ieri la analize de sange, urina..si pana asteptam acolo vine la mine o tanti invarsta si-mi zice conspirativ : sa stiti ca o sa aveti fecior , eu stiu ce zic .Eu am zambit si i-am spus ca ecografu zice ca-i fetita dar e cam a 10-12 persoana care tot baiat imi zice ca am " dupa cum arata burta" ...asa ca pana nu iese nu stim sigur ce va fi , numai sanatos sa fie

Criss 32+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

iubitele mele, CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, eu o sa am 38 de saptamani cu 100%, din care 3 saptamani sunt inainte de nastere si 35 dupa. Mai sunt inca 6 saptamani pentru tata dar al meu sot nu poate sa beneficieze de ele pentru ca nu este aici in sistemul lor. Dupa cele 35 de saptamani post-natale eu ma gandesc sa-mi iau 4-5 saptamani de concediu de odihna, asa ca voi sta acasa cam 9,5 luni cu bb. Gradinitele incep la sfarsitul lui august deci ar pica bine ca as lungi concediul pana incepe si Ana noul an.

Eu nu am rata la casa pentru ca nu-mi permit cu un singur salariu. Un apartament/casa cu 2 dormitoare este minim 350 000 de euro si rata lunara, chiar si cu credit pe 30 de ani este cam 2000-2500 de euro, prea mult pentru un singur venit intr-o familie cu doi copii la gradinita.

Diana, ai dreptate, cum vine bb trebuie sa facem o curatenie generala cu piesele mici. Le putem explica celor peste 4 ani care au voie sa se joace cu ele sa fie atenti dar oare ne putem baza pe ei. Numai cand ma gandesc la Lego, margelute de tot felul, nu stiu daca o pot priva de ele, probabil sa le pun sub cheie si sa ne jucam cu ele doar impreuna.
La puzzleuri avem o regula, nu desface altul pana nu il baga pe primul in cutie. Bine ca unele au model pe spate ca altfel tare nasol sa stai mereu sa le triezi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Ce povestesti tu nu face decit sa imi confirme optica ref. la acest SIDS. Ceea ce inseaman ca inca intuitia imi functioneaza desi cu memoria e jale.
Am scos deja un dinte la ei !
Si eu sunt de parere ca piata reclamelor in special Tv. ar trebui sa functioneze dupa niste principii restrictive in domeniul sanatatii (in privinta anumitor produse restrictiile chiar functioneaza - tigari spre exemplu)dar e un domeniu extrem de vandabil tocmai pentru sensibilitatea pe care persoana o manifesta in privina sanatatii.
Dr. Culcer in materialul remis de Diamisha facea trimitere la ceva reglementari internationale dar nu stiu daca sunt aplicabile in sfera subiectului de care discutam. Restrictiile priveau produsele care stimuleaza alaptarea artificiala in detrimentul celei la san.
Oricum cita vreme sunt avantaje de o parte si de alta - adica si statul incaseaza ceva din impozitul pe profit si de la Tv si de la producator si particularul care face reclama incaaseaza si el costul pe reclama si producatorul are un avantaj prin sporirtea consului la produsul x , este greu sa obtii restrictii.
Asa ca nu ne ramine decit sa ne informam , sa decidem si sa alegem in consecinta deciziei.

Citat:
citat din mesajul lui alra

mirtha, si aici se fac foarte multi bani din SIDS. cand esti insarcinata si sensibila si ai o situatie materiala cat de cat buna (cazul a 95% din belgieni) tare usor dai de ex 150€ pe o patura protectoare de saltea care cica previne sids, mai ales daca vezi demonstratii cu bile in aer si presiuni care iti explica ca daca pici cu nasu pe saltea inca poti respira. si multe altele... si pe mine ma enerveaza groaznic marketingul bazat pe sentimentele de teama ale oamenilor. reclama la prostia asta e "respira in voie somnorosul meu". cumva iti induce impresia ca daca e pe altceva nu poate respira. parerea mea e ca ar trebui sa existe niste reglementari mai stricte relativ la reclame.

Vacanta cu Laura in Romania

Mirtha 37 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Nu vreu sa ma simt meschina sau interesata dar , de saptamana asta , intru la program strict de ! Vreau fooaarrte mult sa nasca cit mai aproape de 40 de saptamani.
Si nu pot totusi sa ma intre vreau prea mult ?
Adica vreau sa fie si sanatoasa , vreau sa am o nastere normala , vreau sa nasc in sap. 39-40 etc...Nu cumva vreau , vreu asa in proasta cam multe ?
Nu stiu dar o sa gandesc pozitiv in sensul ca voi spera pina in ultima clipa ca tot ce am enumerat mai sus sa fie pe un fagas normal.

Ceea sper si pentru tine si pentru toate burticile !

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

anes facem galerie bafta la doc azi
Mirtha pai daca ai tratat bine cu Eva sigur mai sta la mami acolo ceva timp...
34+Dimitrie

Mirtha 37 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput