Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anes facem galerie bafta la doc azi
Mirtha pai daca ai tratat bine cu Eva sigur mai sta la mami acolo ceva timp...
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

deci in norvegia cat timp poti sta acasa cu procent de salariu?

aici dupa cele 15 saptamani cu procent mai ai 3 luni platite foarte prost pe care multe prefera sa le ia in sistem 1 zi pe saptamana 15 luni.

in general majoritatea au credit la casa si nu isi pot permite fizic sa stea pe 1 salariu. din cauza asta se intorc dupa 15 saptamani si lucreaza apoi 4 zile pe saptamana.
eu am o situatie privilegiata ca lucrez foarte aproape de casa, insa sunt multe care conduc si cate 2 ore pana la servici, eu una nu as fi in stare ...

editez, voiam sa mai zic ca belgienii au un standard de viata foarte ridicat, dar si muncesc foarte mult. acum din cauza crizei multi sunt in depresie ca nu isi mai pot face case de 200mp pe teren de 600mp (ca asta era standardul!) ca sa traiasca 3-4 persoane in ele. si nu glumesc, pentru ei chiar e o problema!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

crismarg pai vb aia speranta moare ultima..poate se da drumul la aripa respectiva si totul va fi bine...trebuie , nu?
Amalia sper sa fie traficul usor sa ajungi la timp la spital...poate esti prin zona la doc la control cand te apuca si nu trebuie sa mergi atata
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Alra, Otilia, eu cel mai mult urasc sa strang piesele de la puzzle, are vreo zece cutii mari si inca vreo cinci mici, sute de piese...si trebuie puse fiecare in cutia ei pt. ca altfel nu se mai poate juca cu ele !
Ah...nu mai zic ca a reusit sa stranga doua galetuse pline cu jucarele din oua kinder...si cand ti-e lumea mai draga, le rastoarna buluc in mijlocul casei !

In orice caz, va trebui sa fac ordine printre jucariile ei si sa confisc toate piesele mici pt ca mi-e groaza ca ar putea ateriza in patutul lui bebe. Nici nu vrea sa ma gandesc, Doamne fereste, dar piesele alea de la playmobil sunt super periculoase in manutele unui bebe!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

bravegirl yupii ce bine deci vine si coletul ajunge si tati acasa...deci o sa fi o fericita
andy pai sa stapaniti sanatosi noile cadouri si bb sa fie cumintel in ele
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna dimineata,
daca stiam ca sunteti cucuvele, ma bagam si eu la o barfa mica. nuci eu nu am avut somn, da am stat chircita cateva ore si pana la urma am adormit.
ocean- multumim pt melodie.
andy- vrem poze cu hainutele pe care le-ai primit de la babyshower.
anes, ginye- va asteptam cu vesti bune de la dr.

v-am tot citit postarile despre nastere, durere, alaptare.
eu traiesc intr-o stare....asa de .....dolce far niente. am totul pregatit, de la tampoane pentru mine pana serul fiziologic pentru bebe, i-am cumparat pana si Infacol (am rugat pe cineva sa mi-l cumpere din strainatate) si , totusi nu ma gandesc la nastere, la alaptat, la durere.
nici bagajul nu mi l-am facut, si parca nu-mi vine sa mi-l fac. ma duc cu constiintiozitate la dr, la control, da' nu m-am gandit niciodata "baaaaai, mai am un pic si nasc! s-au dus zilele de huzureala!
astazi a venit mobila. luni o asamblam si va pun poze marti.

32+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumesc de primire fetelor,stiti sa faceti omu' sa straluceasca cu adevarat

despre noi...
inainte sa ne mutam aici eram aproape sigura ca adaptarea Crinutei cu noua casa va fi f dificila...cand ce sa vezi?!pitika s-a adaptat super usor,fara pic de probleme...,doar ca mie mi-a luat cca o luna sa ma obisnuiesc si sa nu mai bocesc...aveam impresia ca ne-am dus la capatul lumii,zilnic eram trista si nu-mi placea nimic...casa era cu fundu-n sus si a stat asa pana acum vreo 2 saptamani...pt ca aveam lucruri de aranjat si care nu depindeau de noi si nu va spun ce stare de cacao aveam...
apoi am avut si perioada cu enterocolita Crinutei care ne-a dat peste cap pe amandoi,am suferit ingrozitor...vaznd-o cat de slaba e si cat de mult sufera...
acum le-am pus cap la cap pe toate...si ma simt atat de bineeeeeee,atat de usoara,atat de relaxata...,abia astept sa vina bb Raducu sa treaca perioada de refacere apoi cea de acomodare,copii sa-si faca programul eu sa ma invart dupa ei...,offff o sa fie bine,stiu asta!

Mav,
am uitat sa spun ca santem mucioase si eu si fimea...,eu am avut cateva zile cu o tuse jalnica ...si ea mititica isi sterge nasucul din 5 in 5 min...asa ca asteptam sa treaca virusul si venim la intalneala
Diana,
zici ca pe 13 te-a programat???doamne...,nu-mi vine sa cred ce putin mai esteeeeeee,abia astept sa scoatem majoretele
vroiam sa spun ca experienta cu parchetul am avut-o si noi...,parchet proaspat pus s-a umflat un pic azi,un pic maine si apoi abia mai reuseam sa fac slalom printre umflaturi,calcam pe una se umfla alta...a trebuit sa-l scoata si sa taie cca 1 cm de pe fiecare latura a camerei si s-a potolit si-a revenit subit...,sa ai in vedere,ca-ti jur asta a fost un mare motiv de stres

Mamica stralucitoare
36+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

dandusa bine ai revenit..ma bucur ca ai reusit sa termini totul inainte de venirea lui bb
carmendu ne bucuram ca ti-a placut filmul ...bon deci incerc sa iau filmul acuma depe net sa il vad si eu na ca m-ai facut curioasa
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

am schimbat numarul de saptamani.

33+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana , daca alternative cu privire la scurtarea traseului sau pt. o calmare temporara nu sunt , cred ca cea mai buna solutie ramine cea data de doca ta .
Decit alternativa ruperii uterului mai bine o nastere usor prematura.
Parca totusi nu la 35 de sapt. - mi se pare un pic prea devreme - dar la 36+ saptamani as inclina spre aceasta varianta.
In general , da , fetele cu cerclaj povestesc despre o declansare destul de rapida a nasterii dupa scoaterea firelor. Unele spun ca la o zi dupa , altele la cca3 zile oricum toate povestesc de un interval destul de mic in procedura si nastere.
Te-ar tenta sa deschizi un subiect nou pe tema asta in ideea ca poate experientele celorlalte mamici iti poate oferi mai multe info si ceva solutii ?

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mirtha, eu sunt ingrozita pt. ca dr. mea a spus ca singura solutie e sa ajung REPEDE la spital sa-mi scoata firul. Cica atunci cand incepe trvaliul adevarat, nu ai cum sa-l opresti cu no-spa sau gynipral. Deci...nu este nimic de facut! Uterul se poate rupe in juma' de ora, mai ales la o femeie care e la a doua nastere. Eu am avut o fata cu mine salon, cred ca am mai scris despre ea, era la a doua nastere, cu cerclaj, si a ajuns cu uterul franjuri la spital si cu bebe iesit aproape de tot ...Bebe oricum se naste daca vine momentul, nu il tine ata aia acolo. Si tipa chiar a plecat de acasa la primele contractii dureroase, insa uite...s-a intampplat!

Asta e motivul pt care se si scoate asa repede, cel tarziu in sapt. 37. Dr mea, mai nou, ca sa fie si mai sigura, a zis ca mi l-ar scoate pe 13 oct, adica la 35 s...desi si asa mi-e frica pt. ca se poate declansa nasterea dupa operatiunea asta! Uh..Oricum, bine ca am ajuns pana aici si ca si-a facut treaba, am stat calma toata sarcina cu colul, nici nu m-a mai interesat cati cm are!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput