Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Cata_Myky la mine copilul s-a intors.
initial era in pozitia ideala de venit pe lume adica pe stanga, dar dupa niste zguduieli vizibile ale burtii am vazut ca se forma un guguloi pe partea dreapta. era prea mare guguloiul ca sa fie picior sau mana; deci era fundul grasanului sau spatele care apasa f aproape de ficatul meu; cand m-am dus din nou la eco, intr-adevar se mutase pe dreapta !

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

revin cu cresele - am depanat ratuste

deci pe langa cresele mari sunt "crese" la oameni acasa, controlate de asociatii pentru a respecta reguli de securitate, igiena, etc. cei de la asociatie vin des in control neanuntat, verifica cati copii sunt (o persoana are voie sa aiba in grija 4 copii, 2 persoane impreuna vreo 12), daca au unde dormi, daca e curat, daca au gatit mancare proaspata in ziua respectiva.

laura merge la o familie - sot si sotie, foarte aproape de serviciul nostru, lucru care mi-a permis sa merg in pauza sa o alaptez cand era mica. cand cei 2 iau concediu mergem la o alta cresa unde sunt tot 2 tipe, mama si fata. acuma ca merge la gradinita si aici nu se doarme la gradinita (aiurea, nu?) nu o lasam decat jumatate de zi, iar la pranz vin cei de la cresa sa o ia (pe ea si inca vreo 2), ii dau sa manance la ei, o culca si apoi noi o luam de la ei.

eu sunt super multumita, e ca in familie, ea se simte bine acolo, totul e perfect. sunt extrem de profesionisti si atasati de copii si intr-o parte si in alta si, amalia, nu am avut nici pe departe problemele pe care le au prietenele mele din ro cu bonele.

mai ziceti din alte tari care sunt sistemele - cat se sta acasa, in ce conditii, ce faci cu copilul dupa ce incepi. mi se pare interesant sa comparam

otilia, revin la jucarii. eu nu sunt snoaba, mai degraba mor de nervi cand arunc bani aiurea pe lucruri "de firma", dar cu fisher price am avut numai experiente bune. orice am luat de la ei i-a placut laurei si s-a jucat cu ele. de multe ori se intampla sa iei jucarii scumpe pe care astia micii nu dau 2 bani, dar cu fisher price nu am patit-o niciodata. si noi vrem sa ii mai luam niste little people, ii plac mult de tot. doar ca sunt al naibii de greu de adunat dupa aia cu burta de 7 luni, insa am gasit un sistem: in loc sa stau pe vine ma pun in fund si ma tarai asa pe jos

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

pai si e inregula?afecteaza cu ceva?dupa cum bine stiti eu nasc prin cezariana.pina acum 2 zile in dreapta ii simteam picioarele sau genunchii prin ficat acum,se umfla ca o mingie

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
otilia, revin la jucarii. eu nu sunt snoaba, mai degraba mor de nervi cand arunc bani aiurea pe lucruri "de firma", dar cu fisher price am avut numai experiente bune. orice am luat de la ei i-a placut laurei si s-a jucat cu ele. de multe ori se intampla sa iei jucarii scumpe pe care astia micii nu dau 2 bani, dar cu fisher price nu am patit-o niciodata. si noi vrem sa ii mai luam niste little people, ii plac mult de tot. doar ca sunt al naibii de greu de adunat dupa aia cu burta de 7 luni, insa am gasit un sistem: in loc sa stau pe vine ma pun in fund si ma tarai asa pe jos

Alra, asa e, si eu sunt fan de jucariile Fisher P.
Mai, dar nu astea sunt cea mai mare pacoste , ci piesele de la Playmobil!!! Acolo piese mici !!! Noi avem o casuta plina cu tot ce trebuie, si toate sunt minuscule, avem inclusiv tacamuri (de vreo 4 mm o lingura).

Fetele care merg azi la eco, succes

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Am schimbat si eu saptamana, ma tin dupa voi, incet si bine.
Vad ca in ultima saptamana toata lumea parca a fost la eco si numai vesti bune ati primit. Eu nu am mai fost la eco de 2 luni, rabdare si nervi de otel sa am.

Ginye, wow ce putin mai ai, sigur nu mai vrei sa mai stai cu burtica?
Alra, se practica si pe aici, seful meu stiu ca avea o doamna in sistemul acesta si tendinta este sa vina cineva acasa cand sunt familii mari, el are 4 copii in 5 ani. Insa eu nu concep sa las copilul pe mana unui strain asa devreme. Iar de gradinite sunt tare dezamagita. Dupa ce ca mi-au facut-o cu ghipsul Anei nici grija de ea cum ar trebui nu au. Ieri am luat-o cu doua randuri de haine ude in geanta si cu ghipsul plin de noroi. A plouat si au lasat-o afara pana s-a udat bine cand stiu clar ca gipsul se crapa daca se uda iar de noroi nu le pasa. Mie imi este jena sa ma duc cu ea asa la doctor, nu pot sa-l spal, trebuie sa merg sa cumpar niste fasa sa-l imbrac sa arate uman. A, si ea a fost racita luni si marti chiar nu era cazul sa o lase afara atat.
Madutza, la odiseea trecuta, care a fost tot nov-dec, fetele s-au mutat la scutece cand s-a trecut la capitolul 100, eu inca nu nascusem.
Corina, te mai doare dansa? Stiu ca ma repet dar durerile sunt dureri jena este jena, cade pe planul doi, instinctul de supravietuire isi spune cuvantul adica te concentrezi pe ce-i mai important. Parca si Leeloo zicea ca vrea la doctor femeie. Asa am vrut si eu dar cat m-am chinuit sa nasc si dupa cezariana chiar nu mi-a mai pasat cine ma controleaza intr-un final.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

diana, mie mi-au trimis ai mei multe litere cu magneti ca viseaza sa o faca pe fimea "literata" de la 2.5 ani. le-am pus intr-un penar, departe de zona de acces. nu are decat sa le stranga maica-mea cand o veni aici ca eu nu ma bag.

mirtha, si aici se fac foarte multi bani din SIDS. cand esti insarcinata si sensibila si ai o situatie materiala cat de cat buna (cazul a 95% din belgieni) tare usor dai de ex 150€ pe o patura protectoare de saltea care cica previne sids, mai ales daca vezi demonstratii cu bile in aer si presiuni care iti explica ca daca pici cu nasu pe saltea inca poti respira. si multe altele... si pe mine ma enerveaza groaznic marketingul bazat pe sentimentele de teama ale oamenilor. reclama la prostia asta e "respira in voie somnorosul meu". cumva iti induce impresia ca daca e pe altceva nu poate respira. parerea mea e ca ar trebui sa existe niste reglementari mai stricte relativ la reclame.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
mulumesc tuturor inca odata , sunteti dragele mele...cu gandul la voi lupt in fiecare zi si totul pare mai usor ...numai vreau sa intru in detalii ieri a fost o zi mai grea ne-am reamintit multe lucruri si eu si sotul si aseara ne strangeam tare in brate a fost minunat si trist in acelasi timp...azi e soare afara si eu vreau sa ma las rasfatata de razele lui...
ginye iubita nu imi vine sa cred ca de saptaman viitoare o sa inceapa sa apra minunile bafta azi la doc
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

cata-miky aha va sa zica profiti ca nu mi-ai dat motiv sa scot biciul la tine...ha...gasesc eu vreo ocazie ceva...na na uite asa de drag
ginye am vazut pozicile vezi ce bine a prins na na-ul acuma ne zambesti..ah si cine e in pozele din spate de pe dulap sau ce e acolo...tu mireasa...si un bb...zi scoate tot cine e acolo...
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, pai tu crezi ca i le strang? Coltul acela al camerei este numai pentru omuleti, acela este locul lor. Calitatea lor este foarte buna, nimic nu s-a stricat pana acum si s-a mai urcat pe ele, au mai cazut copii peste ele. Si fiind atatea seturi mi-am permis sa iau ceva diferit cand era o oferta, si nici asa nu erau ieftine iar la pret normal doar la Craciun. Acum ma gandeam sa-i iau avionul sau elicopterul, mai repede elicopterul ca avionul l-a avut o perioada de la un alt copil.

Eu cel mai mult urasc sa strang bucatelele de Lego micute micute, si i-am mai si luat o galeata cu aproape 1000 .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

neatza, burtici!!
azi am dormit si eu mai mult si de juma' de ora recuperez ce-ati scris pe forum de ieri!!

Otilia, ceva de groaza cu hotii astia... aici mai suntem obisnuiti, dar acolo...
POza cu Ana jucandu-se e delicioasa!!!

Ginye, woowwww.... deja avem un AMR de 1 sapt sau mai putin... ma ia si pe mine cu fiori, desimai am de asteptat!! Ce mai zice sotul tau?

babyzapi, in sfarsit iti vine sotul, ce veste buna!!! Al meu e plecat azi din oras pana dupa-masa si deja ma uit la ceas!!Nu sunt posesiva, dar asa mult ne-am obisnuit impreuna incat e taaaare greu cand leaca doar unul.

Eli, ....am plans si eu...

ocean, chiar m-a emotionat dedicatia ta!!! Cine o canta si cum se numeste? fac colectie de melodii asa frumoase... seamana putin cu "Zece" a lui chilian - mai ales la versuri, desi Zece mie imi suna ca dedicata unui copil...- pe care, desi nu ma pricep s-o pun link, v-o dedic voua si bebeilor!!!

bebeii mei sunt bine, cred ca au mai crescut binisor, m-au mai durut ligamentele, deci burtik creste... si sanii au inceput sa ma ma doara putin, probabil mai cresc si ei...

am comandat carutul pe bimbo, alte lucruri (saltele, lenjerie, scaunele auto) pe babycomf... mai am de primit un pachet de la LR si poate mai comand ceva pe bebelusultau ... si cateva lucruri pt mine, dar alea mai pot astepta.

pup toate fetele si sa aveti mult soare azi, mai ales in suflet!!!

manu 29+ +

Mergi la inceput