Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineata! fac si eu cinste cu cafea in dimineata asta!

Ginye felicitari pentru semnatura!!! mai ai ffff putin. poate vei fi prima care ne va spune povestea nasterii!

eu am fost ieri la ultima morfofetala. Grasanul meu are aprox. 2,00 kg si e cam neastamparat acolo in burtica. i-am vazut nasucul si gurita, cocoselul..si tati l-a vazut si el !!!
mai am dureri asa surde de burtica, dar vad ca daca ma iau cu treaba sau daca ma plimb trec; cand ma concentrez asupra lor in schimb..parca ma doare mai tare!
cam astea au fost vestile mele bune! va doresc tutror burticutelor un weekend linistit!

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

VonHelen felicitari pentru grasunelul tau!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

VonHelen felicitari pt vestile bune!!
O sa incerc sa va pun o mel pe care de cate ori o aud ma emotionez..na ca m-au apucat si pe mine melancoliile... cu toate ca cel care o canta a dedicat-o sotiei sale, eu o dedic tuturor bebeilor nostri care vor veni pe lume in curand. banuiesc ca intelegeti si voi versurile, nu-i grea italiana

31+Thomas

Mergi la inceput

Oceanborn multumim pt dedicatie!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna dimineata. azi a mers mai usor, mademoiselle s-a trezit in etape 6.30 dar i-am dat ignore, 7.35 tot ignore, pe la 8 m-am dus la ea. daca ne striga de cateva ori si nu ne ducem uneori se culca la loc. asa ca stam cuminiti si pandim cresterea sau descresterea intensitatii strigatelor ca sa vedem in ce ape se scalda.

otilia si diana, laura a avut o perioada foarte rea dpv al crizelor intre 2si 2.5 ani. acum e mai bine. crizele insa rar le face in casa unde are o rutina (ii place rutina), mult insa afara, mai ales cand e obosita, ii e foame, etc. a merge cu ea la supermarket e o intreaga aventura, insa nu putem evita de fiecare data sa o luam.

in legatura cu diferenta de varsta intre copii, si mie mi-ar fi placut sa fie mai mica (belgienii au cam 1.5-2 ani intre copii) dar admit ca nu m-ar fi tinut curelele sa fiu insarcinata cu laura mai mica si nici sa am 2 copii care cer atat de multa atentie.

otilia, aici te opresti din lucru cand vrei incepand din 33 de sapt, dar ai doar 15 saptamani de concediu de maternitate pe care ti le gestionezi cum vrei: iei prea devreme, stai mai putin cu bb. suna un pic nasol 15 saptamani insa au un sistem de crese private foarte bine organizat (in cadru restrans la oameni acasa).

revin mai tarziu,

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticute!
Domane ce ne-am apropiat de termene!
Ginye multa bafta astazi la doctor! Te asteptam cu data stabilita..
Mirtha iti multumesc pentru gandurile bune, esti o dulce ca de obicei!. Cat priveste drumul, e bine ca te muti din vreme in Bucuresti. Eu la prima nastere n-am nascut repede...m-am internat dimineata la 9 si am nascut seara la 21:45, deci timp am avut destul...in schimb acum, e a doua nastere si la cate povesti am auzit ca se declaseaza repede, m-au luat caldurile..cu atat mai mult cu cat sotul meu lucreaza departe si face vreo ora si jumatate pana acasa...plus o ora si ceva pe drum pana la spital..ajung prea tarziu...deja ma gandesc la alte variante de luat in calcul in caz ca ma apuca cand nu e el acasa..
Diana lasa ca a avut grija Doamne-Doamne de noi pana acum, o sa aiba si atunci sa gasim o cale sa ajungem la vreme si sa ne fie bine si noua si bebicilor! Cu toata teama mea, sunt convinsa ca totul va fi bine, nu ma panichez si am incredere ca voi apela la cea mai buna solutie.
Otilia tare dulce e Ana ta in pozele alea in care se joaca!
Andy sa poarte sanatos bebe hainutele! E super ca ai primit atatea, buna treaba cu baby-shower-ul asta!
DANDUSAAAA iubita, ce dor ne-a fost de tine! Noroc cu fetele astea dragute care ne-au tinut la curent cu starea ta, am vazut si pozicile alea frumoase cu Mav! Ce cuminte esti cu toate aranjate si bagajelele facute, te felicit! Uf, in capul meu, nu stiu ce o fi, tarate cred, de nu am facut inca bagajul pana acum...ca la David il aveam la usa de la 7 luni si acum, am intrat in 9 luni si nu l-am pregatit...
VonHelen felicitari pentru grasunel! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si-n continuare si sa vine cuminte la termen asa cum am stabilit clar aici!
Oceanborn super melodie asa de dimineata!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra suuuuper sistem! eu ma gandesc cu groaza cand o sa trebuiasca sa revin la servici, probabil nu mai devreme de cei 2 ani, unde am sa gasesc o bona de incredere si eventual sa-l dau si la cresa in paralel, bona doar sa mi-l ia de acolo..in conditiile in care stiu cati copii sunt aici la grupa la cresa (David a mers), se accepta sa fie adusi si cu tratament, si sigur bona nu va face fatza valului de imbolnaviri din prima perioada, plus acomodarii lui acolo...da' in fine, asta este o discutie pentru clubul scutecelor, unde ne vom intalni in curand..

Citat:
citat din mesajul lui alra
au un sistem de crese private foarte bine organizat (in cadru restrans la oameni acasa).

Vacanta cu Laura in Romania

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Ginye, ce emotii am pt tine!!!!!!!!! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Carmen, ce coincidenta... si noi am vazut filmul cel nou cu robotelul Wall E si robotica Eva chiar aseara si inca o tura de dimineata, ca Sebi e mare "fan robotei"! Cand mai apare ceva nou, cu roboti, sa-mi ziceti si mie!
Eli... n-am cuvinte iubita... doar te-as imbratisa daca ai fi langa mine!
Dandusa, pai chiar ieri am vrut sa facem o intalnire la Mada, dar... n-am mai avut timp. Ieri au venit baietii cu balconul, au montat termopanul... si pt ca n-au luat bine masurile, au trebuit sa ciopleasca o grinda, ca sa se deschida complet geamul.... Mi-au facut un prafalauuuu in casa.... ca nu mi-a mai trebuit nimic.
Eu iau (nici nu mai stiu de cate luni) Detralex. Sigur ti-ar prinde bine si tie. 4tb/zi in primele 3 zile, apoi cate 2tb/zi -de intretinere. Dar hai ca poate ne vedem azi si mai vorbim!

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

neata
eu nu mai dorm de la 8,m-am dus la baie si gata somnu.mai ales ca soata sforaiesi BB a inceput sa sughita.
mai fetelor e posibil sa se intoarca BB in alta pozitie daca initial era cu capul in partea stinga?simt zvicnituri in partea dreapta jos si ma gindesc sa nu se fi intors in alta directie.
dandusa bine ai revenit.
ginye asa deci mai ai putin.hmm si eu care credeam ca nasc prima.bafta la dr si sa vi cu vesti bune
mai dar sunteti niste cucuvele fetelor ,pai eu la ora aia ma intorceam pe partea ailalta si voi stati la birfa.ce viata

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Amalia Mav Cata_Myky

Am mai adaugat niste poze in albumul "Poze". De data asta sunt mai zambitoare!
Am fugit la dr.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CEL MULT 1 SAPT

Mergi la inceput