Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mdaaa...cucuvea de-a binelea. Mi-e somn de imi crapa genele dar nu pot sa adorm. M-a trezit soata de vreo 3 ori ca sfrai insuportabil si a 3 a oara nu am mai reusit sa adorm.
Sunt la a doua cana cu lapte si miere si nimic.
Ti-am spus eu ca reusesti sa matrasesti cantarul !
Despre SIDS deocamdata refuz sa citesc. Nu stiu de ce , dar instinctiv nu ma pot apropia de subiect. Am mai incercat dar atita balbaiala si in privinta cuzelor si a prevenirii ma face sa stau distanta de subiect.
Deja suspectez altceva in legatura cu acest diagnostic.

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mirtha, si tu esti cucuvea ? Eu acum m-am trezit si nu mai pot sa adorm ! Am baut apa, am halit o banana si putina cioco si mi-a sarit somnul de tot!
Mai, dr mea a uitat de kg de data asta, am scapat de cantar, si cand m-a intrebat, i-am zis io cat am vrut ! Sper sa nu citeasca pe-aici !

Oti, , nu mi s-a uflat parchetul, in afara de doua placute, una in dormitor si una in sufra, dar nu asa deranjant, e cumva la imbinarea intre placi si e in zona de sub covoare. Sper ca asta a fost tot, oricum am pus plintele peste tot si mobila in dormitor (ieri au montat tot).
Cat despre crizele copiilor, sunt multe de spus, eu inca citesc pe tema asta si tot nu stiu mereu ce sa fac si ce sa spun. AM nervii tari in sensul ca o las sa se calmeze, nu intervin chiar daca isi face dezastru in camera si in nici un caz nu incerc sa vb cu ea chiar atunci pt ca mai rau as face, oricum nu aude ce zic. Cand se linisteste, discutam si ne promitem ca n-o sa ne mai suparam niciodata si ca suntem cele mai bune prietene din lume.

Despre SIDS mi-e groaza sa vorbesc! Nici nu mai stiu cum e bine si cum nu e...

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+[/b]

Asa creste bebe

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Mai sa ti ca si eu am avut starea asta ieri.
Culmea eram frinta de obosita dar simteam asa ca in suflet imi zumzaie o chitara. Plutem , eram fericita fara un motiv anume , fredonam o melodie . Am tinut-o pt. mine .
M-am gandit ca poate se aproie bebe si sufletul cunoaste , simte spune ceva.
Nu stiu dar si astazi am avut o zi senina. Obositoare dar linistita asa , impacata sufleteste ca o zi plcuta de toamna.
Mai rar asemenea senzatii. Dar de inteles probabil mai tirziu va veni si decriptarea.

Ce solutii ai pt. a evita macar o perioada rupturile , asa un soi de amanare , amageala ?
Traseul vad ca nu poti sa-l schimbi si nu poti controla daca va fi zi sau noapte . Dar o solutie macar temporara , chiar nu este ?

Citat:

Amalia, sa stii ca si eu am stresul cu "nu ajung la timp la spital", si la mine e si mai rau, ca daca nu ajung repede, ma pot alege cu rupturi uterine urate ! Sper numai sa trebuiasca sa ma duc la spital noaptea, ca daca e sa ma dun in timpul zilei, fac mai mult de 40 de min., ceea ce e enorm in situatia mea!

Mie mi se mai intampla ceva ciudat. Am o stare de plutire asa, parca nu realizez ca mai sunt putine zile si il vad pe bebe...nu stiu cum sa zic, parca nu mi se intampla mie, mi se pare asa ireal...E clar, o iau pe aratura !!!

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:

Ce, ce, ce suspectezi?

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Dandusa bine ai revenit printre noi . Ti s-a simtit lipsa. Vrioma sa iti scriu mesaj maine dar am realizat ca la ora asta "sunt maine".

Merg sa incerc sa adorm. Poate voi reusi.
Somn usor !

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Nu sunt sigura dar un soi de inducere a sentimentului de paranoia urmat de tot soiul de produse usor vandabile pe spatele acestui diagnostic. Undeva pe aici.
Oricum e ceva in neregula cu acest sindrom de a carui existenta ma indoiesc tocmai datorita balbelor masive care stau in spatele lui.
Iar in studiu dat exemplu au fost urmariti un nr,. de cca.32 de copii ?
Pai nu sunt socioloaga dar nu e cam putin pt. relevanta studiului.
Apoi se face trimitere la britanici . Pai astia vesnic sunt cu descoperirile care nu prea sunt "omologate".
Nu stiu , vreu ceva mai consistent decit americanisme care tind sa lanseze o boala doar pt. ce pot vinde pe mspatele ei si britanisme care alearga dupa confirmari la scara larga pe cercetare si inovatie.

Citat:

Citat:

Ce, ce, ce suspectezi?

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
Ce solutii ai pt. a evita macar o perioada rupturile , asa un soi de amanare , amageala ?
Traseul vad ca nu poti sa-l schimbi si nu poti controla daca va fi zi sau noapte . Dar o solutie macar temporara , chiar nu este ?

Mirtha, eu sunt ingrozita pt. ca dr. mea a spus ca singura solutie e sa ajung REPEDE la spital sa-mi scoata firul. Cica atunci cand incepe trvaliul adevarat, nu ai cum sa-l opresti cu no-spa sau gynipral. Deci...nu este nimic de facut! Uterul se poate rupe in juma' de ora, mai ales la o femeie care e la a doua nastere. Eu am avut o fata cu mine salon, cred ca am mai scris despre ea, era la a doua nastere, cu cerclaj, si a ajuns cu uterul franjuri la spital si cu bebe iesit aproape de tot ...Bebe oricum se naste daca vine momentul, nu il tine ata aia acolo. Si tipa chiar a plecat de acasa la primele contractii dureroase, insa uite...s-a intampplat!

Asta e motivul pt care se si scoate asa repede, cel tarziu in sapt. 37. Dr mea, mai nou, ca sa fie si mai sigura, a zis ca mi l-ar scoate pe 13 oct, adica la 35 s...desi si asa mi-e frica pt. ca se poate declansa nasterea dupa operatiunea asta! Uh..Oricum, bine ca am ajuns pana aici si ca si-a facut treaba, am stat calma toata sarcina cu colul, nici nu m-a mai interesat cati cm are!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Somn usor , Mirtha, hai ca incerc si eu sa adorm, desi ma indoiesc, la ce energie am acum

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o cafea!
wow..la 4 dimineata voi bantuiti pe forum...si pline de energie..si dupa o zi de lucru, banuiesc...va antrenati de acum vad..
Eu imi lustruiesc pompoanele, le spal le flocaiesc bine, sa fiu pregatita , pentru ca se pare ca peste putin timp vor veni si primii bebei la odiseea noastra..Ginye oare tu vei da tonul? sau Cata Micky?
Nu conteaza, important e sa ajungem toate la temen(macar 37 sapt, nu?) , sa nastem usor si sa fie bebeii nostri sanatosi si noi pe langa ei.
Inca nu-mi vine sa cred..azi maine incep nasterile...ce emotii!! oricum ma bucur ca am descoperit si parcurs(si inca mai avem ) aceasta odisee alaturi de voi, toate..

Dandusha bine ai revenit mamica stralucitoare!
Anes si Ginye tinem pumnii azi , sa ne aduceti si noua vestile de la gineci!
Eli tu din cand in cand ne dai niste adevarate lectii de viata!!! esti o persoana demna de admirat, incercata puternic de soarta si totusi plina de viata ,optimista care stie sa pretuiasca exact ceea ce trebuie pretuit in viata asta! nu scriu chestiile astea sa ma dau bine pe langa tine sa sa scap de biciuit(apropo pe mine inca nu m-ai prins ) ci pt ca le gandesc de mult dar nu le-am scris niciodata.Oricum iti doresc ca de acum sa ai cat mai putine griji , probleme si sa ai parte de tot binele de pe pamant!!
Un weekend placut tuturor burticoaselor!!

31+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza burtici!

Fetelor. era o vreme cand tot ce speram era sa ajung in 7 luni. Chiar daca era prematur, macar avea sanse. Si azi am facut 37 de sapt.Nu incetez sa ma minunez! Nu credeam ca voi reusi!

Oceanborn

Dandusa bine ai revenit!

Anes cine stie, poate sapt asta vine minunea. Eu asa simt! Vedem ce zice si nenea dr.

La 10.30 plec la gine. Abia astept sa vad ce mai face minunea mea!

Sa aveti un week-end superb! Pupici pe burtici!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Uitasem sa schimb AMR-ul.

ginye 37+ Stefan

Bebitza