Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Faaceemmm galerie !
Munca de convingere , lamuriri , aplica si santajul daca e cazul !

Citat:
citat din mesajul lui crismargrg

Mirtha sper sa aiba dreptate doctorul tau si sa dea drumul la aripa noua din Filantropia pe la jumatatea lui octombrie, pentru ca nu stiu cat mai pot sa o conving pe asta mica sa astepte.

crismargrg 35+ Bianca Alexandra

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sunt fericita...marti imi vine coletul de la Mothercare

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cred ca am sarit peste mesajul tau , nu ii cunosc continutul dar iti trimit un gand bun !
Imagineaza-ti ca eu iau in calcul un drum de cca.3 ore sau chiar mai mare. Daca sunt in Slatina fac 2 ore pina in Bucuresti plus druml prin Bucuresti care ia cca. 1 ore.Daca plecam din Craipova e mai nasol - asta in ipoteza ca nasterea se declanseanza inainte de 20.10 .
Din 20 intentionez sa ma cazez la Bucuresti , la rude.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Babyzapi, Oceanborn, Elilov, Andreyutza multumesc frumos pentru gandurile bune si pentru felicitari! Muuulta sanatate si voua si la bebici si sa-i ducem cu bine la termen!

Diana, Mav ma inscriu si eu la alea 2 ore..sunt de ajuns!!. Eu am alt stres...sa ajung la timp acum...ca din cauza traficului din Bucuresti fac cam 1 ora si 15 minute pana la spital!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

ginye, Mirtha, va multumesc!

ginye, vorbesti serios? Saptamana viitoare ai sa nasti?

Brave, imi imaginez ca acum faci fata unei suparari, mult mai greu! sa redevii optimista!

35+

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni in schimbul de noapte?

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Voi ati mai avut de-a face cu hotii din Ro, sau s-au mutat toti pe aici?
Ca ma luara sotul ca cei prinsi pe camere poate nu erau arabi erau tigani . Eu stau la capatul Pantelimonului si acum in vacanta am vazut ca este pustiu noaptea la barul de langa blocul nostru unde se mai adunau diverse specimene .

De pierdut am pierdut practic pozele cu Ana de cand era mica, greseala mea ca nu m-am gandit de atata amar de ani sa le descarc.
Firma are asigurare si o sa-mi iau un telefon nou cam acceasi clasa la tehnologia actuala, undeva la 150 de euro. Oricum nu sunt eu mare fan telefoane si desi era vechi de 3,5 ani, zgariat, cazut pe jos, nu ma gandeam sa-l schimb ca mergea bine, nu aveam nici o problema cu el. Sotul face misto de mine ca noroc cu hotul ca ma mobilizez si eu sa-mi schimb telefonul.

Diana, pai cum ziceam si eu antitetanosul, de fapt rapelul acesta, mi-a prins bine cand m-am intepat eu intr-un cui ruginit anul acesta si mai stii ce alte prostii mai fac pe viitor. Pentru o nastere in Norvegia nu l-as face, pentru o nastere la Caritas am vrut sa fiu precauta.
Alra, am ramas datoare cu un raspuns. Tati a zis ca vrea tot fetita, Ana nu concepea decat sa aibe surioara degeaba ii explicam ca poate fi si baietel, eu am zis ca imi este indiferent la cat mi-am dorit bb2 dar ma gandeam involuntar ca daca este baietel sunt sanse mai mari sa aibe Rh- ca mama si sa nu apara anticorpii. Dar uite ca este fetita si nu sunt anticorpi, noi in familie suntem tare incantati. A mai comentat putin soacra ca "tot fata?" (dar si ea este tot a doua fata in familia ei) si atat. Pentru Ana este mai bine sa aibe o sora, imi pare rau ca nu este diferenta mai mica asa ca la tine, Monicabo, Lorena, cazul ideal in conceptia mea, nici nu mai spun de Myckyyy cu 3 fete asa apropiate ca varsta.
Cu little People se joaca de pe la 1,5 ani, ultima dovada aici. Merita toti banii mai ales ca daca vin baieti in vizita ei nu vor bblus/carucioare/bucatarie dar la omuleti se joaca. Eu i-as mai lua si acum ca se joaca aproape zilnic cu ei dar nu am vazut ceva nou in ultima vreme, sa vad ce mai scot de Craciun. Avem chiar si omuleti care se duplica, asa ca i-am explicat ca sunt gemeni identici .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Bravegirl: Eu sunt pe aici! Numai noi 2? Mai veneau intr-o vreme si Carmendu, Otilia, Dea...

Ei, na, ca v-am ajuns cu hainutzele pt. bebe! Eu, care n-aveam nimic, am acum vreo 3 plase! Stiti de ce? Mi-au facut colegele de la lucru baby shower! Si am primit o gramada de hainutze de pitic si paturici si ciorapei si papucei si jucarii si......Am primit si de 0-3 luni si de 3-6 luni si de 6-9 asa ca avem garderoba pt. urmatoarele luni. O sa mai merg si eu prin nov. sa fac ceva cumparaturi (patut, carucior, vanitza, cosmeticale pt. bebe si ce hainutze imi mai pica cu tronc), dar hainutze am acuma. :)

Vad ca va pregatiti de nastere, ha? Trebuie sa ma grabesc cu renovatul, ca sa fiu si eu pe faza. Capitolul trecut n-am reusit sa-l citesc ca scrieti intr-un ritm incredibil....

Andy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

nici nu stiu cu ce sa incep...
sant atat de fericita ca am net...si atat de emotionata ca va citesc...incat m-am pierdut de-a binelea...
am apucat sa citesc cate ceva din ultimul capitol si tareeee bine ma simtmi-a fost un dor nebun de voi...

va multumesc din suflet pt urarile de ziua mea,telefoane,mesaje...,pt ca v-ati facut griji si pt ca ati intrebat de mine...,apreciez enorm si pt asta va trimit cate o imbratisare la fiecare...,santeti minunate

Mamica stralucitoare
28+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

WWWOOOWWW...ce-mi vad ochii. Ma pregateam sa inchid laptopul si cand ce vad? a aparut Dandusa!!!! Bine ai revenit!

Andy, sa stapaniti sanatosi hainutele! Baga poze sa vaza di ochii nostri

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput