Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otilia imi pare rau sa aud ca iar te-au pradat hotii..bah ce e acolo codru verde???? cat despre rh si vaccin ma gandeam ca e un alt dezavantaj rh-ul si daca mai dau si cu vaccinul mi-e sa nu fac vreo combinatie mai ales acuma pe ultima suta de metri... nu incerca sa intelegi efectiv sunt mai exagerata in aceasta privinta
alexa numai fi supi sunt convinsa ca se va rezolva pana la urma
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Babyzapi, felicitari pt vestile mult asteptate legate de intoarcerea sotului "ratacitor". Se pare ca in curand nu prea vei mai avea timp de noi . Nu-i nimic, mai bine asa decat sa te stim suparata si nealinata...

Crismargrg 35+ Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Velcom !
Sper sa iti fie utile info.
Fii mai optimista referitor la darea in folosinta a spitalului.
Ca eu sunt in stare sa vin cu pampoanele lui Babyzapi sa le fac galerie ! Si sunt in sapt.36-37 si tot sper ca prind un loc acolo.

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Aha, mersi, Mirtha, m-ai luminat! Nici eu nu-l fac pt. ca nu mi-a zis nimeni ca trebe ! Nici acu' patru ani nu l-am facut!
Mersi de PM !

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha ai PM

Isabela fericita 33+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eli,[pup] ma doare sufletul pt. tine !

Otilia, ingrozitor cu hotii astia )si cand ma gandesc ca eu am de-a face zilnic cu ei la serviciu in meseria mea )!

Mirtha, mai ai atat de putin pana la nastere!

Fetelor, eu maine merg la dr. si sigur ma programeaza pt. cezariana! Pt. mine va fi sigura data nasterii, ca si pt. Cata.

35+

Mergi la inceput

Bafta , bafta maine ! Sa fie intr-un ceas bun programarea !
In ceea ce ma priveste o tin una si buna : 3 saptamani , 3 saptamni atit mai vreau .
Nu iti mai povestesc cit profit de ele in privinta comunicarii cu bebe si cit de drag imi este de burta mea .
Cind am timp ma zgaiesc la burtoi in oglinda si mi-e un drag , de nu mai pot. Pe de alta parte abia astept sa o vad pe fie-mea , sa o tin in bratele mele si sa o pup pina nu mai respir !

Citat:
citat din mesajul lui anes

Eli,[pup] ma doare sufletul pt. tine !

Otilia, ingrozitor cu hotii astia )si cand ma gandesc ca eu am de-a face zilnic cu ei la serviciu in meseria mea )!

Mirtha, mai ai atat de putin pana la nastere!

Fetelor, eu maine merg la dr. si sigur ma programeaza pt. cezariana! Pt. mine va fi sigura data nasterii, ca si pt. Cata.

35+

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Am avut o saptamana destul de grea: dureri de coloana ca nu ma puteam misca de pe o parte pe alta, greturi si arsuri cat cuprinde, dureri de cap. Si la ora asta ma termina arsurile pe gat.
maine ma duc la control si aflu ziua in care voi naste. Am impresia ca va fi saptamana viitoare.

Eli te pupic dulce si iti trimit o imbratisare calda!

Anes tin pumnii maine. Sa te intorci numai cu vesti bune!

ginye 36+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra mi-ai adus aminte de perioada cand era David mic.. Sa-ti traiasca papusica si sa fie sanatoasa!
Babyzapi, Oceanborn, Elilov, Andreyutza multumesc frumos pentru gandurile bune si pentru felicitari! Muuulta sanatate si voua si la bebici si sa-i ducem cu bine la termen!
Bebecris mi-au placut foarte mult pozicile! Esti o graviduta frumoasa si ai o burtica super! Ma uitam la mutzuneii atarnati de patut...cu genul ala de prindere trebuie sa cautam si noi, ca avem pat similar.
Alexa sa poarte sanatos bebe lucrusoarele! Nu fi necajita, oricum si astea sunt super si o sa reusesti tu sa-ti iei si restul.
Otilia nu pot sa cred ce bafta ai cu hotii!
Diana, Mav ma inscriu si eu la alea 2 ore..sunt de ajuns!!. Eu am alt stres...sa ajung la timp acum...ca din cauza traficului din Bucuresti fac cam 1 ora si 15 minute pana la spital!
Eli tare frumos ai pus in cuvinte ceea ce simti! Sa-ti dea Dumnezeu tarie si de acum incolo sa privesti la fel catre el

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 36+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, cand va aud ca stabiliti data nasterii si ca mai e asa putin, ma apuca emotiile. Zici ca nasc eu,asa mi se face un gol in stomac. De abia astept sa apara primii puisori la noi la odisee

Eli, multumesc iubita!

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Pt.dureri la coloana masaj , usor miscari circulare . preferabil cu o crema pe baza de ulei de masline.
Pt. arsuri la mine a functionat si functioneaza foarte bine Maalox. Am eliminat sucurile dulci care imi provocau o senzatie aproape dureroasa de arsura.

Cit priveste nastrea ...Wow , multa bafta ! Tinem pumnii ! Va fi primul bebe de la Odiseea nostra daca nu ma insel , nu ?

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Buna burtici!

Am avut o saptamana destul de grea: dureri de coloana ca nu ma puteam misca de pe o parte pe alta, greturi si arsuri cat cuprinde, dureri de cap. Si la ora asta ma termina arsurile pe gat.
maine ma duc la control si aflu ziua in care voi naste. Am impresia ca va fi saptamana viitoare.

ginye 36+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 2 SAPT

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput