Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaelacg spune:
saru` mana iulia.
nu, nu tb sa bei apa.
pe mine nu m-a pus niciodata sa beau apa.
eventual sa ai la tine o sticla de apa, o dai atunci peste gat
.
cred ca si eu o sa merg la 20 sapt tot la medlife, ca-i mai performant echo si in plus poti sta linistita sa vb cu el.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
15+
mihaelacg spune:
cine a mai facut echo de la 15 sapt in sus, imi spuneti si mie daca mai aveti crl la masuratori?
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
15+
petrean spune:
Buna fetelor. Am reusit si eu sa intru putin. Pentru eco abdominala nu tb neaparat sa bei apa, insa sa nu fi fost in ultima ora la toaleta
ca altfel nu se vede foarte bine..dc vezica e goala
Bogdana
16+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
smoly spune:
Buna fetelor! Ma scuzati ca dau buzna dar am si eu nevoie de un raspuns.Vreuna dintre voi care a facut DT la Medlife,poate sa-mi dea si mie valorile de referinta la FREE-B si PAAP-A?
Va multumesc!
Cristina
13+
simina_kin spune:
Fetele incep sa vina pe lume bebeii de la "Gravidute curajoase de noiembri-decembrie". Sapt viitoare vine primul bb
....Mai are puti Elilov si-si tine piciul in brate
CU MINE
irina81 spune:
Buna seara gravidutze! Ne primiti si pe noi? DN 20.06.1982, UM 13.06.2008, DPN 20.03.2009. Eu va citesc de la inceput,recunosc ca am mai sarit cateva pagini pt ca nu am timp sa tin ritmul; dar in mare v-am cunoscut si sper sa mergem impreuna mai departe si la clubul scutecelor.Am un baietel de 3 ani si sper din tot sufletul sa vina o fetita.
Silvia,echografia 3d cu morfologia este indicata intre 22-24 sapt.Se face intai 2d si se vizualizeaza organele,se fac masuratori, apoi se comuta in 3d/4d pt a vizualiza fata,mainile,picioarele.Se face abdominal deoarece la varsta asta uterul este suficient de mare,putin deasupra ombilicului.Eu am facut ieri la fix 16 sapt 2d si initial a incercat abdominal,dar bb este inca mic si se vedea mai bine intravaginal.Deci mergi linistita cu prietenele.
Leeloo,TT se indica intre 16-18 sapt si da,are mare legatura cu echografia.Se face intai echo in care se masoara diametrul biparietal si lungimea femurului;in aceeasi zi sau la 2-3 zile maxim se face TT;ai sa vezi ca in formularul ce trebuie completat se introduc printre altele si cele 2 masuratori de la echo.Valorile celor 3 hormoni se coreleaza cu cele 2 masuratori.
Mihaela,bravo,bine ca ai scapat!
.Eu am facut echo la 16 sapt si dr nu a mai masurat CRL.
Iulia,eu stiu ca nu e musai sa bei apa,uterul oricum s-a marit si proemina in abdomen,fiind vizibil.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
16+
Leeloo21 spune:
irina multumesc mult..raspunsul tau chiar m-a lamurit..am mai auzit de masuratorile astea..am sa fac in aceeasi zi cu tt si ecografia..si am sa specific sa se faca aceste masuratori..multumesc!
pup fetele frumoase cu burtici
Cristina
cu bebe mic 16+
nasterea in apa
Adee spune:
irina bine ai venit
avem UM aceasi data, 13.06.2008, poate vin bebeii in aceasi zi![]()
simina, Joanna nu a mai lasat nici un mesaj de cateva saptamani. Sper ca este bine.
16+
poze
Dodo-pui spune:
o zi frumoasa dragelor si tot binele din lume.
Noi suntem ok ceea ce va dorim si voua
si
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!