Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

vin si eu la o cafea, ca iar m-a trezit cocosul cu noaptea in cap.

vad ca unele dintre voi va faceti probleme cu bautul de cafea. eu beau in fiecare zi cate o cafea cu lapte si destul de slaba. si nu am nici o problema cu tensiunea.
la sarcina trecuta nu am putut bea cafea pana in trim. 3, pentru ca pana atunci nu-mi placea gustul. in trim 3 am redescoperit gustul cafelei, si in fiecare zi beam cate una. dupa ce am nascut multa vreme nu am mai baut cafea, ca alaptam.

13+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flav

buna fetelor! am si eu o probema care ma cam chinuie. suntem in 15+ si avem o super constipatie de care nu mai scapam.
Nu mege cu supe ,cu ceaiuri, cu iaurturi etc.Poate stiti voi alt ceva.MULTUMESC anticipat

suc de portocale dimineata pe stomacul gol, miere, lapte, cafea.

13+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor...

mihaela eu am facut eco la 18 sapt + si m-am uitat acu pe ea...am si eu niste valori da la CRL nu scrie nimica... e eco 2d...nu stiu daca asta te ajuta... (am scris la S1, C1,LA1,SA1, VOL1 - habar nu am ce sunt)

novus f frumos numele pt fetita ta, mie imi place mult alexandra..fara vreun motiv anume...imi place cum suna pur si simplu

simina...ce pufuleteeeeeeeee ai...hihiihh

galushca sanatate multa cu sinusurile tale

irina bine ai venit!!!

io n-am baut apa la nici o eco, ba dimpotriva faceam pipi inainte...

mariak si tie iti tropaie mini a? si la mine tot seara e cea mai mare veselie

pupici la toate fetele si o duminica frumoasa

corina 19+ [baietel Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui flav

buna fetelor! am si eu o probema care ma cam chinuie. suntem in 15+ si avem o super constipatie de care nu mai scapam.
Nu mege cu supe ,cu ceaiuri, cu iaurturi etc.Poate stiti voi alt ceva.MULTUMESC anticipat

suc de portocale dimineata pe stomacul gol, miere, lapte, cafea.

13+
si Andrei (16.12.2006)

subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna dimineata fetele. Am intrat sa va salut sa va urez o duminica placuta. AZi dimineata bebeii au reactionat foarte frumos la manuta lui Andrei pusa pe burtica...au facut"tumbe"..am avzut burtica cum se incovoia

Bogdana
16+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna dimineata fetele. Am intrat sa va salut sa va urez o duminica placuta. AZi dimineata bebeii au reactionat foarte frumos la manuta lui Andrei pusa pe burtica...au facut"tumbe"..am avzut burtica cum se incovoia

Bogdana
16+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata fetelor!

irina, plici plici, va multumesc pt raspuns. am mai gasit intrun loc unde zicea ca de la 14 sapt nu se mai masoara crl.

astazi am o zi foarte....plina.
m-am luat un pic cu sotiorul cand m-a vazut cu laptop-ul in btate, ca cica azi avem treaba, ne asteapta un teanc de reviste, sa ne hotaram la cum vrem sa facem casuta noastra.
asa ca.....azi o sa intru printre picaturi

multi multi, o zi linistita, sa va odihniti mult ca afara tare-i rea vremea. cel putin la galati

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Bine ai venit Irina si multumesc pentru raspuns! Eu merg luni sa fac TT si probabail si ecografie. Sunt in saptamana 16; asta inseamna ca e posibil sa nu se vada bine si sa imi faca intravaginal, asa ca nu-mi mai iau prietenele. Le iau la urmatoarea. La tine nu s-a vazut ce e puiutzul? Ca am vazut ca multe fete pe la 15-16 saptamani au aflat.

Va pe toate! Sa aveti o duminica frumoasa!

Silvia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Buna tuturor burticilor!

Fetelor, am vazut ca marea majoritate faceti triplul test.Eu locuiesc la Roma si aici , intre saptamanile 11-14 se face Dublu test in combinatie cu o ecografie numita Traslucenza nucala unde se masuara pliul nucal al bebelului. Acest test are o valoare procentuala mai ridicata decat cea a triplului test.Si apoi la traslucenza la mine deja la 13 saptamani s-a vazut ca e baietel.Apoi in functie de valorile acestui dublu test ti se recomanda sau nu efectuarea amniocentezei.Mi se pare ciudat ca in Romania nu se face deoarece stiu ca laboratoarele sunt foarte bine dotate cu aparate de ultima generatie...sau poate e doar faptul ca inca nu se cunoaste acest lucru...oricum le sfatuiesc pe fetele care nu au trecut de 14 saptamani sa se intereseze de acest lucru.
Va pup dulce si va urez o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Hirondella in Romania se mai face si dublu test, dar depinde de medic. majoritatea recomanda triplu test.

13+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput