Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Mihaela, bine ca ai scapat, sper sa ne molipsim cu toatele si sa aducem numai vesti bune.
Simina, frumoase pozici Al meu face cafeaua mereu in week-end, numai ca acum nu mai beau eu Da o gurita doua tot mai iau

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Dyanna multumim. Este tare neastamparata Pisi, cum o alintam noi. Inca nu are nici 1 an , si este foarte agitata, dulapuri, galeria de la perdea, pe centrala...cam astea sunt locurile ei preferate, dar cand e vorba de somn, este prima in pat. Am mai pus cateva poze daca mai vrei sa o vezi

Ieri a fost ziua barbatelului meu, si ne-am chefuit de zor. Am si dansat,adica l-am zgaltait pe bebe, vorba lui tati

Am scapat de raceala, dar de tuse se pare ca nu scap, si tare nu imi place cum mi se zguduie burtica cand tusesc.

16+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

FETELOR SA DEA DUMNEZEU SA AVEM NUMAI VESTI BUNE DESPRE MINUNILE NOASTRE DIN BURTICI.

acum am si eu o intrebare de 100 de pct.
sa vad cine se baga:
inainte dimensiunea lui bb o vedeam la crl , acum stupizanu mai scrie nicaieri crl.
stiu ca are 128 g, si mai am niste dimensiuni in cm, insa nu stiu care din ele e lungimea lu bb.
cele mai mari valori de la fetal biometry sunt HC 12.11cm 16wOd+_ 9d si AC 9.58 cm. 15 w5d+- 12 d .care din valorile astea e lungimea lu bb?

va dau dinainte

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flav spune:

buna fetelor! am si eu o probema care ma cam chinuie. suntem in 15+ si avem o super constipatie de care nu mai scapam.
Nu mege cu supe ,cu ceaiuri, cu iaurturi etc.Poate stiti voi alt ceva.MULTUMESC anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Mihaela HC= circumferinta craniului; AC=circumferinta abdomenului; dupa un anumit nr de sapt., astea servesc pt a "incadra" ecografic bb intr-o sat sau alta . eu asa stiu

Maria 18+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

uf maria, nu stiu, astea is cele mai mari valori, am si valori pt craniu si alte minuni.

ma gandesc sa fi omis sa-mi treaca crl?
la 4 d de 12 sapt la valori aveam si HC si AC, si CRL.

tu ce mai faci maria?
nu mai intri asa des.
tie iti mai e rau? stii tu....faza cu ratustele.
eu fac mari progrese, merg sa dau la ratuste si singura, fara sot, aseara am iesit asa discret din dormitor....dar m-am dat de gol la baie
cica de cand misca gata, insa eu zic ca a miscat sapt trecuta, insa eu tot pretena la catarama am ramas cu ratustele

mitzica15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

mihaela multumesc de intrebare. acum sunt mai bine. mi-a trecut si raceala. mie rau cu nu mai imi e cam de 3 sapt. greturi mai am uneori, dar nimic deranjant. bb misca de zor, pe zi ce trece mai tare. intre 15 si 17 sapt era asa ca si o adiere in burtica si destul de rar (zilnic, oricum) dar acum .... e ca si un soricel neastamparat. mai ales dupa-masa spre seara are program artistic. si dimi pana la 12. si in restul zilei il simt dar nu continuu. mi-e atat de drag... chiar ma distram zilele astea ca de cate ori tuseam , se revolta si el . are personalitate, ce mai!? doar suntem mari. luni avem 19 sapt.
marti merg la medic si sper din tot sufletul sa vrea sa ne arate putzica sa-i facem o surpriza lui tati chiar de ziua lui

Maria 18+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

ar fi super sa-i vedeti sexul....astA da surpriza pt tati.
cred ca aveti toate sansele sa se vada.
esti o fericita ca-l simti asa des pe bb.
dupa ce termin de calcat, ma asez in pat, si pun mana pe burtica, poate mai da vreun semn.

mitzica15+

Mergi la inceput

iza, nici eu nu rezist la mirosul de cafea, iar de cand nu-i mai facc eu cafeaua sotului, si-o face singur, si chiar o face ff buna.
am o cescuta mica mica si imi pune in ea maxim 50 mil, da-i mult.
doar 2 gurite
de pofta

mitzica15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Miha felicitari pentru vestile bune.Eu mi-am facut programare pentru dublu test la doctorul tau(la medlife).Pentru eco abdominala trebuie sa apa?Mentionez ca pe 15 oct o sa am 12 saptamani 4 zile.

iulia 11+

Mergi la inceput