Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
iza79 spune:
Mihaela, bine ca ai scapat, sper sa ne molipsim cu toatele si sa aducem numai vesti bune.
Simina, frumoase pozici
Al meu face cafeaua mereu in week-end, numai ca acum nu mai beau eu
Da o gurita doua tot mai iau ![]()
18+
Adee spune:
Dyanna multumim
. Este tare neastamparata Pisi, cum o alintam noi. Inca nu are nici 1 an , si este foarte agitata, dulapuri, galeria de la perdea, pe centrala...cam astea sunt locurile ei preferate, dar cand e vorba de somn, este prima in pat. Am mai pus cateva poze daca mai vrei sa o vezi![]()
Ieri a fost ziua barbatelului meu, si ne-am chefuit de zor. Am si dansat,adica l-am zgaltait pe bebe, vorba lui tati![]()
Am scapat de raceala, dar de tuse se pare ca nu scap, si tare nu imi place cum mi se zguduie burtica cand tusesc.
16+
poze
mihaelacg spune:
FETELOR SA DEA DUMNEZEU SA AVEM NUMAI VESTI BUNE DESPRE MINUNILE NOASTRE DIN BURTICI.
acum am si eu o intrebare de 100 de pct.
sa vad cine se baga:
inainte dimensiunea lui bb o vedeam la crl , acum stupiza
nu mai scrie nicaieri crl.
stiu ca are 128 g, si mai am niste dimensiuni in cm, insa nu stiu care din ele e lungimea lu bb.
cele mai mari valori de la fetal biometry sunt HC 12.11cm 16wOd+_ 9d si AC 9.58 cm. 15 w5d+- 12 d .care din valorile astea e lungimea lu bb?
va dau
dinainte
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
15+
flav spune:
buna fetelor! am si eu o probema care ma cam chinuie. suntem in 15+ si avem o super constipatie de care nu mai scapam.
Nu mege cu supe ,cu ceaiuri, cu iaurturi etc.Poate stiti voi alt ceva.MULTUMESC anticipat 
Maria_K spune:
Mihaela HC= circumferinta craniului; AC=circumferinta abdomenului; dupa un anumit nr de sapt., astea servesc pt a "incadra" ecografic bb intr-o sat sau alta . eu asa stiu
Maria
18+
vine bb!
Pozele noastre
mihaelacg spune:
uf maria, nu stiu, astea is cele mai mari valori, am si valori pt craniu si alte minuni.
ma gandesc sa fi omis sa-mi treaca crl?
la 4 d de 12 sapt la valori aveam si HC si AC, si CRL.
tu ce mai faci maria?
nu mai intri asa des.
tie iti mai e rau? stii tu....faza cu ratustele.
eu fac mari progrese, merg sa dau la ratuste si singura, fara sot, aseara am iesit asa discret din dormitor....dar m-am dat de gol la baie
cica de cand misca gata, insa eu zic ca a miscat sapt trecuta, insa eu tot pretena la catarama am ramas cu ratustele![]()
mitzica
15+
Maria_K spune:
mihaela
multumesc de intrebare.
acum sunt mai bine. mi-a trecut si raceala. mie rau cu
nu mai imi e cam de 3 sapt. greturi mai am uneori, dar nimic deranjant. bb misca de zor, pe zi ce trece mai tare. intre 15 si 17 sapt era asa ca si o adiere in burtica si destul de rar (zilnic, oricum) dar acum .... e ca si un soricel neastamparat. mai ales dupa-masa spre seara are program artistic. si dimi pana la 12. si in restul zilei il simt dar nu continuu. mi-e atat de drag...
chiar ma distram zilele astea ca de cate ori tuseam , se revolta si el
. are personalitate, ce mai!? doar suntem mari. luni avem 19 sapt.
marti merg la medic si sper din tot sufletul sa vrea sa ne arate putzica sa-i facem o surpriza lui tati chiar de ziua lui ![]()
Maria
18+
vine bb!
Pozele noastre
mihaelacg spune:
ar fi super sa-i vedeti sexul....astA da surpriza pt tati.
cred ca aveti toate sansele sa se vada.
esti o fericita ca-l simti asa des pe bb.
dupa ce termin de calcat, ma asez in pat, si pun mana pe burtica, poate mai da vreun semn.
mitzica
15+
mihaelacg spune:
iza, nici eu nu rezist la mirosul de cafea, iar de cand nu-i mai facc eu cafeaua sotului, si-o face singur, si chiar o face ff buna.
am o cescuta mica mica si imi pune in ea maxim 50 mil, da-i mult.
doar 2 gurite![]()
de pofta
mitzica
15+
iulia_30 spune:
Miha felicitari pentru vestile bune.Eu mi-am facut programare pentru dublu test la doctorul tau(la medlife).Pentru eco abdominala trebuie sa
apa?Mentionez ca pe 15 oct o sa am 12 saptamani 4 zile.
iulia
11+