Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti la toata lumea!

Si eu am placenta jos inserata dar stiu de la edicul meu ca se intimpla in 25% din cazuri. Pina in saptamina 28 ar trebui sa urce. Doar in 5% din cazuri ramine jos inserata, situatie in care se pune diagnostic de "placenta praevia". Bebe nu e afectat dar e recomandata nasterea prin cezariana. Sa raminem optimiste.

Pupici

PS. Rog a 3a oara pe "cineva" sa ma treaca si pe mine in listuta. Daca nu e f. complicat.
DN 13.03.975
DPN 06.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor cand aveti timp puneti in lista si numele bebelinei mele Alexandra !!

Va doresc noapte buna !!!

18+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor va iubesc pe toate
si pe nenea dr.
am fost la buc sa-mi fac cerclaj-ul si cand colo....toate bune.placenta s-a "lipit" si colul e sus 4 cm si strans.
mi-a facut si echo si control.
nu am poze ca era f aglomerat, ca ieri s-a inaugurat aripa renovata de la filantropia si azi era fuul.

dumnezeu e mare, a facut o minune.
sunt tare bucuroasa.
bb se foia pe-colo, i-am auzit inimioara.

l-am bombardat acum pe dr. cu o serie de intrebari pe mess, ca asa ne-am inteles , ca sunase dupa el sa mearga ca-l astepta o cezariana, si n-am fi avut timp sa stam la discutii.

cam asta e, is happy tare.

am citit un pic din urma
ada, multumim pt detaliile despre cerclaj, insa se pare ca eu am scapat momentan.

mititica, bine ai revenit. si eu m-am gandit la tine.
eu la dr. merg la bucuresti, iar analize de sange inca nu am facut ca nu mi-a dat. l-am intrebat acum ce mai am de facut, astept sa-mi raspunda.

am citit ca mai avem o fetitza, felicitari, nu mai stiu cui....scuze, is rupta de somn , is treaza de la 4 dim.

, acum merg sa facem nanita ca tare mai suntem obositi, ne ajunge pe ziua de azi.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Ma bucur mult pt tine Mihaela! Cred ca nu-ti venea sa crezi cand ai auzit ca e totul bine si ca ai scapat! Ce bine imi fac vestile astea bune!

Vise placute la toate burticile!

Silvia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari mihaela si eu tot la filantropia am vorbit cu cineva sa merg pt triplutest si ecografie..am sa le fac pe amandoua la 17 saptamani..iar cea dintre 20-22 sapr..o s-o fac la mom respectiv..
spune-mi te rog..ti-a placut acolo?..ai avut un tv sau monitor unde l-ai putut si tu vedea pe bebe sau s-a uitat doar tati si dr?..noi vrem si ceva poze si poate chiar sa filmam ecranul..cum am facut si la prima eco..

multa sanatate incontinuare tuturor!

ma urc cu poponetul pe pernuta ca sa fac nani pui cu bebicu meu

Cristina cu bebe mic 15+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata!!! Ce fac burticile?????
Astazi am avut parte de o surpriza placua , am fost plecata cu mama cu noaptea-n cap si cand m-am intors..baiatul meu facuse cafeaua...pt prima data de cand stam impreuna si tot prima data cand face el o cafea.....si-a fost buna rau!!!!
Va servesc si pe voi cu cate o cu lapte si cate o
....
PS: hai sa vedem dc se vad pozele acu!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ma bucur pt tine Mihaela

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

PS. Rog a 3a oara pe "cineva" sa ma treaca si pe mine in listuta. Daca nu e f. complicat.
DN 13.03.975
DPN 06.04.2009

scumpa mea, bine ai venit printre noi! sarcina usoara si bb sanatos!
mesajele tale apar mult mai greu pentru ca sunt moderate, deci nu apar in timp real. cand le-am putea vedea si noi, discutiile sunt probabil cu pagini mai incolo. asa ca scrie mai repede sa ai 12 mesaje sa scapi de moderare.
"cineva" nu te-a trecut pana acum in lista pt ca nu ti-a vazut mesajul. deci, nu din rautate sau pt ca nu te luam in seama. ori eu, ori colegele mele, te vom trece in lista imediat ce ne vei da si UM-ul (ultima menstruatie).
-ici si fara suparare sau ironii.

Maria 18+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Mihaela tare ma bucur ca te-a ajutat Dumnezeu si s-a rezolvat problema.
Leeloo baga perna sub curutz si stai cumintica. totul se va rezolva, sunt convinsa. ai grija de tine/voi
Simina multumim! tare buna cafeaua..... iubi tau sa-si pastreze naravul si poate-poate il angajam cu norma intreaga sa "cafegeasca" zilnic (macar tie)

Maria 18+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bravo, Mitzica! Scapasi de hopul asta!

Simina, vroiam sa iti zic ca o sa fii o mireasa frumoasa foc, dar mi-a luat piuitul catelul vostru. Ce scuuuuuuuuuummmmmmppppppppppp!

Monik 17+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput