Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
simina_kin spune:
S-au sters pozele da nu stiu de ce
.....nu mai stau ca ma apuca dracii!!!...maine incerc iar!!
POZE
simina_kin spune:
Vad ca apare doar una...si este facuta acum 4 ani
...maine le reincarc.....va
pe toate....Noapte buna!!!
POZE
silvia4 spune:
Multumesc Bubulina si Monnvas! Am inteles cum sta treaba! Eu auzisem ca la ecograful intravaginal se vede mai bine, de-aia ma gandeam ca-mi face de-ala..Acum am priceput ca dupa 14-15 saptamani nu se mai face.
Millie felicitari pt mititica ta din burtica! Sper sa vin si eu luni cu o veste!
Silvia
15+
petrean spune:
Monnvas eu la Cordcenter la Cluj m-am interesat pentru recoltare celule stem . Mi s-au parut cei mai ok.Dr meu doar 3d face. Morfofetala o face in 2 d..si eco intravaginal doar daca e nevoie. La mine nu a fost
Bogdana
16+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Leeloo21 spune:
buna fetelor! acum juma de ora m-am intors de la dr...am papat si eu intre timp
bebe este bine..eu sunt bine..nu au fost contractii..problema au fost probabil miscarile mele cam bruste..uteraul meu cu bebe este un pic cam jos si cam in afara..adica este un pic bombat..oricum sapt viitoare merg la eco si o sa flu mai multe..mi-a zis sa iau totusi 2 no-spa pe zi..dimineata si seara..mi-a mai zis sa imi pun o pernisa sub fundulet cand stau intinsa in pat ca poate bebe se va mai ridica un pic..oricum a zis ca nu sunt mitive de ingrijorare..doar ca sa am grija cum ma ridic din pat, cum cobor din masina..sa ma comport un pic mai ca o graviduta...pot sa spun ca sunt destul de activa..eu am facut si balet si gimnastica,aerobic pana sa raman cu bebita..sapt trecuta am mai facut cateva miscari de incalzire..nimic grav sau dureros..de placere doar..mi-a zis ca s-ar putea sa ma fi durut si din cauza asta pt ca nu i-au prins bine lu' bebica..din cauza pozitiei lui la mine in organism..
a zis ca a mai intalnit cazuri de burtici astfel formate..la fete cu o conformatie asemanatoare cu a mea si ca totul a fost foarte ine..oricum..ecografia ne va da mai multe raspunsuri..
eu sunt obtimista..al meu iubit e plecat pana duminica din bucuresti..si o sa ma linistesc doar..
aa..important ce mi-a mai zis este ca sa nu mai tin asa mult manuta pe el..sau daca o tin sa o fac foarte foarte finuta..fara sa-l deranjez..si sa nu-l maingai pt ca trebuie el sa-si faca locul lui ..oricum..pana acum tineam manuta pe el..palmuta..eu sau iubitelul...dar incet asa cum a zis doctorita..oricum...ii trebuie un pic de spatiu si lui
o sa fim bine! sunt sigura!..fundu sus pe perna si bebe e ok
acum citesc sa vad ce ati mai scris si voi![]()
pupici
Cristina
cu bebe mic 15+
nasterea in apa
plici plici spune:
pupici la fete....
alina18 bine ai venit
millie
felicitari pt pitica!!!!!!
monik si mie dr meu mi i-a recomandat pe cei din cluj sau pe cei de la biogenis (sau cum le zice, sutn si pe prima pagina la noi la odisee). Adica el colaboreaza cu ambele firme...Nici eu nu m-am hotarat inca, prin decembrie asa o sa-i contactez.
simina eu am apucat sa-ti vad pozele cand faceai teste. f frumos costumul de baie !!! (am si eu la fel...hihihih). stiu ca am mai zis dar de-abia astept te vad mireasa in poze...
mai aveam de zis una alta dar am uitat....clar trebe sa-mi notez si eu ca mereu uit cate ceva..deh neuron gravid
18+
Robert Andrei
Leeloo21 spune:
fetelor..stiu ca ati mai vorbit despre asta..insa ce am aflat m-a abramburit..am nevoie de un raspuns..triplutest se face la 17 sptamani ca atunci cica ies cel mai bine rezultatele..dar rezultatele de la triplutest au legatura cu rezultatele ecografiei de trim 2? acum am vorbit cu un doctor care mi-a zis ca triplutest nu are legatura cu eco de trim 2 care se face intre 20-22 saptamani..si ca este numai bine cand vin rezultatele de la TT merg la eco..si ca atunci se compara si vede dr daca totul e ok sau ba..?
asa ati facut si voi? sunt pe calea cea buna? va rog sa-mi raspundeti![]()

Cristina
cu bebe mic 15+
nasterea in apa
Galushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 aa..important ce mi-a mai zis este ca sa nu mai tin asa mult manuta pe el..sau daca o tin sa o fac foarte foarte finuta..fara sa-l deranjez..si sa nu-l maingai pt ca trebuie el sa-si faca locul lui ..oricum..pana acum tineam manuta pe el..palmuta..eu sau iubitelul...dar incet asa cum a zis doctorita..oricum...ii trebuie un pic de spatiu si lui ![]() nasterea in apa |
Pai Cristina iubita, si cu haptonomia cum facem? Hihi, ca astia zic pe dos, ca bebe trebuie atins si mangaiat etc. Cand incep cursurile zic mai pe larg.
Eu ma simt cam nasparliu, am facut sinuzita, ma doare capul de crap. Am fost ieri la dr si mi-a dat vreo 6 medicamente, dintre care un antibiotic. Intrucat n-am baut gaz, am luat numai 2 dintre ele. Antibioticul, ca cica e infectia destul de serioasa, si inca o chestie care fluidifica secretiile. Am cm pana marti inclusiv, sa vedem cum o mai fi. Am de gand sa stau in casa pana atunci, sper sa nu se iveasca vreo urgenta sa trebuiasca sa ies.
Va pup, ma duc sa ma bag in pat
Galusca
18+
silvia4 spune:
Leeloo, mie doctorita mea mi-a zis ca in ziua in care o sa fac triplul test o sa fac si ecografia. Ma duc la un doctor genetician luni si el se ocupa si de programarea la ecograf, chiar daca o sa fac in alta parte. am inteles ca poate fi diferenta doar de o zi intre triplul test si ecografie. Si aia de la 21-23 de saptamani e alta.
Silvia
15+