Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Gata am pus si eu pozici [url= "link-ul" ]poze[/url] simina copiaza ce am scris eu si pune in locul cuvantului link-ul_ linkul unde sunt pozele tale in ghilimele si sterge pauzele. Alina 12+POZICI |
Unde anume sa scriu???? la profil/semnatura , profil/pag url ,sau aici cand scriu????
http://community.webshots.com/album/567523053jlmtGa?vhost=community
alina.n spune:
in profil semnatura scrii
inainte sa postezi dai vizualizare semnatura sa vezi cum iese
Alina
12+
POZICI
Monnvas spune:
Silvia, din cate stiu eu dupa 14-15 saptamani nu iti mai face eco transvaginala, numai abdominala. Chestia cu 3D sau 4D tine de modalitatea de vizualizare in care e comutat ecograful.
si sa vezi ce trebuie!
Monik
17+ 
CASA LU' BEBE
Aalina spune:
Anamariame stai linistita. Eu am Rh negativ. Daca copilul il va avea pozitiv si va fi incompatibilitate in primele 72 ore dupa nastere trebuie sa ti se faca un vaccin. Si in perioada sarcinii trebuie sa iti ia sange si sa stabileasca daca au aparut anticorpi antiD. Eu la prima sarcina nu am avut nici o problena, am facut vaccinul. Acum la inceput mi-am facut analiza si e ok. Luni imi vine rezultatul de la a doua. Si o sa o tot repet pe perioada sarcinii cat imi va spune medicul.
19+ cu 
Monnvas spune:
Simina, ai incarcat si poze? Ca mie imi arata ca nu ![]()
Fetelor, eu am tot cautat
pe net despre recoltarea de celule stem. Pana acum am gasit 3 companii mari si late, dintre care 2 pareau mai serioase - Cryo Save si Cordblood center. Voi mai stiti si alte companii care se ocupa de asa ceva?
Monik
17+ 
CASA LU' BEBE
millie spune:
buna seara burtici! Acum am venit si noi de la doctor,am facut un eco 3D,bebelina e perfect sanatoasa si e FETITA 

monica
18+
simina_kin spune:
OOOhhhhhooooooo....vin fetiteleeeee din urma~!!!!!!

Felicitari Millie pt ea
, sa fie sanatoasa si frumoasa!!
POZE
alina.n spune:
bravo simina,acum pune si pozici sa te vedem![]()

millie felicitari pt fetita 

Alina
12+
POZICI
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Simina, ai incarcat si poze? Ca mie imi arata ca nu [? ![]() Monik 17+ ![]() CASA LU' BEBE |
ACUM SE VAD???????
POZE