Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
A APARUT...SI ACUM CUM FAC EU SA SRIU DENUMIREA ALBUNULUI...SA NU MAI FIE LINK????
http://community.webshots.com/album/567523053jlmtGa?vhost=community
florinela79 spune:
Eu habar nu am...sa pun poze.. am cateva aici la album(dar a trebuit sa tai din ele ca sut prea mari si nu se incadreaza )
fbruma
silvia4 spune:
Sa inteleg ca ecografia 3d se face numai abdominal? Sau depinde de cum vrea medicul?!
Silvia
15+
anamariame spune:
Florinela, daca vrei sa pui poze la semnatura, trebuie sa iti deschizi un cont pe un site specializat (de ex, webshots) si adaugi acolo pozele. E ceva mai complicat asa, insa sa stii ca eu ti-am vazut pozele din albumul de pe DC.Fetele, eu sunt un pic suparata, azi mi-am luat analizele si am RH negativ. Am sunat dr si m-a mai linistit un pic, eram suparata ca eu vreau macar 3 copii (sunt curajoasa acum
), dar mi-a explicat ca a evoluat medicina si pot sa fac cati vreau cu un simplu vaccin la nastere.Mai are cineva RH negativ aici?Ana-Maria
10+
alina.n spune:
Pup fete dragi,
ce frumos este afara,e venit soarele
ma simt asa de bine cand e frumos afara![]()
simina frumoase pozicile
o sa fii o mireasa foarte frumoasa
incerc sa pun si eu cateva pozici,revin
Alina
12+
alina18 spune:
sunt si eu mamica de aprilie 2009.mai ex am DPN 23 aprilie 2009.mai am o fetita de gradinita de 3 ani si 4 luni.
va doresc sa va simtiti usoare ca fulgul si sanatoase ca tunul
alina.n spune:
Gata am pus si eu pozici
[url= "link-ul" ]poze[/url] simina copiaza ce am scris eu si pune in locul cuvantului link-ul_ linkul unde sunt pozele tale in ghilimele si sterge pauzele.
Alina
12+
POZICI
silvia4 spune:
Anamariame, are dreptate medicul tau! Acum se face nu stiu ce injectie la nastere celor care au rh negativ si in felul asta o sa mai poata duce inca o sarcina. Si in caz de avort ( Doamne fereste!) la fel trebuie facuta injectia aia. Oricum tu sa te asiguri ca ti se va face vaccinul, pt ca alta solutie nu exista si trebuie facut chiar atunci! Nici eu nu stiu cum il am, saptamana viitoare o sa aflu.
Un weekend placut la toata lumea!
Silvia
15+
Misha_tp spune:
Fetelor, ati avut ameteli in timpul sarcinii? Mai aveti?
Eu am ameteli in special noaptea (daca puteti sa credeti asta!) cand dorm si ma intorc de pe o parte pe alta si mai am dimineata o stare din asta, mai de ametita si cu usoare senzatii de greata.
Am anemie, dar in analize nu e una din alea severe si mi s-a prescris sorbifer 2/zi. Starile de ameteala au aparut de la ultimul control incoace. Oare sa ma grabesc sa informez medicul sau sunt stari normale pe care le aveti si unele din voi? Urmatorul control il am cam peste doua saptamani.
Si la prima sarcina am avut anemie, dar parca nu chiar asa cu ameteli.