Colectia de toamna-iarna 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 8
Noki_Lara spune:
Catutza, absolut superbe pozele si implicit locurile vizitate. Trebuie musai sa mergem si noi...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Morgano spune:
Ma duc sa ma impusc, am postat o tona, despre fete bolnave, despre desene, despre jucarii si s-a dus totu' dracu' din cauza unui nod pe net
Sanatate bolnaviorilor.
Si ale mele sunt iarasi varza.
Revin cand ma calmez
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
catutza spune:
hello!
Noki , ma bucur ca ti-au placut pozele. Noi am mancat la un restaurant cu mesele pe o pajiste (se vede si in poze) a fost destul de ok ca pret, chiar putin...4 ciorbe de pui, 4 felul2, 2 salate de rosii+castraveti, o salata mexicana, 8felii de toast, 4 cola la 0,25, 2 beri, 2lavazza si un expresso =66leva adica vreo 33euro
Si noua ne-a placut mai mult Arbanassi , este mai rustic, mai multe restaurante si hotelurile mai dragute cel putin asta ni sa parut la prima vedere.
Addya , bine ai revenit! ce cumparaturi interesante ai facut tu la Veliko? Noi nu ne-am plimbat decat putin prin Veliko si am intrat doar intr-un magazin de accesorii de unde am luat agrafe pentru Bia ca sunt eu lesinata dupa agrafe si elastece de par
Joy , ma bucur ca mi-ai dat vesti despre Ela, poate mai ne scrie si ea...
Voi cum sunteti, ce-ti fac baietii?
Delia , multa sanatate la fetele tale, sunt racite amandoua?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Woooow, Catutza, mi se pare suuper ieftin: 4 persoane cu aproximativ un milion???? Pai pe noi atat ne costa la mare, la noi, pentru 2 persoane.
Cred ca acolo ma duc de Revelion.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
Of...mai RIPLEY sper ca nu-s rau fetele si doar o raceala mica.
Sper ca te-ai calmat si ne da-ne vesti despre fete.
camelia_daniela spune:
Cata, suuuuper frumoase pozele de la Velico!!!
Sunteti foarte frumosi cu totii! Bia e o dulceata!
Ripley, sanatate maxima va dorim! Sper sa fie numai o raceala usoara si floricelele sa-si revina rapid!
Noi am fost la munte in w-e , la Moeciu si a fost fff frumos! Dara s-a simtit foarte bine si s-a comportat nesperat de bine!
Cand am intrebat-o ieri daca i-a placut mi-a raspuns scurt "da, cand mai mergem!?"
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
catutza spune:
Noki , cred ca se va merita sa mergeti acolo de Revelion , sa-mi spui daca gasesti ceva oferte.Cu ziua lui Sarah ce ai mai rezolvat?
Camy , multam de complimente . Tu nu ne arati poze cu voi? cum se simte Daria ta?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Madutza10 spune:
Hello Colectie!!
Va mai amintiti de noi?Sper ca da ...:)
Am intrat un piculetz sa vad pup ca mi-era dor de voi ,sa va zic ca sintem bine ,am crescut ,ne-am cumintit foarte mult ,mancam bine ,vorbim ca un adult in afara de ,,R'' ,ne uitam la desene non stop ,nici nu simt ca am copil in casa ,facem caca ,pipi la wc de mult si cam atit ...
Ziua i-o serbam la Piticot ,e cofetarie jos , loc de joaca (petteceri) la un etajul 1 ,la 2 cafeanea pt adulti ,tare frumos si nu prea scump,pentru cine sta prin sectorul 5-6 e super bine .
La gradi noi mergem la anu' ,daca inca pot sta acasa am zis dc sa-l dau asa micutz plus ca e super cumintel de la o vreme asa ca nu-mi mai da batai de cap ca sa vreau ,,sa scap de el'':))
Va pup ,va doresc multa sanatate la toti si sper sa intru din nou curand.
joy04 spune:
Chiar vroiam sa intreb de tine MADUTZA...Da de ti-e flacaul asa cuminte, de ce nu intri mai des??
Si nu ne spui si noua reteta de cumintenie??? Please, pleawe, please???
Da de LEEA, BULUCEL, SIMINAF, ILENUTZA mai stie cineva ceva???
soanso spune:
salutare,
am avut si noi o saptamana groaznica,Sorana bolnava ,a vomat,tusit,ia mers burtica,am ajuns cu ia pe la urgente...si ca sa fie tot tacamul complet vineri a lovit-o un baietel cu o hinta si ia invinetit un ochisor.acum suntem bine am reluat gradi.
sa va scriu meniul ei de saptamana trecuta:dim:nesquik cu lapte:pranz -idem,cina- idem...ce sa ma fac cu ia nu vrea sa manance alceva???
asta in conditiile in care o buna perioada de timp a refuzat laptele,iar acum vrea doar lapte cu "Bobite" ,plus ca mai contin si cacao.
in rest nimik nou,la Cluj ploua intruna de sambata,am avut un weekend exilat in casa,Sory e racit si el .
va pup si urez sanatate bolnaviorilor!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA