Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata si de la noi! si la noi ploua.
miri - trimite-l, cu cea mai mare placere il gazduiescare fata mea prieten de joaca , prea e singurica toata ziua.

ma gandesc si eu serios sa o dau la gradinita din ianuarie ,doar cateva ore pe zi, ii lipseste enorm Claire care sta toata ziua la scoala.

catutza- parfum pozele tale.
maria- ai o fam resusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirib

Pumba am mai zis eu ca-l trimit pe fi-miu la tine anul trecut?vad ca la tine dureaza 2 sapt sa tai cornitele.

azi am avut 2 motive de bucurie
-dupa urlete fioroase si mare scandal a facut fi-miu pipi la wc
-dupa ce m-a muscat de barba a spus "iarta-ma nu te mai musc data viitoare"
so, la ce loc de joaca acoperit va gasim azi?dc nu se anunta nimeni, mergem tot unde nu-i place lui Noki.
aaa, si voiam sa va intreb dc fuserati la circ, specacolul cu povesti.

Catutza ce ochi frumosi ai lupule.....stop

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44d498b9dd2483973e9125&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">David in decembrie

Miri, macar ochii sa ii mai am frumosi ca in rest sunt "pufoasa"
Felicitari pentru progrese! la ce loc de joaca a-ti fost voi azi?

Pumba , merci mult voi ce mai faceti, cum sunteti cu scoala? vad ca tu nu vrei sa ne arati poze

Noki , i-mi cer scuze pentru aseara, dar Bia nu a vrut sa adoarma ca a dormit in masina si cand am descarcat eu pozele nu mai erai tu pe mess scuze inca odata!

Feli , poate daca se trezeste mai devreme dimineata aia apuca sa doarma la pranz...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Catutza nowere. fi-miu nu a vrut sa iasa din casa, acu chiraie pe la masa-mare prin camera.tot ii zic de bile si de copii, nu vrea sa iasa.pufoasa? cu un decolteu obraznic observa numai femeile ca nu esti perfecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mai, criza de 3 ani, NOKI???????? pai io speram ca aia de 2 ani a fost...si gata cu crizele, ne intelegem "ca adultii".

IOANA nu cred ca laptele praf va rezolva lipsa titzelii noaptea. SI, vorba lui Noki, chiar daca nu-i mare diferenta intre plozii nostri, as fi zis si eu ca Stef mai are mult si bine pana la 1 an, mai ales citind despre titzeala. Felicitari ca l-ai tinut atat pe lapte "natural".

mai citesc si revin. Daca ma lasa Alex care doarme de la 19.00, pt ca astazi nu a binevoit sa doarma decat 1 ora.

Mergi la inceput

Revin...:

MIRI felicitari pt pipi la WC. Dar de ce dupa tipete si strigaturi? nu vroia, sau ce?

Mai nou, eu trebuie sa-l felicit pe Vlad dupa fiecare pipi pe care-l face SINGUR la wc. Pt ca a avut zile intregi cand nu vroia decat daca-i tineam eu putza, ii dadeam eu pantalonii jos....bla bla. Si i-am zis odata ca numai merg cu el, dar il si altoies daca face pipi pe el. Ca asta era alternativa: ori cu mine, ori singur no way.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, . Ce fericita sint de poezioare!

Monet, chiar ma intrebam daca exista cineva pe lumea asta caruia sa-i placa modelul ala de pantofi. Cum eu inteleg perfect cum e cu obsesia pantofilor mai ciudati, nu mai pun nici un fel de intrebari si-ti doresc sa faci rost curind de suma necesara pentru a-ti vedea visul implinit.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Am, avut un week-end super, d eliniste si pace, asta ca mi l-am petrecut la facultate.

Tpt nu m-am decis cu locul de joaca..deja o iau razna...am fost ieri si la Kids Planet City Mall..hmm..dragutel, dar mi-e ca o iau la goana copiii din acel spatiu care de fapt nu e inchis si incep sa bantuie prin mall.

Catutza- nu-ti face probleme, eu m-am culcat pe la 0.15, ca de cand cu gradi, Sarah da trezirea la maaxim 7.30 dimineta.Fug acum la poze.Unde ati mancat? LA un restaurant, ceva? As vrea sa stiu niste preturi estimative, please.

Lavi- la Unirea nu am mai mers, ca evident ca nu au loc deloc duminica cu pricina.

Miri- n-am fost la circ la spectacolul asta...e fain? Merita?Felicitari pentru pishu!!!

Ma duc sa-mi termin cafelutza...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

salutare natiune!

aha, deci m-ati dat disparuta ca magaru in ceata! ete ca nu, am citit tot-tot dar cum timpul meu liber a devenit usor-usor o notiune abstracta, n-am mai postat nik.
dar....hai sa va zic si eu, si bag o mega placinta pe capitole de interes, cititi si voi ce va ntereseaza:
Velico Tarnovo
l-am bantuit asta vara mai rau ca pe Sinaia pt ca ajung mult mai repede si usor.
Mie imi place. E on orasel mai mult gen Sighisoara decat Sinaia, condimentat cu muuulte magazine de unde se poate face un shopping interesant.
Nu am stat niciodata in Velico ci in Arbanassi, care e la vreo 3 km de Velico, o localitate mica, cocheta, frumoasa. Preturile la cazare la hotel de 2 stele (au si 3-4-5 stele) sunt undeva pe la 30-40 Eur/camera/noapte, se mananca bine pe oriunde, sunt multe carciumi care au gradina mare cu amenajari, mai rustice dar existente , pentru copii, una are chiar o mini gradina zoo. am sa plantez si niste poze mai pe seara. preturile la mancare nu sunt exagerate dar nici f mici, portiile sunt mari.Ce mia placut e ca maj. hotelurilor au piscina unde faceau baie piticii (mergem in mare gasca) la greu.
Plus ca sunt curate, mobilier nou etc. Am stat la vreo 4 diferite si am mai vizitat vreo 5, standardul e cam acelasi.
Cetatea medievala e cu adevarat impresionanta, peisajele sunt superbe.
Va mai zic detalii daca mai vrea cineva, intrebati...

Ce mai face Gugu

Am inceput gradinita. Cam jale dimineata, dar asta e. Azi n-a plans...doamne-ajuta. In rest e la perioada "doar cu mama mea", normal k avem si noi niste cornitze de 3 ani ca deh, nu se poate fara.E lung si slab, are o energie fantastica, nu mai doarme de pranz decat rarissim, chestie care ma ucide pt ca mi-a luat si putinul timp liber pe care il mai aveam...

Iar eu..muncesc de-mi sar capacele. De la 15 oct vreau sa ma intorc la birou k e super nasol sa lucrezi de acasa.

Mie dor de voi si sa stiti ca intotdeauna am fost cu okiu pe forum.
Bag diseara niste poze.

Poop u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Addya, mereu in umbra nu?Ma bucur ca "te-ai luminat".Ce hotel e ala cu loc de joaca cu de toate si mini-zoo? Asta ma intereseaza.astept cu maaxim d einteres pozele.
Si deci Gugu s-a lungit? Bravos, ca stiu ca era amarata ca e micutz.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

ohoooo uite ce-mi place mie cand revin fete cu postari! ADDYA sper ca vei pune poze, astept cu interes sa vad "slabatura".

CATUTZA frumos familionul vostru. sa va fie de bine plimbarea.
Ma intrebai de Ela. Sunt bine, prinsi cu munca, Daria a fost si ea racita, cu tuse de nu putea dormi noaptea, acum este mai bine dar Ela e prinsa de virus.
Au schimbat bona, Daria s-a acomodat repede. S-a mai inaltat si pare mai slabutza - nu a slabit, dar s-a inaltat, este mai inalta decat Vlad. Dar si Ela si Marian sunt mai inalti decat suntem noi.

vrea Vlad sa vada poze acum

Mergi la inceput