Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello fetelor,
Am mai citi si eu cate ceva din urma(nu am apucat chiar tot)...si am dat de "crizele" de 3 ani...crize pe care vreu sa va zic ca le traim si noi din plin....De vreo cateva saptamani cred ca nu trece o zi fara urlete si miorlaieli inutile din partea Andreei...imi pierd cateodata rabdarea si ma gandeac oare toti copii or fi asa????
Cele mai multe fitze apar cand e vorba de mancare..cum aude ca se apropie masa incepe circul...O intreb:Vrei iaurtel?NUuuuuu,Ok,Vrei mamaligutza cu iaurt?Nuuuuu...Intr-un final dupa ce Nuuu-ul e atat de categoric incat nervii mei sunt la pamant se decide ca vrea ceva(de obicei sunca sau salam sasesc) si ii pun in farfurie..Si incepe alt circ...Vreau cu painee,Ok ii dau paine,ii tai o felie si o fac soldatei...Andreea:nu vreau soldatei!!!!!Bine ii dau felie intreaga,Andreea:Nuuuu vreau asa ,vreau bucatele mici...Bine ii dau bucatele mici,Andreea:Nuuuu vreau paine!!!Deja nervoasa la culme o iau de la masa si ii zic gata..s-a terminat cu masa nu mai manaci nimic...si apoi show-l de final vreau mancare!!!!!...mi-e foameee!!!...
Acum v-am descris scena proaspata din seara asta...si daca stau bine sa ma gandesc 80% din timp face chestii din astea....si numai de cateva saptamani .Habar n-am cum sa o mai iau,ce sa-i mai zic sa avem cateva minute de liniste cu ea...
Sper sa treaca odata etapa asta ca altfel cred ca-mi fac abonament la nebuni
Chestia ciudata e ca la gradi e cumintenie intruchipata...de cate ori o intrebam pe educatoare zice ca e foarte cuminte,ca invata prima tot ce e nou si alte din astea...si eu chiar nu-mi pot imagina cum poate fi Andreea cuminte la gradi si in halul asta acasa???

Acum sta cuminte ca i-am dat o plasa mare de haine care au ramas mici si le ia pe fiecare in parte si se imbraca cu ele...asa ca profit de putinele clipe de liniste si ma mai descarc aici...

Mandy sper sa treaca cat mai repede perioada mai putin buna din viata ta si sa apara si job-ul potrivit la timp.

Acum imi trece prin minte ...voi cele cu 2 copii cum va descurcati???Va mai tin nervii?Ca eu cred sa mai fi avut unul ca Andreea...habar n-am ce faceam...Sau daca nu mergeam la servici si stateam cu ea 24 de ore din 24....Am mare noroc cu maica-mea ...care are infinit mai multa rabdare cu Andreea decat mine...
Pupici

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Roxi noi nu i-am facut anul trecut vaccinul antigripal pentru ca pediatra Andreei ne-a spus ca ea nu-l recomanda la copii asa mici..Nici anul asta cred ca nu il facem..depinde ce ne va spune medicul...dar stiu de data trecuta ca a zis ca pana la 5-6 ani ea nu sfatuieste parintii sa le faca copiilor acest vaccin.
In plus de asta zicea ca la noi in Sibiu nu a fost epidmie de gripa..si ca la copii de varsta asta cele mai frecvente sunt virozele care oricum le face chiar daca ia vaccinul.

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

repejor ca-s rupta de oboseala...

Catutza,am la semnatura poze (este un albun intitulat bujuuuri)sunt cam nereusite pozele sper sa poti vedea cat de cat ceva.pe 16 vine tipa in Cluj si atunci o intreb de propunerea ta!

Mandy, sa treci cu bine de perioada aceasta dificila si sa fie vorba doar legat de job .

roxi,la copii te referi cu vaccinul sau adulti,scuze dar nu am inteles am avut enorm de mult de lucru la servici si sant franta.noua ne face vaccin antigripal gratuit la servici(doar nu degeaba lucrez in sanatate)

ce credeti ca face Sorana de mai bine de 1 ora??? se fataie in oglinda!!!!!!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salutare!
Greu de ajuns la calculator, ca in putinul timp liber vrea si Ilinca sa vada ceva desene (dupa ce venim din parc, adica). Dar sunt datoare cu raspunsuri:
Noki nu are loc de joaca INAUNTRU, ci afara, ceea ce e cam nasol ca in nov va fi frig. Dar fac discoteca fetele de acolo, si se va dansa. Eu am fost la 2 petreceri acolo si mi-a placut cum au organizat totul.

Lavi iti dai seama ca nu stiu nr gradinitei de acolo, nici pe cele din zona nu le stiu dupa nr. Daca vrei ma interesez!

Sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori!

Cami eu am cu masca, e mai usor de tinut pe fata copilului. Aerosoli se pot face de la sine putere (fara reteta, adica) numai cu ser fiziologic. Eu am tot Omron, e buna marca. Am dat vreo 3 mil pe el, in 2006.

Si acum intrebarea mea: la ce cadou v-ati gandit ptr 3 ani? Ceva mai important, evident, ca papusele si carticele oricum va primi pe langa
Eu am in vizor asa ceva:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/LeapFrog-2006/5268/Sistem-educational-My-First-LeapPad.html
Are cineva? Cum vi se pare?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

bai nene copilul meu nu se imbraca dezbraca singur. euchiar pun batuta pe ma-sa.
Feli avem unul asemanator, nu mai prezinta interes, poate iti raspunde Madau ca Miruna l-a folosit din plin.

si noi facem vaccinul antigripal la job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, multumesc tanti de complimente Asa-i, am vreo 18-19 ani la minte, la comportament, la voiosie. Ah, de s-ar opri timpu’-n loc!

Cami, taaare mult imi place de mezina

Lavi, sanatate pt Natilici.

Si Rianna muceste de 2 zile, acum a inceput si sa stranute, aseara parca avea o stare subfebrila si... nervi, nene, la maxim!! Ieri nici n-a vrut sa doarma de-amiaz la gradi, asa ca am zis ca ma urc pe pereti. Asta asa, ca sa vedeti ca toti se incadreaza in crizele varstei. Orice imi spune sau imi cere, tre’ s-o faca urland. Nu o linisteste mai nimic, decat sa stau eu cu ea in brate si sa-i povestesc, dar daca nu povestesc ce si cum vrea ea, iar urla. Incerc s-o inteleg, stiu ca nu se simte bine, e congestionata si asta o irita. Dar nu stiu cata rabdare mai pot sa am cu ea... Sambata vreau s-o duc la studio pt niste poze profi, dar daca o tine cu toanele astea nu stiu ce vor reusi sa facem.

Mandy, imi pare rau de problemele cu care te confrunti. Dar sa stii ca atata timp cat ai liniste acasa, suportul si afectiunea familiei, va fi un pic mai usor de trecut.

Mitza ... no mental picture ... Imi vine sa rad de numa’ cand mi te imaginez, sorry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Mandy draga, imi pare rau ca treci printro perioada asa de grea! Tinem pumnii stransi sa fie totul bine si sa gasesti un job bun in cel mai scurt timp!
Ma bucur sa aud de Kriszti ca a scapat de enterocolita! Doamne ajuta sa scapati si de mucisori fara complicatii!

Melku, imi pare rau ca n-am putut raspunde mai devreme! Noi tot Omron avem si sunt tare multumita! Pe www.shopix.ro/Aparate-aerosoli-Omron-Comp-Air-C28_p_33796.html" target="_blank">acesta il avem noi. Scrie acolo si la ce e bun! Sanatate maxima Dariei!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mandy , hai curaj ca va fi bine! tin pumnii sa gasesti repede un servici bine platit si ok din toate punctele de vedere. Ma bucur ca a scapat Kriszti de enterocolita!

Meems , multa sanatate la craciunita

Anca , frumoase margelele tale , chiar mi-au placut! cam ce preturi au (in general....) am vazut ca ai si ceva de argint sau nu am vazut eu bine?

Felicia , sincer nu stiu ce cadou ii voi lua la 3 ani cred ca anul asta o sa astept sa treaca ziua ei ca sa vad ce primeste si apoi ii voi lua si eu cadoul stiu ca suna cam ciudat dar intai vreau sa vad ce va primi (ea tot spune ca vrea "babalus" asa ca daca nu va primi "babalus" ii vom lua noi unul sa aiba fata copil

Roxana , eu nu ii fac vaccinul antigripal si nu il facem nici noi eu una acum cativa ani m-am simtit foarte rau dupa ce l-am facut si toata iarna aia am fost mai mult racita decat sanatoasa.
Cum se mai simte Alexia? dar Matei?

Dordia , voi ce faceti, cum sunteti?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mandy, dar nu-ti poti lua un medical (in care sa-ti cauti alt job) ca sa pleci prin transfer de la ei, nu prin demisie? succes oricum s-o putea!

noi avem o perioada linistita referitor la crize, adica il mai apuca mai nou sa-l ia pe "nu" in brate. dar nu se tavaleste, spune calm si sec de mai multe ori. e fte greu de scos din starea aia, asta e provocarea de mamica, dar referitor la crize constat ca e cuminte fata de ce povestiti voi.

miri, nu cred ca sunt multi copii sa se imbrace singuri acum. nic nu se poate imbraca. se dezbraca in schimb de tot, mai putin bluzele fara nasturi, p-alea nu le poate ridica peste cap.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , a functionat metoda cu urcatul camionului sus pe mobila?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput