Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Felicia, eu am saracia aia.
zace in cutia ei. e in engleza si cum fimiu serveste numa chineza si klingoniana nu il atrage. E un instrument haios si util pentru invatare DAR pt vorbitori de engleza. Sau pt copii care vor sa invete lb engleza dar este un nivel mai avansat, cu fraze etc.
Eu nu ti-l recomand, cel putin nu pe asta.
Plus ca o carte costa cca 50 lei sau pe acolo, si are putine pagini.

Multa sanatate gagici si pitici, poop u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

MANDY, mult succes, ma bucur ca ai luat decizia asta

Ando, te contrazic cu drag, Anuka mea se imbraca singura de la vo 2 ani si ceva, replica ei favorita e: io, io pot. Si chiar poate, o face cu brio. Si la gradi e singura din grupele mica si mijlocie care se descurca fara ajutor. Si sa nu care cumva sa-si ofere cineva ajutorul, ca atunci da in istericalele pove de Bic, Meems, etc.

Cu antigripalul, e pa de ploaie: imunizeaza relativ la anumite tulpini de virus, insa la cum se dezviolta virusii, nu ma conteaza ca ai opbstructionat 1000, mai sunt cel putin 1000 de invins. Mai bine homeopate preventive.

Multumim din suflet pentru laudele la poze, sunt atat de mandra de ele de plesnesc . Dupa atatea boli, cand se regasesc se iau in brate, se pupa (Iris de fapt da limbi cu muuuulta saliva si in contextul actual si cu muci), sunt fte dulci si cumva dependente una de alta.

Coralia, e atat de frumos cu 2 copii de nu-ti poti inchipui, e fte greu de multe ori, dar odata intrata in ritm, merge treaba struna. Eu am noroc, sunt cuminti.... mai ales Ana care tipa, o face pe bona proasta (si jur ca are dreptate), a descoperit trantitul pe jos, aruncatul cu jucarii..... da' tot super-fain este.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Noki, ma tin cu mina de burta de ris... Parca ai descris diminetile Smarandei cuvint cu cuvint!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Miha, te inteleg perfect, as da orice sa scap de ce ma astepta... extractii, pilituri, bale curgande dupa anestezii.... si tot aman de 2 ani, le fac la 6 luni.... poate dc mai fac un bb ma trezesc cu un smile fara probleme, si eu sunt fiica de stomatolog, ca altfel acum radeam mancare chinezeasca cu gingiile...

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LA MULTI ANI FERICITI IRISUCA DE RIPLEY !!!

O frumusete de copila, acum ceva timp era un botz de om, iar acum e o piticuta draguta de un anishor!

Delia, ii doresc toata fericirea din lume scumpei tale sarbatorite, iar tie ani multi si fericit, sa te bucuri de ea, de Ana si de toate realizarile voastre.

Cu drag, Tania & Co.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bravo pt ana care se imbraca singura. pai e exceptie. si tu zici ca e singura la gradi grupa mica si mijlocie care se imbraca fara ajutor.

in seara asta, in timp ce-i puneam pampersul lui nic, imi faceam numarul obisnuit:
Eu: "..numai copii mici, bebelusii poarta pampers, ai vazut pe cutarica si cutarescu ca nu poarta si cer la wc cand simt ca fac, tu esti baiat mare.."
Nichita ferm: nu sunt mare! sunt mic ca sa pot sa plang!

catutza, nu a mers. am reusit involuntar sa-l fac sa planga ca "s-a suparat mami meu pe mineeee" deci misiune esuata.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

catutza, nu a mers. am reusit involuntar sa-l fac sa planga ca "s-a suparat mami meu pe mineeee" deci misiune esuata.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

mai lasa-l o perioada poate totusi se dezvata de pampers fara metote "criminale" , la gradi nu are copii de varsta lui? ca ma gandesc ca poate daca vede ca ei fac la olita face si el.

La multi ani, Iris-Maria!!!
Delia si Marius , sa va traiasca mezina, sa creasca mare , sanatoasa, frumoasa si voioasa petrecere frumoasa sambata si multa sanatate.Ana cum se mai simte?

eu ma retrag, noapte buna colectie!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Iris, LA MULTI ANI!!! Sa continui sa incanti cu personalitatea ta, iar zambetul sa nu-ti dispara de pe buze.
Delia & Marius, sa va traiasca mezina si alaturi de Ana, sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ripley- sa va traiasca mezina, sa fie sanatoasa ,cuminte ,sa va aiba aproape mereu.
sa va bucurati de fete,sunt 2 copile deosebite- frumoase si destepte.

roxi- nu le fac la fete vaccinul si nici nu le-am facut pana acum.sotul e obligat de la serviciu sa-l faca si face urat la gripa.

felicia- cea mare a primit jucaria la 3 ani,dar a folosit-o cu adevarat pe la 4-5 ani.acum depinde de copil.

mandy- multa bafta,sanatate si vei trece si peste asta.poate e un semn,poate e spre binele tau.

anda- eu am inceput luni procesul olita, merge foarte OK(azi a facut langa olita ,pt ca nu a reusit sa se desfaca la pantalonidoar ce venisem din oras) in rest o las cu chilotei si se duce singura.

ina- felicitari pt micul crestin! doamne ,ce fericita trebuie sa fii acum cand ti-ai vazut visul implinit ,sa ai doi copilasi sanatosi si unde pui ca ai si pereche, fata si baiat.

lavi- cum merg pregatirile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI IRIS-MARIA!!! Sa cresti mare sanatoasa, voioasa si sa ai parte numai de bucurii si de iubire!!!
Delia si Marius, sa va traiasca mezina si alaturi de Ana sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput