Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, eu stiam ca miopia forte este indicatie de cezariana... O prietena de-a mea nu avea miopie forte, de-abia -4, parca, dar tot a facut cezariana... Administratoarea de aici, de la bloc, a zis ca si ea a avut -7, si ca a nascut natural, si a ajuns la -17 dupa... cu Daria Nandini AMR 12 saptamani Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
Selene, cum a ajuns doamna respectiva la -17 dupa?
Eu am avut -10 inainte si -10 dupa sarcina si nastere naturala...doctorii de aici spun ca nu au auzit de asa ceva, recomandare de cezariana pentru miopie?
Avea vecina ta si alte probleme? Ai si alte date despre ea? Ma intereseaza pentru ca aud doar din Romania povesti prapastioase, aici nimeni cu miopie sau alte deficiente ale ochilor nu primeste cezariana. Poate cand ai timp vorbesti cu ea...a avut control inainte si dupa nastere la ochi?
Hai ca te-am zapacit cu intrebarile, dar intelegi ca ma intereseaza subiectul.
mvb spune:
Am facut si un nanic intre timp...dar am citit tot ce ati scris.
Ioana mult succes la eco si daca ai intrebari nu ezita sa i le pui lui Socolov....e cam mutalau, dar trage-l de limba...eu m-am dus cu lista, pt ca atunci cand il vad pe BB uitsi cum ma cheama. Nu te necaji din cauza " pufoaicei", ca doctorii is satuli la cate femei vad zilnic..............eu nu bag lama, doar o coafez din foarfece!
Eu una nu am suportat niciodata lentilele de contact.....am purtat doar cand m-am maritat,ca sa iasa bine mireasa in poze......in rest, ochelarii sunt regula......am niste rame super fine si lentilele subtiate la max ( sunt mioapa de -4 dioptrii)
25+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
roxanaz spune:
Iris hihi asa si eu cu pusul lentilelor... obisnuinta sa traiasca. asa deci cu nasterea.. hm, ochelarii au ajuns sa imi fie tare incomozi.. mai bine fara . si imi pun lentilele dupa ce nasc. ca de vazut vad copilu inca
Albinutz spor la cumparat lentile/ochelari.
mvb spune:
Selene vreau si eu AMR 12 sapt......daca nasc la 38, am si eu AMR 12 sapt.
ioanara23 spune:
socolov e barbat????????
am murit!
stiam ca e femeie!
ioana
22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
mvb spune:
La Avicena lucreaza familia Socolov.Ambii sunt ginecologi, dar mie dr. Aursulesei( dr meu ginecolog din Iasi), mi-a recomandat sa merg la el...la Razvan Socolov.....are pana in 40 ani, cu barbita si tare scump la vorba.....o fi si el satul tot sa tolocane intruna cu fiecare disperata!
Selene_Bunny spune:
Iris, aici exista ideea ca, din cauza contractiilor puternice din timpul sarcinii, miopia avanseaza si poti ajunge chiar la dezlipire de retina. Asta mi-a spus si doamna asta, ca, din cauza contractiilor (a ajuns la spital cu apa rupta, la 6 dimineata, doctorii nici nu se trezisera bine, poarta spitalului era inchisa - e vorba de spitalul unde am fost si eu internata), dioptriile i s-au dus de la - 7 la - 17. A nascut dupa Revolutie, mi-a zis exact, dar uite ca nu mai stiu... Parca prin '94...
De alte probleme de sanatate nu mi-a povestit. Daca mai aflu ceva, iti spun.
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Selene_Bunny spune:
PS. Da, a avut control inainte si dupa, acum are ochelari dintr-aia cu lentila dubla, dar nu arata ca fundurile de borcan, banuiesc ca sunt cu lentile slefuite...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Selene vreau si eu AMR 12 sapt......daca nasc la 38, am si eu AMR 12 sapt. 25+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN |
Ce este acela/aceea AMR????
22+cu CLARA
Leditia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CADIA
Ce este acela/aceea AMR???? 22+cu CLARA |
Se vede ca n-ai facut armata
AU MAI RAMAS..
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian