Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

mvb, nu cobi, ca la ce fata agitata am, la cum ma pocneste cu capul si la cum inoata dintr-o parte intr-alta, ma tem sa nu iasa mai repede...

Ma gandesc acum cat de ingrijorata am fost cand n-am simtit-o vreo 3 zile si cum e acum, cu dans in fiecare seara si dimineata, ba si peste zi, daca simte dunga de la pantaloni sau altceva ca o preseaza...

Am probleme cu somnul, ca ma dor toate cele si asta mica nu ma lasa sa stau decat cum ii place ei, asa ca cred ca arat rascracanata in pat...

Vorbeati de vopsit, fetelor, eu am avut un par lung, se indrepta spre talie, carliontat, blond inchis de la mama natura, vopsit de mine blond cenusiu, si de la atata vopsit, carliontii mei cei frumosi mi s-au facut ditamai galmoiul in varful capului, de zici ca aveam platosa, si alta solutie n-a fost, decat foarfeca... Am aratat naspa o vreme, cu parul scurt si inegal, asa, ca iubi mi l-a taiat, ca dormeam cu galma pe crestet, era figura rau, acum se reface, dar nexam vopsit, o vreme...

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

AMR este AU MAI RAMAS 12 SPT PANA LA NASTERE ....

SELENE imi pare bine ca incepi sa fii pe ultima suta de metrii .... sa fiti sanatosi ....esti prima dintre noi care si-a pus AMR ...

NATY multumesc de raspunsuri si lamuriri ... si eu vreau sterilizator tot cu aburi si nu cu microunde ... si eu am piticei ... si voi tine cont de sfaturile tale .... sa ai un week-end placut ...

MVB ai grija de tine ... nu te mai stresa si te rog citeste Acatistul Sf Nectarie de pe net .... caci el este tamaduitorul bolilor ... eu m-am rugat mult cand am facut laparo sa-mi revin repede din anestezia totala ... si a fost fffff bine .... sa TE AJUTE DUMNEZEU ... ai nadejde

pupici
21+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia
Se vede ca n-ai facut armata
AU MAI RAMAS..

ete ca o facu Ledi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Iris, aici exista ideea ca, din cauza contractiilor puternice din timpul sarcinii, miopia avanseaza si poti ajunge chiar la dezlipire de retina. Asta mi-a spus si doamna asta, ca, din cauza contractiilor (a ajuns la spital cu apa rupta, la 6 dimineata, doctorii nici nu se trezisera bine, poarta spitalului era inchisa - e vorba de spitalul unde am fost si eu internata), dioptriile i s-au dus de la - 7 la - 17. A nascut dupa Revolutie, mi-a zis exact, dar uite ca nu mai stiu... Parca prin '94...

De alte probleme de sanatate nu mi-a povestit. Daca mai aflu ceva, iti spun.

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Selene, mersi de informatii.
Eu am avut 18 ore travaliu...asa ca stiu cum e cu contractiile puternice. Sunt curioasa daca a mai avut si alte probleme, nu de alta dar am senzatia ca e un fel de urban legend asta cu miopie=cezariana... adica daca chiar ar fi asa, ar recomanda peste tot cezariana, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Fetelor, voi beneficiati de alea 2 zile libere pe luna? (pt analize, CICA) Eu numai de curand am dus hartia cum ca-s gravi ... ce anume trebuie sa duc/fac pt a obtine zilele alea?
multumesc anticipat de raspuns

Jasmi 21+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
AU MAI RAMAS..

ete ca o facu Ledi

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Dr meu nu mi-a recomandat cezariana pt ca as avea probleme cu cresterea dioptriilor, a spus ca nu-i demonstrata teoria. Ba chiar mi-a spus ca o sa nasc perfect natural, bineinteles daca nu apar alte impedimente.

Catalina

28+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
AU MAI RAMAS..

ete ca o facu Ledi

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

huh, Ledi ai facut armata?? Ce TAREE!!

Catalina

28+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Fetelor, voi beneficiati de alea 2 zile libere pe luna? (pt analize, CICA) Eu numai de curand am dus hartia cum ca-s gravi ... ce anume trebuie sa duc/fac pt a obtine zilele alea?
multumesc anticipat de raspuns

Jasmi 21+ cu
way to go, BB

Jasmi, nici un cica! e chiar pe bune, insa exprimara in lege este "pana la 16 ore" - k astea fac 2 zile lucr cu totul, e altceva; eu imi fac fisha de invoire (ore) la fiecare control, il inregistrez de intrare si gata; pe urma tzin evidentza clara a orelor luate in scop "analize prenatal" si am grija sa nu depaseasca 16 ore/luna (nu a fost cazul pana acum), iar daca cumva simt k intru in depashiri imi iau zi de medical sau CO - asta k sa am o situatzie f f clara a tot ceea ce fac, pt k sa nu am prbl cu astia de la job, k si-asa de o saptamana e o harmalaie in crang de n-ai vazut!!!

a, sa nu uit: dupa fiecare vizita la doftor (AKA invoire in scop analize prenatal) depun la HR copie de pe rapoartele medicale, desi tare ciudat imi este sa arat lumii niste hartii in care, pan la urma se vb despre intimitatile mele (eu fiind mai pudica, asa...). Bine k nu am prbl care sa fie descrise prin hartii, k as muri de jena...

Ira 26+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Iris - credinta era ca datorita efortului de la expulzie si contractiile puternice pot afecta retina si pot duce pana la dezlipirea de retina. de aceea se recomanda - cu ani in urma - cezariana. acum... multi doctori o prefera ca sa se elibereze de orice problema ulterioara.
Jasmi cred ca trebuie sa faci o cerere.. nu?
Ledi

Mergi la inceput