Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanara23 spune:
phiuuuuu...bine ca nu trebe...ca sincer am locuri "secrete" in care burtoiul impiedica lumina sa patrunda...iar cu lama nush daca am nimerit chiar tot-tot ....
ioana
22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
flowerbee spune:
Fetelor,
Plec dupa ochelari sau lentile de contact. Tineti-mi pumnii, ca ochelarii lipiti cu super glue nu cred ca mai tin si apoi tre sa ma ia sotulache de manuta.
Pup si vorbim mai pe seara!
Aaaaa, ne-am schimbat semnatura!!!!!!!
Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
CADIA spune:
Bee, Ioana, daca voi aveti -7, inseamna ca o sa nasteti musai prin cezariana???
Recunosc ca nu ma pricep deloc la chestia asta
22+cu CLARA
flowerbee spune:
Billy, merci mult de raspuns. Acum ma duc sa imi masoare dioptriile, ca am inteles ca sunt alte dioptrii decat cele normale si imi voi lua niste lentile de unica folosinta, vreo cateva perechi, sa vad daca ma obisnuiesc.
Cadia, eu voi naste prin cezariana din cauza miopiei, dar mai ales de la excavatia de nerv optic si de la forma strangulata a vaselor de sange din ochi si zona respectiva. Nu am alternativa.
Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
ioanara23 spune:
bai mie asa mi-au zis toti doct pana acum: NEAPARAT CEZARIANA!
am citit pe forum in cap. anterioare ca fetele au dezbatut subetu cu miopia si ca in alte parti nu ar fi indicatie expresa pt cezariana...
problema e ca pt mine personal exosta risc de accident vascular la o nastere pe cale naurala pt ca am nush ce perete ocular subtiat ....cica asta ar fi cauza principala pt care is propusa la "taiere"
ioana
22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz albinutz eu port lentile, care era intrebarea te rog? cred cam pierdut-o din vedere, scuze! - edit: am vazut intrebarea, repet, port lentile tot timpul, doar seara putin ochelarii. in rest... fara nici o problema. chiar ma gandeam sa nasc cu ele ca nu vad nici o atentionare si nici nu am auzit de ea. Alina, uita-te pe subiectul cu wrap de la parinti, acolo era o fata care confectiona wrap-uri la pret decent. |
Roxana, mie mi-au zis data trecuta sa imi aduc ochelarii pentru nastere. Si acum va fi la fel si nu am chef, ochelarii tocmai s-au stricat si trebuie sa cumpar altii (cam 1000 euro ma costa, dar asta e).
Buna dimineata tuturor, eu la munca sunt, mai trag cu ochiul la voi cind se poate.
MVB, linisteste-te, ai incredere ca va fi bine.
Iris2002 spune:
Alina, imi pare rau de Ana ca a racit. Multa sanatate micutei!
Sunt multi copilasi in grupa? Cum de nu au schimbat-o?
Si nepotelul meu e tot racit de cand e (iarasi) la gradinita, la ei sunt peste 30 copii in grupa la o educatoare! Nici nu ii scoate afara cand e vreme buna, ca nu ii poate supraveghea!
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu stiam ca miopia forte este indicatie de cezariana... O prietena de-a mea nu avea miopie forte, de-abia -4, parca, dar tot a facut cezariana...
Administratoarea de aici, de la bloc, a zis ca si ea a avut -7, si ca a nascut natural, si a ajuns la -17 dupa...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Iris2002 spune:
Flowerbee, si eu sunt mare fan de lentile.
Poate sa mai incerci o data? Lentile moi ai incercat? La inceput pare dificil dar te obisnuiesti repede.
Cand eram studenta ma trezeam dimineata cu o ora mai devreme pentru cursuri ca sa ma machiez si sa imi pun lentilele. (ce minte aveam, cand te gandesti ca ma culcam pe la 2-3 noaptea, dupa ce terminam munca la televiziune) La inceput din ora aia cam 45 minute dura sa imi pun lentilele...dupa o vreme le puneam imediat la trezire, pe jumatate adormita, in 10 secunde...