Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
Albinutz, eu recunosc ca vroiam sa te intreb de ce nu iti pui lentile de cand am citit de odiseea cu ochelarii... dar am tot omis. eu una ma impac extrem de bine cu lentilele si nu le-as da pentru nimic in lume pe ochelari.
Eva succes mult.. poate in astea 2 saptamani nu mai e nevoie de amnio, mai stii?
Laviniaaa!!! cand ziceai ca te duci la eco sa schimbam caruciorul ala de la tine??
ioanara23 spune:
CADIA deci mergem azi de manutza la doftor pe la aceeasi ora...
intreb si io acu ca ignoranta...TREBUIA SA FACEM VRO PREGATIRE SPECIALA PT MORFOFETALA? adica stiu ca nu trebuie sa aplicam vro cream pe burtica cu o zi inainte si in ziua cu ecografia...dar altceva?....e eco abdominala?....is plictisitoare, nu?
ioana
22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
flowerbee spune:
Juniorii, eu nu sunt dr, dar am citit peste tot ca fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui. Sa dea Domnul ca in 2 saptamani sa se faca mare, frumos si sanatos!!!!!
Si poti sa scrii orice aici, oricand. Suntem si grup de suport, nu?
Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
flowerbee spune:
Rox, azi merg sa vad ochelarii, insa am fost avertizata ca nu au iesit bine, deci nu vad ei 2500 lei de la mine pe o porcarie. Chiar daca in prezent am niste ochelari lipiti cu superglue pt ca ieri s-au rupt in doua, tot nu voi fi constransa sa ii iau. Am aproape -7 la ambii ochi si fara ochelari sunt ca un handicapat, deci nu ma descurc. Eu muncesc pt banii astia de imi sar capacele, asa ca nu imi permit sa ii arunc pe ceva prost facut sau pentru ca sunt la ananghie.
Am purtat o singura data lentile de contact si nu m-am simtit bine cu ele, de aceea am mers pe varianta ochelari.
Bee23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
alinazah spune:
neata fetelor,
az dimineata am avut niste contractii nedureroase si am sa stau toata ziua in pat la calurica
Citat: |
Buna dimineata ! Imi era greu sa va scriu despre problemele mele, nu am vrut sa tulbur atmosfera voastra , va simtiti bine si sanatoase . Acum vad ca mai sunt fete care au problemute si mai adaug si eu una . Cum va spuneam , bebele meu e mai mic decat in grafice si medicul a hotarat sa ma trimita la amnio ca sa vedem daca gasim motivele petru care este asa mic . Totul e normal dar masurile pun probleme. Nu pot decat sa astept si sa ma rog sa creasca . Sanatate tuturor si sarcina usoara ! Eva 25 sapt. |
bine ai venit juniorii, stai linistita ca nu face bine la bebe daca te superi, o sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu.
alinazah spune:
Alina am facut si eu ieri o comanada la redoute.fr si am platit si eu cu cardul, sunt tare curioasa daca o sa le primim.....
luni cand ma duc la serviciu vreau sa vad daca mi s-au luat banii de pe card
vom vedea...
ioanara23 spune:
floricico si eu tot mioapa rau cu -7 is....te inteleg perfect cat de nasol e fara o pereche de ochelari buni...eu am mai purtat lentile de contact si nu m-au deranjat, dar okisorii tai probabil is mai zenzibili
ioana
22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
roxanaz spune:
Albinutz, incearca mai multe feluri. eu am accuvue oasys de la johnson - de 14 zile. sunt flexibile, extrem de usor de pus. normal ca la inceput "simti ceva" dar dupa 2-3 zile nu ai absolut nici o problema.
Ioanara, este o ecografie mai amanuntita, abdominala. nu iti trebuie nici o pregatire prealabila.
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanara23 CADIA deci mergem azi de manutza la doftor pe la aceeasi ora... intreb si io acu ca ignoranta...TREBUIA SA FACEM VRO PREGATIRE SPECIALA PT MORFOFETALA? adica stiu ca nu trebuie sa aplicam vro cream pe burtica cu o zi inainte si in ziua cu ecografia...dar altceva?....e eco abdominala?....is plictisitoare, nu? ioana 22+ Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii! puiutza mica |
Am vazut ca intre timp ti-a raspuns Roxana.Sincer eu nu stiam de faza cu crema si chiar aseara mi-am dat cu Mustela, dar nu cred ca va fi o problema.
22+cu CLARA
BillyBilly spune:
Fetelor va pup, n-am timp sa stau dar vreau sa-i raspund macar lui bee ca si eu port lentile, chiar nu mi-am pus problema sa fie ceva in neregula in sarcina. Deci, poarta-le sanatoasa ca sunt ok. Eu m-am simtit excelent cu ele de la inceput, daca sunt hidratate cum trebuie si nu stai cu ele chiar toata ziua, n-ar trebui sa le simti. Si eu le schimb pe ochelari seara. Am inteles ca folosindu-le si la calc s-ar usca mai repede, pt ca noi cu ochii in monitor, uitam sa clipim suficient de des si astfel sa le hidratam. Devin mai rigide daca nu sunt hidratate. Oricum, incearca mai multe marci.
Catalina
28+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa