Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
juniorrii spune:
Buna dimineata !
Imi era greu sa va scriu despre problemele mele, nu am vrut sa tulbur atmosfera voastra , va simtiti bine si sanatoase .
Acum vad ca mai sunt fete care au problemute si mai adaug si eu una .
Cum va spuneam , bebele meu e mai mic decat in grafice si medicul a hotarat sa ma trimita la amnio ca sa vedem daca gasim motivele petru care este asa mic .
Totul e normal dar masurile pun probleme.
Nu pot decat sa astept si sa ma rog sa creasca .
Sanatate tuturor si sarcina usoara !
25 sapt.
Ciufik spune:
tot eu!
Porumita si mvb imi pare rau de stresu' prin care treceti! off dr astia, care habar n-au sa se exprime fatza de niste garvidutze scumpe si ssensibile!
incercati sa nu va stresati prea trae ca faceti rau l abebe, sa credeti in DD ca totul va fi bine si eventuial mai cereti alte pareri, vorbiti cu drii vostri, ca au DATORIA sa va linisteasca!
va si sunt convinsa ca o sa fie ok si in 3-4 luni ne vaitam pe aici de bebei plangaciosi si kkciosi, dar frumosi, ca doar o sa semene cu noi!
Rox, Bee intreba dc exista contra-indicatii la lentile d econtact in sarcina.
Andreea 25+ cu Andrei
Selene_Bunny spune:
Billy, am rabdare, cum sa nu, si eu i-am zis lui iubi, il putem lua sa plimb papusa si leutul pana vine Daria? Am eu o papusica mica si simpatica, primita cadou de la iubi, iar leutul e de plus, prima jucarie a Dariei de la tata-so, cumparata imediat dupa morfofetala de la Bucuresti, cand a aflat ca-i fata, cum si-a dorit... Poti sa-i faci si-o poza sau mai multe, daca nu ti-e greu si nu te bat eu la cap inutil?
mvb, pai eu n-am fost tot cu iminenta de avort, de la 17 saptamani incoace? Cu toate ca, la 20 de saptamani, aveam colul de 4,4 cm, inchis... Pentru contractii se face tratament injectabil, asta e adevarat... Cat despre lichidul amniotic in exces, eu zic ca, daca dezvoltarea copilului este in parametri normali (ziceai ca bebe e mai mic cu 8 zile, dar parca e frecventa chestia asta), atunci bag seama ca e bine...
Porumbita, dilatatie pielica... Nici macar nu gasesc ce inseamna asta... Naspa... Nici in engleza nu vad nimic... Are cumva de-a face cu dimensiunea rinichilor? Cu functionarea lor?
dalma, nu-ti pot recomanda decat spalaturi externe (nu intravaginale) cu ceai de coada soricelului cu bicarbonat. Mai amelioreaza senzatiile naspa.
Io am fost ieri dupa rezultate, si zapacitii nu le aveau. Bine ca stau asa si nici macar nu am diagnosticul de Candida confirmat... Nu m-am apucat sa fac tratament de una singura, desi ca si Leti as fi luat, Lomexin si Clotrimazol... Puii lor de inceti...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui juniorrii Buna dimineata ! Imi era greu sa va scriu despre problemele mele, nu am vrut sa tulbur atmosfera voastra , va simtiti bine si sanatoase . Acum vad ca mai sunt fete care au problemute si mai adaug si eu una . Cum va spuneam , bebele meu e mai mic decat in grafice si medicul a hotarat sa ma trimita la amnio ca sa vedem daca gasim motivele petru care este asa mic . Totul e normal dar masurile pun probleme. Nu pot decat sa astept si sa ma rog sa creasca . Sanatate tuturor si sarcina usoara ! Eva 25 sapt. |
Eva!
Eu nu pot decat sa te linistesc in leg cu amnio, nu e mare lucru!
bea multe lichide in ziua aia, totul dureaza maxim 1 minut. Eu am luat si augmentin 3 zile, 2/zi pt a micsora riscul de infectie.
Sunt convinsa ca totul va fi bine.
Chiar dc atmosfera e pozitiva, asta nu inseamna ca cele care au probleme nu trebuie sa scrie ca strica ceva pe aici.
De asta suntem aici , sa impartim si bune si rele. Tinem pumnii la toate fetele cu probleme sa fie bine!
Nah, ca nu intram si acum nu mai ies!
sunt prin preajma.
Andreea 25+ cu Andrei
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Neata :-) PREZENT si eu!! Fetelor, eu am doua vesti mai putin bune :-( 1. Ana a racit in a treia zi de Gradi. E varza! Ii curge nasul la greu. :-((( Naty, Ana deja a racit...asa ca nu stiu ce sa zic. Nu stiu cum ar trebui sa fie insa mie mi se par cam dezorganizati. Nu avem dulapiorul nostru si ne inghesuie lucrusoarele la comun cu altii. In prima zi nu a sschimbat-o nimeni de Pampers de era saraca plina cand a venit acasa. Intra toti incaltati...la masa ii baga la comun copiii mici cu cei mari...nu stiu, asa e normal?? Alina27+ cuEMAde ianuarie Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Offf alina imi pare tare rau. Sa sti ca si Ioana a racit in prima saptamana, dar din fericire a fost doar o raceala usoara. Noi ii dam un vaccin oral, Bronhovaxon sau ceva de genul, ia 10 zile, apoi 20 pauza, e pentru cresterea imunitatii. Nu stiu daca datorita lui sau nu, cert e ca raceala a tinut-o mult mai putin ca de obicei si a fost mult mai usoara; a mai incercat-o o raceala saptamana trecuta, dar nu s-a declansat.
Ii dam si vitamina C, o tableta pe zi, e moarta dupa ea, luam Ascovit cu gust de portocala.
Cat despre gradi ... nu stiu ce sa zic. Ioana are dulapiorul ei, galben cu printese, stie care e si se duce singura sa isi duca sau sa isi ia lucrusoarele. La masa noi nu o lasam, dar am vazut ca ii duc pe serii, inati grupa mica, apoi cea mijlocie si ultima ce mare. De descaltat se descalta cum ajung acolo, noi i-am dus initial niste sandalute pentru interior, acum sta in papuci, dar unii care nu cad, nu stiu cum sa-ti explic, sunt intregi, ca un pantof, au si spate si laterale; cu papuci obisnuiti nu prea ii lasa sa nu se impiedice. Faza cu pampersul mi se pare chiar aiurea ... si pe mine ma enerveaza ca au vazut ca Ioana se descurca singura si o lasa sa mearga la toaleta neinsotita, dar ea nu stie sa isi aranjeze hainutele prea bine si cateodata nici nu se sterge bine, intr-o zi mi-a zis ca i-a cazut o picatura de pipi si a stat asa. In fine, eu sunt multumita de conditii, cu cateva mici scapari (de ex. ne-au spus ca au prof de engleza care vine de 3 ori pe saptamana si in rest fac cu educatoarea, dar nu a venit nici un profesor, fac intr-adevar engleza, dar numai cu educatoarea). La voi cum e cu micul dejun? La noi le da cate un sandwich si apoi la 11 gustarea de fructe, de obicei mar.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roxanaz spune:
Eva imi pare rau ca masuratorile sunt tot asa.... sper din suflet sa fie bine totul dupa amnio si mai ales sa se rezolve problema incet-incet! cand ai procedura?
Naty spune:
Fetele eu va pup si va urez weekend placut, ma duc sa fac ceva de papa si dupa aia nu cred ca mai intru, pe la 2 apare Ioana de la gradi si nu mai am cum ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CADIA spune:
Juniorrii, bine ai venit si ma bucur ca te-ai hotarat sa te inrolezi. Sunt siura ca totul va fi bine si dupa amnio.
Eu am scapat ieri repejor de dentist.Mi-a pus 2 plombe si gata.
In schimb, azi am niste emotii de mooor.Merg la eco morfo de 22-23 sapt. la ora 17
22+cu CLARA
flowerbee spune:
Merci Rox. Ma duc la masuratori si imi iau si eu pana sunt gata ochelarii.
La 25s se mai poate face amnio?
Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png