Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

sigur ca va zic maica....numa ca va zic LUNI!
in weekend nu prea intru pe calculator...is satula de la birou de stat in fata ecranului....

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata :-)

PREZENT si eu!!

Fetelor, eu am doua vesti mai putin bune :-(

1. Ana a racit in a treia zi de Gradi. E varza! Ii curge nasul la greu. :-(((

2. Am comandat deja pe LA REDOUTE si platit si cu cardul. Nu e suma astronomica...dar acum dupa ce am vazut ce s-a zis imi pare asa rau!!!

Naty, Ana deja a racit...asa ca nu stiu ce sa zic. Nu stiu cum ar trebui sa fie insa mie mi se par cam dezorganizati. Nu avem dulapiorul nostru si ne inghesuie lucrusoarele la comun cu altii. In prima zi nu a sschimbat-o nimeni de Pampers de era saraca plina cand a venit acasa. Intra toti incaltati...la masa ii baga la comun copiii mici cu cei mari...nu stiu, asa e normal??

MVB, OF!!! Imi pare rau sa aud ca esti suparata! Te rog stai linistita si mai mergi si la alt medic...ai vazut ce au spus si celelalte fete, ca nu e asa de grav.

Alina27+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Scuze Cadia, neuronu gravid a inregistrat gresit.

M-ar tenta programarea la Pop din 8 oct, dar nu prea am banuti si pt Ec si pt Diagnosis la 2 zile distanta...

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor stiti de unde as putea sa iau asa ceva dar mai ieftin de 150 USD? Mi se pare scump!!

www.albeebaby.com/balboa-baby-serene-sling-in-daisy.html" target="_blank">http://www.albeebaby.com/balboa-baby-serene-sling-in-daisy.html

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Chiar nimeni nu poarta lentile de contact ca sa imi raspunda?

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, comunicarea asta fireasca si lejera dintre noi imi da senzatzia k parca am locui in aceeasi casa mare si ne intersectam unele cu altele in fiecare zi, fiecare cu prbl sale mai mici sau mai mari, unele cu bucurii, altele cu tort de aniversare, din ce in ce mai multe cu o linguritza de cafea dimineatza - cafeaua de dim vad k incepe sa devina regula, chiar daca e virtuala...

....un fel de BH 90210 al gravidutzelor (stupida comparatzie, da' alta n-am deocamdata)

Incepe sa ma bata gandul sa schimbam apartamentul cu unul mai mare...

Ira 26+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bee, personal habar n-am, uite insa ce am gasit:

www.ingridoptik.ro/Pagini/sarcina_si_vederea.html" target="_blank">http://www.ingridoptik.ro/Pagini/sarcina_si_vederea.html

Jasmi 21+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor stiti de unde as putea sa iau asa ceva dar mai ieftin de 150 USD? Mi se pare scump!!

www.albeebaby.com/balboa-baby-serene-sling-in-daisy.html" target="_blank">http://www.albeebaby.com/balboa-baby-serene-sling-in-daisy.html

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Caaatttt?? 150 de dolari pt aia?? da' ce doamne iarta-ma are asa deosebit?? ma mai uit o data k poate e vreun material mai smecher, altfel nu intzeleg!! la prima privire pare un saculetz dintr-o panza mai zdravana, aveam eu o geanta de plaja in genul asta, ia s-o caut, k poate o folosesc pt carat bebe, iar 150 para ii folosec altfel.

dar intai ma mai uit o data la saculetzul ala...

Ira 26+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

albinutz eu port lentile, care era intrebarea te rog? cred cam pierdut-o din vedere, scuze! - edit: am vazut intrebarea, repet, port lentile tot timpul, doar seara putin ochelarii. in rest... fara nici o problema. chiar ma gandeam sa nasc cu ele ca nu vad nici o atentionare si nici nu am auzit de ea.
Alina, uita-te pe subiectul cu wrap de la parinti, acolo era o fata care confectiona wrap-uri la pret decent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Ciuf, esti prin zona?
Tie ti-a zis Badiu la cate saptamani se face eco de trimestrul III? Mie mi-a zis, dar cum n-am scris nicaieri am uitat. Si inca n-am facut programarea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200525+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Ciufu' la apel!
eu sunt in zona mereu, dar nu prea ma loghez de la job ca ma monitorizeaza oamenii astia rai
Cred ca te referi la cea de 32 sapt, eu mai fac una la 28 sapt ca am rh neg + ca am si eu rezistenta ridicata pe artera stg si ma recomandare si de la badiu si de la ecografist sa fac eco intre sapt 26-28, dar vad ca sunt in trend si nu ma ingrijorez...
Eu l-am intrebat pe badiu si de urnatoarea eco, dupa 32 sapt dar mi-a zis ca dc din S28 ne vedem la 2 sapt imi va spune atunci...
Cred ca s-a speriat ca m-a vazut cu foia cu programari facuta la el si la eco pana la sf lui nov.

Andreea 25+ cu Andrei

Mergi la inceput