Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Uitati aici aveti o caruta de informatii despre wrapurile alea si baby carrier, ca sunt de nshpe mii de feluri:
www.thebabywearer.com

Crisss 23+
Alina, uite si aici iti explica cum sa faci un wrap de una singura
http://www.wearyourbaby.org/Create/NoSewBabyCarrier/NoSewWrap/tabid/121/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Noi suntem binisor multumim de intrebare.
Ne luptam cu tusea. Sunt cu nervii praf, ca eu toata sarcina asta am tusit. Acuma ultima oara cand a racit motanul am binevoit sa iau si eu , si ma tot chinui de 3 saptamani aproape si nu mai trece. Nu mai pot de oboseala si ma doare si capul de la atata tuse. Am incercat si un sirop naturist, nici un rezultat, si cu ceai de ceapa. Ieri ziceam ca is mai bine da azi vad ca tusesc iar de zor. Nu stiu zau bb acolo cum se descurca:((( Plus ca nici motanul nu e bine inca. Nu a incetat tusea deloc, iar vinerea trecuta l-am dus la dr si a zis ca las ca ii trece ca nu se aude nimic la plamani.
In rest cu munca si zecile de kg in plus:))
Eu cedez nervos cand ma gandesc ca deabia a inceput toamna si vad ce prost am inceput anul asta:((((
Noroc ca sarcina e bine.
Imi pare rau pentru fetele care au probleme si se streseaza si le doresc mult curaj si sanatate si sa dea DD sa fie totul bine.
Tuchi tu cum mai esti?
Si eu am dioptrii -4,5 si au crescut putin dupa nastere (dar nu cred ca din cauza nasterii) dar nu semnificativ. Ca ele imi cresc mereu oricum. Nu a parut nimeni ingrijorat de dioptrii ca sa ma recomande la cezariana.
Cand s ama bucur si eu de ideea Roxanei cu lentilele, auzi ca trebuie ochelarii:))) Eu i-am tinut mereu pe nas in timpul nasterii. Si bee, mi-am pus lentile in timpul sarcinii fara sa ma gandesc daca ar fi probleme sau nu:)))
Cam atat am reusit sa zic:)) Aveti grija de voi si bebei

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc de cuvintele de incurajare...

am mai citit una alta pe net...
http://www.gbmc.org/genetics/harveygenetics/prenataldx/PatientInformation/pyelectasis.cfm
http://www.thefetus.net/page.php?id=1709

intradevar dilatatia la rinichi e mai frecventa la baietei decat la fetite si poate sa se rezolve de la sine (sa nu); incerc sa o iau pozitiv si sa ma gades ca o sa fie bine... sotul e f stresat si insista sa mai facem o eco dar eu nu mai vreau (si nu doar din motive financiare, desi nici acum nu mi-am revenit cat de mult a costat)... merg luni la control si apoi la morfofetala de trim III o sa rog sa se uite cu atentie la rinichi;

pe cea de trimestrul III o sa o fac la dna Chitescu; am programare si la Pop dar sunt profund scarbita ca nici in ziua de azi nu m=au sunat sa reprogrameze eco din 8 sept pe care au contramandat-o in ciuda nspelor telefoane date)

eu in wk nu cred ca intru asa ca va urez odihna si distractie placuta si revin luni dupa control (sper cu vesti bune)

Mergi la inceput

Porumbita, tinem pumnii sa fie bine. Asa am citit si eu, ca 75% cazuri sunt la baieti, si ca de obicei( in studiul asta pe care l-am vazut) mai mult de o patrime din subiecti nu mai aveau nici o problema la nastere. Important e ca au vazut ca e ceva acolo, si le-au supravegheat pe mame mai atent..mai ales la nastere, asa ca o sa fie bine.

Crisss 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Porumbita dr. Pop pleaca din tara pe data de 9 oct., pe 8 vine la Diagnossis. L-am intrebat eu personal, intrucat pe aceeasi data am si eu o programare. Numai ca eu am fost ieri la CMU si totul decurge f. bine, asa ca nu mai am nevoie de ea. Daca te intereseaza la ora 17, pot sa ti-o cedez pe a mea.

21+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Daiopri saracuta de tine...la homeopat nu ai fost ptr tusea asta? sa stii ca medicina alternativa s-ar putea sa ajute. Io mi-am facut siropurile astea, si am baut din ele non-stop( mai ales din primul), dar e drept ca nu la toti ajuta.
Siropuri de tuse
reteta de sirop
6 LINGURI DE ZAHAR CARAMELIZAT(ARS IN CRATICIOARA) SE STING CU O CANA DE APA.SE FIERBE 10 MIN. IMPREUNA CU O CEAPA MICA(NECURATATA DE COAJA),O NUCA IN COAJA(SPALATA SI SPARTA),OLINGURITA DE SEMINTE DE CHIMEN SI O LINGURITA DE BUSUIOC ,O FRUNZA DE DAFIN. DUPA 10 MINUTE SE IA DE PE FOC SI SE TINE VASUL ACOPERIT PANA LA RACIREA CONTINUTULUI CARE SE STRECOARA,SE BAGA INTR-O STICLUTA SI SE TINE LA RECE.SE IAU ODATA PE ZI 5 LINGURITE INTRE MESE,PANA CAND SIROPUL SE TERMINA
si inca una:SE IA O RIDICHE NEAGRA SI I SE FACE UN SANT IN MIJLOC, CAT MAI ADANC IN CARE SE PUNE ZAHAR/MIERE.SE LASA LA CUPTOR SA -SI LASE ZEAMA.SE CONSUMA SIROPUL ADUNAT DIN SANTULET sau:SE TAIE RIDICHEA IN BUCATI SI SE PUNE LA CUPTOR CU ZAHAR.CAM APROAPE ACEEASI CANTITATE DE ZAHAR .SI SE STRECOARA SIROPUL OBTINUT.
si vechea reteta de sirop de brad:SE IAU MUGURI DE BRAD SI SE PUN IN STRATURI CU ZAHAR CONSECUTIV.SE PUN LA RECE.sau:SE PUN MUGURII LA FIERT CU ZAHAR SI SE PUN IN BORCANE de mentinut ca ceaiurile din CHIMEN,BUSUIOC SI FOI DE DAFIN si cred ca mai sunt o gramada ,sunt iarasi foarte bune.Numai sa nu se bea fierbinti ci calde .Inhalatiile cu aceleasi ceaiuri sunt foarte eficace.

Crisss 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Salutari burtici,

Noi am comandat caruciorul.. pana la urma am luat Peg Perego PLiko P3, $305, arata asa: www.albeebaby.com/peg-perego-p3-stroller-2008-green-bubbles1.html" target="_blank">http://www.albeebaby.com/peg-perego-p3-stroller-2008-green-bubbles1.html

Carseat primim de la niste prieteni, cred ca e de ala convertibil si cred ca tot o sa mai luam unul pt bebelusi...dar inca nu ne-am decis de care..

Acum ma uit dupa vreun costum de asta de iarna, de scos bebele afara, nu vreau sa fie f gros si sa fie usor de imbracat..aveti vreo sugestie?

daiopri, imi pare rau sa aud ca esti racita...dar o sa treaca si asta..capu' sus si sa te vedem mai vesela!

crisspolis, e bine ca sunt job-uri, eram curiosa cam cum e de gasit job acum ca e economia e asa cum e...daca l-au chemat deja la
interviuri e semn bun..Multa bafta!

Alina1976, imi pare rau ca a racit fetita deja...sper sa treaca repede si sa nu fie grav! De acum pot sa te astepti sa vina cu tot felul de boli de la gradinita...daca se imbolnaveste un copil, sunt sanse mari sa ia si ceilalti..

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Daiopri sanatate multa , sa va faceti bine cat mai repede.
Anca eu am luat o salopetica pentru fetita de la Marshalls.Nu stiu daca aveti in Seattle magazinul asta dar sigur aveti ceva asemanator cu alt nume, au multe lucruri ieftine si dragute acolo.Am mai vazut ceva salopete pe la Old-navy.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Prietena mea mi-a zis ca cele mai bune bodi-uri de bumbac le-a luat de la Dollar store, bumbac 100% si foarte rezistente, ca le-a folosit la ambii copii si inca se tin tare...ca sa vezi ca nu e nevoie de lucruri de firma neaparat( oricum mai toate sunt made in China)..desi multe lucruri nu prea poti luat de la dollar store ca sunt niste prostii, dar ideea e ca daca cauti, gasesti.

Crisss 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Crisspoliss, merci de link-uri . O sa-mi foloseasca.

Anca, asa e. Ma asteptam la asta...dar nu am ce face. O voi duce in continuare si pana la urma se va imuniza ea. Important este ca nu a facut febra...cel putin deocamdata. Distractie placuta diseara
Peg Perego is the BEST! Ai facut o alegere excelenta. Bravo!

Alina27+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput