Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Selene si eu tot cu contractii sunt, colul lung si inchis.Mie nu mi s-a spus aici ca as avea iminenta de avort, scrie clar pe sonografie.Nu stiu acolo cum pun ei diagnosticul doar pe baza contractiilor in lipsa altor semne care ar putea arata un preterm labor.Poate doar se gandesc ca pe viitor din cauza contractiilor colul se poate scurta si atunci ar aparea iminenta, e singura explicatie.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Mire, IRA, Cristi, merci pentru link-uri! :-)
Asa mai veniti de acasa....ce-o fi cu aia de au pretul de 150 USD?? O fi din aur??

Jasmi, asa e, e enorma diferenta dar si conditiile sunt la fel de enorme!! Crede-ma!! Vorbesc dintr-o experienta trecuta. Inainte de a decide acolo am vizitat si eu cateva spitale de stat...Si nu sunt fitze, este asa cum ar trebui sa fie in mod normal in orice tara civilizata.

CADIA, IOANA, va asteptam cu rezultatele de la eco! TINEM PUMNII!

Alina27+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

CADIA ... te asteptam cu vesti ....

20+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Ledi am vrut sa te intreb cum simti tu contratiile, sunt dureroase sau nu, le simti in fiecare zi, sunt multe.Tratamentul care vi-l da pentru contractii va creste si voua pulsul?Cu tensiunea cum mai stai, s-a stabilizat?

Pai am mai explicat...intarirea burticii,dureri in partea de jos,intepaturi..Sincer,nu am stat sa numar contractiile intr-o zi...
Tensiunea mea e micuta sau normala(luata cu tensiometru digital care poate zice bine sau nu,cel mai bun e ala clasic,dar e mai simplu cu asta nah)..dar pulsul e marit si eu nu iau gynipral decat in caz de dureri care nu cedeaza la nik altceva..deci in urgenta.Uneori ma simt ametita,slabita..dar la cate medicamente bag in mine,nu-i de mirare....plus ca stand in pat circulatia sangelui e afectata.
Nah,ma gandesc ca nu mai e mult si trece si asta..Imi doresc doar ca bb sa stea cuminte acolo,sa creasca mare,grasunel,sa fie sanatos si sa vina totusi la termen..daca nu fix in ziua dpn,macar pe acolo..
Nu de alta da mie in sapt 15-21 dec imi scoate firele si atunci e chiar asa in preajma Craciunului si n-as vrea sa ma apuce nasterea de Craciun..Chiar radeam azi cu Roxana,ca ar fi culmea ca dupa ce-mi scoate firele colul meu sa fie lungggggg,inchiss si beton si sa astept ca nebuna o gramada pana la nastere..
Stai linistita,ca vba aia ,numai maine nu-i poimaine,trece acum si oct,vine nov,trece si ala..ne pregatim cizmulitele de Mos Nicolae,apoi facem bradul..alea alea(io prima,ca-s mai precoce la facutul bradului in general..)...mancam sarmale si cozonaci pe tastatura si stam la taclale,ca atunci vom fi mai toate acasa..si uite asa trece timpul si stam cu agitatele pregatite pt cele ce urmeaza sa nasca.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Si eu glumeam cu sotul meu, ca sa vezi ca desi a zis doctorul sa ajung la 36 de saptamanai parca vad ca mai trec inca 2 poate ajung si la 40saptamani .Si eu sunt destul de optimista ca totul va fi bine si sper sa raman cu aceeasi atitudine pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Ira, Roxana
Stiu ca sunt max 16 ore pt controale.. problema e ca eu imi pot rezolva vizitele la medic si dupa program, daca e sa fiu sincera si corecta...nu as avea nevoie (sau cel putin nu am avut pana acum) de ore libere de la ei. Dar mi-ar placea sa am 2 zile libere pe care sa le stau degeaba

Jasmi 21+ cu
way to go, BB

cam asa si eu... nu am profitat de ele pana acum.. nu stiu daca o sa o fac dar daca e nevoie e bine de stiut ca sunt acolo.

Pai, Roxanaz, vezi k orele astea nu se reporteaza k la Loto

E de intzeles o pasiune de nu-i adevarat pt job, insa, in zilele in care imi iau liber, dupa analize & controale, ma duc fie spre job fie spre casa in pas ushor, ma uit prin vitrine, la fetzele oamenilor, merg un pic pe jos, ma gandesc la cine am fost si cine sunt pe cale sa devin...ma bucur de putin timp numai pt mine. Si-mi incarca bateriile. Mai ales k stiu k pe de o parte pe masura ce sarcina avanseaza ma voi misca din ce in ce mai greu, mai ales k intram in iarna. In plus, in general am putin timp liber, asa k un relash din asta imi face extraordinar de bine.

Eh...mda, m-am dat in fapt: fur din buzunarul angajatorului meu furand cateva ore pe luna...sunt o rushine a natziei

Ira 26+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Selene, multumesc pentru informatii, esti o draguta... ca si contraexemplu sunt eu si prietene/cunostinte de aici mioape care am avut nasteri naturale. lungi si destul de grele si nu s-a intimplat nimic (a mea fata are 3,5 kg, dar o prietena a nascut (mioapa fiind si ea) normal o fatuca de 4,7 kilograme, si fara consecinte asupra ochilor sau in general).
Oricum nu voi face cezariana(sper sa nu fie nevoie), si am incredere in medicii de aici... ce ma uimeste e diferenta atit de mare intre tari. Cred ca si nasterea naturala dar si cezariana comporta riscuri, asa ca pentru ca am trecut printr-una naturala sper sa fie si acum bine. Sincer prefer sa nu tai intr-un corp sanatos daca nu e nevoie, o operatie se resimte tot restul vietii, de la nasterea naturala eu m-am refacut repede.
Cunosc spitalul unde am nascut si am fost nemaipomenit de bine tratati si eu si sotul meu(el a primit pat linga mine, pe cind eu reuseam sa ma odihnesc, dupa epidurala) si am incredere in doctorul meu ca ia decizia cea mai buna.
Sigur ca pina la urma vorbim noi aici, la nastere e altfel si intervin uneori situatii imprevizibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Ledi, si aici se impodobeste devreme bradul, la inceput de decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

...si sa continui cu datu-n fapt: m-a mancat k pe Zambilica si am sprintat dupa autobuz, asa k m-am ales cu o senzatie cu totul noua: s-a intarit in mod dureros abdomenul in partea de jos de mi-a taiat rasuflarea si a ramas asa cca 20 min, pe urma s-a relaxat incet-incet. Citind ce-ati mai scris pe forum, intzeleg k a fost o contractie dureroasa...hm? asa o fi?

Ira 26+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ira draga, sigur era o contractie...si eu am patit-o, tot dupa fuga dupa autobuz. Stai mami cuminte si nu mai alerga asa, ca esti mamica si nu se cade
Iris, la voi pe langa doctor mai aveti si moasa? ca la noi in state nasti ori cu moasa, ori cu doctor( decat daca apar complicatii, atunci cheama doctorul daca esti numai cu moasa)

Crisss 23+

Mergi la inceput