Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Crisspoliss cine ti-a spus tie ca se naste doar cu moasa? Adica doctorul tau nu o sa te asiste la nastere?
Doctorul trebuie sa vina la nastere, nici nu se pune problema (ca nu e el, vine altul, dar vine). Intreaba-ti doctorul.
E adevarat ca nu sta in timpul travaliului cu tine,nici nu ar avea de ce, dar este obligat sa vina la expulzie daca nasti intr-un spital.
Daca nasti intr-un birth center, atunici da, esti asistata numai de moase si nasterea este naturala, fara anestezie, episiotomie, etc.
Anca eu am luat salopeta de iarna de la oldnavy, foarte grosuta, cu gluga si manusi (20 de dolari).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crisspoliss spune:
Miere, am niste prietene aici care asa au nascut..la spital, doar cu moasa. Pentru ca spitalul respectiv avea varianta asta, de moasa. Deci ele nu au vazut doctor nici inainte de nastere, ca la controalele lunare tot la moase au fost( asta prin Kaiser). Eu am doctor, ca la clinica de care apartin eu (din cauza asigurarii) nu au moase, deci la spital voi fi doar cu doctorul si asistentele, fara moasa- ca l-am intrebat. Vroiam sa stiu cum mai e la altii, ca in Ro stiu ca ai moase si doctori la spital, dar la mine nu- doctorul mi-a zis ca el o sa ma maseze pe burta si o sa faca ce face moasa in mod normal...
Crisss 23+
miereamara spune:
Aaaa....deci ele au ales dinainte sistemul asta. Am crezut ca nu a venit doctorul si ma miram, ca aici nu prea se face asa ceva, poti sa-l dai in judecata.
Sunt sisteme diferite, ti-am zis nici la birth center nu vine doctorul, de kaiser nu am auzit.
Sincer nu stiu dc o sa am moase sau nu, ultima oara cand am fost la monitorizare pt preterm labor, erau numai asistente si a venit o alta doctorita, pt ca doctorul meu nu era in spital. Mie mi-a spus ca sunt sanse 85% sa nasc cu el, exceptie facand cazurile in care nu este in oras sau altceva intervine. Sincer nu prea imi pasa dc e el sau altul, atata timp cat isi fac treaba. Pana acum am fost foarte multumita si de el si de asistentele de la labor and delivery si de spital.....sa vedem ce o sa fie mai departe, ca eu am senzatia ca bebe o sa vina mai devreme, cumva de anul nou
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
crisspoliss spune:
Anca, imi place caruciorul pe care l-ai luat...si culoarea e cool.
Irina, parca te vad nascand de revelion..si cu asta s-a zis toata distractia ta, ca de acum inainte o sa te simti vinovata sa te duci la party fara copil, ca doar e ziua lui, nu? io sper numai sa nu nasc de ziua lui Ceasescu, ca asa am due date-ul(26 ianuarie)...numai Nicolae sa nu-l chem
Crisss 23+
miereamara spune:
O sa ziceti ca sunt nebuna dar eu vreau sa nasc in decembrie (pe la sfarsitul lunii), ca sa-l pot declara pe bebe la taxe in 2008, asa m-ar ajuta aia 1000 de dolari!! mai ales ca trebuie sa traim dintr-un salariu.
Martin Luther King Jr.
Aidan
anca_ spune:
Asta cu taxele..da, e un avantaj..dar la mine due date-ul e 23 ian, are trebui sa se nasca cu o luna inainte ca sa prinda dec...si chiar nu as vrea sa nasc prin preajma revelionului...Alex e nascut pe 20 dec si in anul respectiv sarbatorile nu prea au existat ca eram rupti de oboseala
Am sa ma uit si eu intai prin magazine la salopete sa vad ce gasesc, as prefera una de aia fara picioare, ca un sac asa, mi se pare mai usor de bagat copilu' acolo...cel putin cand e f mic.. 22+
miereamara spune:
Anca, cat este child income tax credit pt un copil: o mie sau doua mii?
Martin Luther King Jr.
Aidan
crisspoliss spune:
Anca, mie la asta imi sta gandul:
http://www.target.com/gp/detail.html?asin=B000TVVYTQ&colid=2VC5FSB9FLBP6&coliid=I13ZO7ZXFDOH2A&bckreg=baby
Irina, nu stiu de income tax, dar stiu ca e o suma substantiala...
Crisss 23+
miereamara spune:
Crisspoliss, sacul ala de dormit e misto, am si eu unul. Dar sa stii ca este subtire, e pt tinut copilul in el in casa.
Martin Luther King Jr.
Aidan
lisa79 spune:
selene ,si eu tot din grigorescu...si mie iim e un dor nebun de Cluj!
am uitat cine a pus un ink cu un carrier din ala pt mame de $150,NU NU NU!!! foarte scump. eu am gasit aici la noi,la Tj max cu 19.99. trebuie sa cauti la magazine care au reduceri,ai sa gasesti preturi bune.
Miere...eu una numai la taxe nu m-am gandit cum de ti=a trecut asa ceva prin cap in luna octombrie...nu stiu
crisspolis,eu tot asa ceva,mai grosut,am gasit tot la tj max. lucruri frumoase mai sunt si la marshall sau nordstrom rack...unde sunt f ieftine.
pt fetele cu probleme, la DD sa fie totul bine. trebuie sa credem si sa fim optimiste. eu si acum ma mai uit pe chilot sa vad daca mi-au aparut pete de sange(oare cand voi uita???
). cred ca nu e usor,dar starea psihica conteaza mult
eu cu tati tocmai am avut un spectacol comic ,facut de bbelina noastra...niste suturi si valuri si miscari bruste in burtica..cam 5 min...intr-una...ne-am distrat copios.
numai bine
23S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!