Informatii utile Constanta 16
Raspunsuri - Pagina 5
nusy spune:
Desi voiam sa astept rezultatul BHCG ca sa va dau vestea, m-am razgandit(pentru ca "m-a certat" Madaluta, pe care o dulce), si va anunt ca ieri,in ziua 10 de la ET mi-a iesit testul de urina pozitiv.
Ioana,nu ma trece inca la gravidute,pana nu am si rezultatul beta.Va anunt eu!Pupici tuturor!
Nusy
ioana_p76 spune:
NUSY FELICITARI!!! Ma bucur mult de tot pentru tine!
Iti doresc sarcina usoara!
Nu trec nimic pana nu zici tu
toate fetele cu drag!
Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
nusy spune:
Ioana,multumesc!Poti sa ma treci acum la gravidute,caci am rezultatul la BHCG: 316,2 in z 12 de la ET.
toate constantencele!
Nusy
ralina spune:
Nusy felicitari,sarcina usoara si fara probleme!
Crisis81
Eu sunt tare fericita maine imi vine sotul acasa,nu imi vine sa cred ca am reusit sa ma descurc singura trei luni de stat in pat dupa cerclaj...
Va poop pe toate
33+
maria08 spune:
Nusy: Te felicit si aici!! O sarcina usoara si la termen!! Sunt sigura ca sunt 2bb-ei la valoarea asta!!!
Mari Lolutza: Pe cand testul?! Sa stii ca sunt cu pumnii stransi!! Doar stii ca acesta e capitolul in care vei fi trecuta la gravidutze!!!
mari_lolutza spune:
FETELE, eu tocmai am facut un test BARZA. Nu stiu ce sa cred. Prima linie este foarte clara, dar a doua se vede extrem de vag. Miine ar trebui sa-mi vina ciclul, dar n-am nici un semn cum ca s-ar apropia. Unde naiba sa fac testul de singe si cind am rezultatul? De draci mi-am pus o cana de cola si mi-am aprins tigara.
ralina spune:
Mari_lolutza poti sa faci bhcg la sinevo ,se recolteaza dimineata pina la 10 si cred ca primesti rezultatul dupa amiaza.
Maria08 tu cum esti,ai simtit vreo schimbare dupa tratamentul de la Techirghiol?
33+
mari_lolutza spune:
FETELOR, am in mina un nou test de sarcina cu doua liniute cit se poate de clare. Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu FIV 1 reusit la Giulesti cu dr. Bucur si Dascalescu.
Va pup si sa aveti si voi parte de bebici frumosi si sanatosi.
maria08 spune:
Buna dimineata!!!!
Maria Lolutza: Am intrat special sa caut vreun mesaj de la tine!!! Fugi repede si fa beta hcG-ul!!!! Ti-am spus eu ca asta e capitolul in care vei fi trecuta la gravidutze!!! FELICITARI!!!!! Asteptam valoarea de la analize!!
Ralina: Nu stiu ce sa spun.....nu sunt lucruri vizibile...poate s-o fi schimbat ceva prin interior.....oricum asteptam cu nerabdare intalnirea cu dr. Dracea, sper sa fie un FIV cu noroc .... Doamne Ajuta!!! Ai grija de tine in continuare! Mai e asa putin pana la marea intalnire!!!
Crisis 2081: Pe unde esti draguta?? Ti-a venit sotul acasa si nu mai ai timp de pc...??
Madaluta, Cris81, Dear Bambie, Ioana, Estrelita , Nusy si toate celelalte fete