Informatii utile Constanta 16

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza, fete frumoase!!!!!!!!!!

Mari_lolutza , Nusy , Felicitari din toata inima!!! Va doresc sarcini usoare si la termen!!!!

Maria , tu cand incepi? Iti tin pumnii stransi de tot de pe acum!!!

Ralina , ce repede a trecut timpul!!! Mai este asa de putin si iti vei tine in brate mica printesa!!! mamica si mica printesa!!!

Ioana , am o presimtire, ca in curand, vom primi vesti bune si de la tine!

Crisis , iti doresc, sa-ti gasesti cat mai curand copilasii!!!

Estrelita , multa bafta la fiv! Doamne Ajuta sa fie cel norocos!!!

toate fetelee!!!!!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mari lolutza FELICITARI! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Sper ca lasi acum cola si tigarile
Nusy am citit la alt sub ca s-ar putea sa ai gemeni, ma bucur f mult pt tine!

Fetelor, nu am cum sa va trec la gravidute, doar v-am scos de pe lista de aspirante, intrati voi la odisee sarcinii la gravidute de Constanta. Dar sa nu ne uitati si sa mai intrati si pe la noi!

Dearbambie multumesc pentru gandurile bune! Stii ce iti doresc si eu - sa auzim si de la tine cat de curand vesti bune ca ale fetelor noastre proaspete gravidute.

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nusy,mari-loulutza:va felicit si aici si pe unde va mai prind si va dresc sarcini usoare si la termen! ma bucur mult pentru voi, dar si pentru faptul k listutza aspirantelor se micsoreaza pe zi ce trece.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

dear_bambie
Multumesc din suflet pentru bunatatea ta sufleteasca, si sunt sigura ca Dzeu va tine seama de altruismul tau.
Nimeni nu ramane nerasplatit, pacat ca nu se pot face toate cand ne dorim, dar poate bucuria este nemasurata atunci cand nu mai speram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, valoarea bhcg-ului de azi este 168,1.
IOANA P76,, tigarile le-am lasat, dar am mai baut cite o cafeluta sau un pahar de cola. Miine imi cumpar cafea fara cofeina. Promit !

Mergi la inceput

mari_lolutza,
Esti fantastica!
Cum ai reusit sa renunti la fumat?? Simplu, pt bebei sau cu ajutor suplimentar???
Da-mi si mie secretul, te rog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

ESTRELITA, ce-i drept, am cam fumat pina am aflat rezultatul. Dar de ieri am renuntat. Eu n-am fost niciodata o fumatoare pasionata, dar acum nu ma mai gindesc doar la mine, ci si la bb. Dar n-am renuntat la cafea si de miine o sa beau fara cofeina. Am mai baut decofeinizata, nu e la fel ca cealalta, dar o sa ma obisnuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

va multumesc fetelor am sa mai intru din cind in cind ca nu vreau sa va plictisesc dar imi face mare placere sa scriu cu fete din orasul meu desi sunt asa departe gindul si amintirile nu ma vor face sa ma indepartez nici odata de tara mea natala si cel mai frumos oras CONSTANTA va doresc numai bine si sa auzim numai de test cu doua liniute..

Mergi la inceput

Scumpa mea mari_lolutza,
Exact asa ma gandeam sa procedez si eu, cand miracolul se arata, va trebui sa termin brusc.
Dar daca voi tusi prea puternic??? E pericol de avort spontan?
Daca nu it place cafeaua decofeinizata, si cred ca nimanui, de altfel, incearca combinatia din vremurile bune de altadata, 40% cafea si 60% naut sau cicoare.
Ai grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, fete frumoase!!!

Mari_lolutza, felicitari pentru bebic!!! Sa ai grija de bebe si de tine!!! mamica si bebelul!

Fetele gravidute , va rugam, sa nu ne uitati si sa mai veniti si pe la noi!!!

Va doresc un weekend cu mult soare in suflet!!!!!
toate fetele mele dragi!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput