Informatii utile Constanta 16
Raspunsuri - Pagina 19

ioana_p76 spune:
Dragele mele, va doresc sa aveti parte de un an mai bun, plin de realizari si numai bucurii!
La multi ani!
Va cu drag pe toate!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.

bubu73 spune:
La multi ani! Noul an sa fie plin de reusite, sa ni se indeplineasca cea mai mare dorinta.........Eu sunt convinsa ca familia noastra se va inmulti cat de curand, cred....., cu toate astea sunt putin trista...
Kerstin, si noi suntem singure, chiar daca ii avem pe ai nostri soti langa noi...crede-ma, dupa 15 ani de casnicie....
Cu toate astea trebuie sa luptam pentru ceea ce ne dorim. toate fetele.

madaluta spune:
va doresc multa, multa sanatate pentru anul viitor, caci daca aveti sanatate sigur va veti realiza si marele vis
va pup pe toate
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

dear_bambie spune:
Fie ca 2009 să fie un an al dorin#355;elor împlinite, al prosperita#355;ii
#351;i succesului, să vă aducă fericire, realizări personale #351;i profesionale.La Mul#355;i Ani !!!!!!!!!!!!!!!!
Va pe toateeeee!!!!!!!!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

mamacita spune:
LA MULTI ANI IN 2009,SA FITI SANATOASE VOI SI SA AVETI INTR-ADEVAR CE VA DORITI,SARCINI SI NASTERI USOARE ,BEBELUSI MINUNATI SI SA AVEM MEREU O CLIPA LIBERA SA NE AMINTIM DE MOMENTELE FRUMOASE,VIRTUALE SAU REALE,PETRECUTE IMPREUNA!

diana2242 spune:
buna tuturor si in primul rand la multi ani!si in al doilea rand eu sunt putin cam noua pe aici si as vrea sa va intreb ce stiti de dr:Chazli,eu sunt acum pacienta lui si vom naste impreuna dar fiind la inceput nu stiu f multe si as vrea sa ma informeze si pe mine cine si ce stie despre el si mai ales cum este la nastere asista sau nu vine si in Cta sau treb sa mergem noi in Cernavoda,cum este spitalul in Cernavoda etc.tot ce se poate ma intereseaza.v-am pupat si mai vorbim de acum

madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 buna tuturor si in primul rand la multi ani!si in al doilea rand eu sunt putin cam noua pe aici si as vrea sa va intreb ce stiti de dr:Chazli,eu sunt acum pacienta lui si vom naste impreuna dar fiind la inceput nu stiu f multe si as vrea sa ma informeze si pe mine cine si ce stie despre el si mai ales cum este la nastere asista sau nu vine si in Cta sau treb sa mergem noi in Cernavoda,cum este spitalul in Cernavoda etc.tot ce se poate ma intereseaza.v-am pupat si mai vorbim de acum |
in primul rand felicitari pentru sarcina si multa sanatate!
am auzit numai lucruri bune despre acest medic, dar daca ai vorbi ci Isidora( care scrie la odisee-la Mamici si gravidute de c-ta), ti-ar lasa impresia k omul acesta e aproape dumnezeiesc...
deci, fara supara fetele de aici, te invit sa scrii si dincolo, la celalat capitol al constantencelor
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

ellanik spune:
Ioana_p76 sa traiesti cu numele si sa dea Dumnezeu bunul sa iti indeplineasca ce mai arzatoare dorinta :sa ai un bb sanatos (sau doi).Te imbratisez cu drag si iti trimit
Doamne,da-mi un pui sanatos!

ioana_p76 spune:
Multumesc tuturor fetelor care m-ati felicitat, atat pe forum cat si prin mesaje. Kerstin, Criss_2081, Ellanik, Bubu 73
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.